UNT > Nyheter

Monday, 21 September, 14:29

UNT - 16 sep 20 kl. 19:00

Unik livsstil förklarar kedjeflyttTornseglaren är i ständig rörelse i luften tio månader om året. Det kan förklara fågelns ovanliga flyttmönster – tornseglaren är en kedjeflyttare..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Unik, livsstil, förklarar, kedjeflytt
Posh24 - 10 sep 12 kl. 08:36

Pappans död fick Gwyneth Paltrow att ändra livsstil!

När Gwyneth Paltrows pappa gick bort i cancer för 10 år sedan fick hon sig en riktig väckarklocka. "När min pappa fick diagnosen cancer ändrade jag verkligen livet jag levde - jag ändrade hela mig livsstil", förklarar Gwyneth i en ny intervju. "Jag ändrade hela min diet, och jag blev väldigt allvarlig när det kom till träning och att utsättas för toxiner.

YLE - 10 jan 16 kl. 09:27

Unik tvillingstudie belyser familjers cancerrisk

Forskare har fått ny information om genernas och omgivningens betydelse i olika cancerformer. Till exempel om en enäggstvilling får cancer kan den andra tvillingens cancerrisk öka markant. Det här gäller i viss mån också vanliga syskon.

GöteborgsPosten - 08 dec 18 kl. 05:00

Livsstil till salu – nya koncepten trotsar butiksdöden

Framtidens butiker är mer än bara en plats för försäljning. Morgondagens konsumenter vill ha en upplevelse, fatta medvetna beslut och få stöd för att bygga en unik identitet. Två Dagar har träffat Anna Teurnell, designchef för nyöppnade Arket, och forskarna som förklarar den nya utvecklingen..

Barometern - 09 sep 14 kl. 08:31

Val om mer än livsstil

Mona Sahlin mejslade i sitt sommartal i Nacka 2009 ut det budskap som året därpå ledde till Socialdemokraternas historiskt låga valresultat. Fokus var något vid sidan av politikens centrum; det var antirasism, förort och vindkraft.
När några få dagar återstår till valet 2014 leder de rödgröna partierna i opinionen.

Barometern - 09 sep 14 kl. 08:31

Val om mer än livsstil

Mona Sahlin mejslade i sitt sommartal i Nacka 2009 ut det budskap som året därpå ledde till Socialdemokraternas historiskt låga valresultat. Fokus var något vid sidan av politikens centrum; det var antirasism, förort och vindkraft.
När några få dagar återstår till valet 2014 leder de rödgröna partierna i opinionen.

YLE - 27 mar 16 kl. 11:23

Björkbodas polstjärna gör allt för sina hästar: ”Det är en livsstil”

Anna von Wendt var årets komet inom finländsk dressyrritt ifjol. Nu siktar hon och hästen Denzel på nya framgångar. ”En sak är säker: Finland har ännu en ung ryttare som har rätt attityd för att göra den här sporten mer populär i landet.

Barometern - 17 jul 18 kl. 22:08

Sjukpensionär med lyxig livsstil utpekad som indrivare

En sjukpensionär som kör bilar i miljonklassen riskerar dömas för försök till utpressning, olaga hot och misshandel. Mannen nekar till brott och förklarar sin livsstil så här: – Jag är mångmiljonär..

BT - 15 okt 13 kl. 16:46

Boråsare med vid unik myggupptäckt

Forskare har gjort en unik upptäckt: en mygga som sög blod för 46 miljoner år sedan i Montana, USA. Sandra Siljeström, geokemist vid SP i Borås, var med och gjorde studien. ?

Kristianstadsbladet - 05 jun 13 kl. 17:03

Panaxiakonkursen unik i Sverige

När Solna tingsrätt stängde hade de fortfarande inte fått in förvaltarberättelsen om Panaxiakonkursen.
? Enligt vår uppfattning var företaget på obestånd redan 2010, säger konkursförvaltaren Lars henrik Andersson, som kommer mejla till tingsrätten innan midnatt.

YLE - 21 nov 14 kl. 12:39

Sandvikens arena blir unik

Bollförbundet öste beröm över Vasa stad för deras miljonsatsning på en ny arena i Sandviken. Dylika investeringar är viktiga för den finländska fotbollens framtid, lydde budskapet. Finlands bollförbunds fullmäktige samlas i dag i Vasa.

Skånskan - 26 maj 16 kl. 17:00

”En unik lönesatsning”

Skurup Undersköterskor kan vänta sig stora lönepåslag efter senaste lönerevisionen.
S-styret har gjort en satsning och lägger sig över garantibeloppen vilket väntas ge både en och flera tusenlappar extra i lönekuverten.Undersköterskorna tillhör en av flera stora vinnare i den senaste lönerevisionen i Skurups kommun.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.