DI > Ekonomi

Tuesday, 29 September, 05:25

DI - 16 sep 20 kl. 18:39

Sweco tar tillbaka hela utdelningsförslaget och föreslår aktiesplit




Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sweco, tartillbaka hela , utdelningsförslagetoch , föreslår, aktiesplit
DI - 21 apr 20 kl. 08:13

Sweco halverar utdelningsförslaget

Swecos styrelse föreslår nu en utdelning om 3:10 kronor per aktie, ned från tidigare förslag om 6:20 kronor. .

PrivataAffärer - 30 mar 20 kl. 07:29

SSAB drar nu tillbaka hela utdelningsförslaget

Med anledning av den ökade osäkerheten för den ekonomiska utvecklingen på grund av spridningen av covid-19 föreslår SSAB:s styrelse att ingen utdelning ska betalas ut för räkenskapsåret 2019. Så sent som den 25 mars meddelade SSAB att utdelningsförslaget ändras från 1:50 kronor per aktie till 0:75 kronor per aktie.  .

DI - 17 mar 20 kl. 10:21

Profilgruppen drar tillbaka utdelningsförslaget

Styrelsen i Profilgruppen har vid tisdagens styrelsemöte omprövat sitt förslag till utdelning och föreslår nu stämman att ingen utdelning….

DI - 07 apr 20 kl. 18:11

Xavitech sänker utdelningsförslaget

NGM-listade Xavitechs styrelse har beslutat om att föreslå en utdelning om 0:12 kronor per aktie..

PrivataAffärer - 10 sep 20 kl. 07:56

Husqvarna föreslår återinförd utdelning

”Den starka utvecklingen har drivits av en förlängd trädgårdssäsong som avtog i slutet av augusti. Tillväxten har stärkts av stanna hemma-trenden kopplad till Covid-19 och positiva väderförhållanden”, skriver bolaget. Husqvarna säger även att produktmixen har varit gynnsam, och det gäller såväl i Husqvarnadivision som för Gardena, ”med särskilt stark tillväxt i kategorier som robotgräsklippare och bevattningslösningar”.

DI - 07 apr 20 kl. 13:07

Sandvik drar tillbaka utdelningsförslag

Sandviks styrelse har beslutat att dra tillbaka det tidigare utdelningsförslaget och föreslår i stället en slopad utdelning..

Nyan - 27 mar 20 kl. 08:13

Viking Line föreslår noll i dividend

Styrelsen för Viking Line har beslutat att skjuta upp årets bolagsstämma till en senare tidpunkt. Styrelsen har vidare beslutat att ändra utdelningsförslaget till stämman så att ingen dividend utdelas för 2019. Nomineringskommittén, som är samma som styrelsen, tänker föreslå för stämman att följande personer väljs till ordinarie styrelseledamöter: Ben Lundqvist, ordförande, Nils-Erik Eklund, Jakob Johansson, Stefan Lundqvist, Lars G Nordström, Laura Tarkka och Peter Wiklöf.

Affärsvärlden - 23 mar 20 kl. 13:19

H&M föreslår slopad utdelning

H&M:s styrelse har, mot bakgrund av rådande situation och osäkerhet om marknadsutvecklingen, beslutat att dra tillbaka det tidigare utdelningsförslaget om 9:75 kronor per aktie och istället föreslå årsstämman 2020 att det inte blir någon utdelning..

PrivataAffärer - 28 maj 20 kl. 19:05

SEB föreslår slopad utdelning

Det meddelar banken i ett pressmeddelande på torsdagskvällen i spåren av det tidigare beskedet att utdelningsförslaget skulle utvärderas. ”Styrelsen förstår vikten av utdelning för många av bankens aktieägare men mot bakgrund av den nuvarande situationen, de osäkra utsikterna och covid-19 pandemins påverkan på ekonomin har styrelsen beslutat att föreslå årsstämman att ingen utdelning för närvarande görs”, skriver SEB. Beroende på hur situationen utvecklas kan styrelsen komma att utvärdera en utdelning senare i år och om så sker, kalla till en extrastämma och presentera ett förslag till utdelning, heter det samtidigt.

DI - 19 mar 20 kl. 08:41

Trelleborg föreslår halverad utdelning på grund av rådande osäkerhet

Trelleborgs styrelse har tillsammans med vd:n ändrat utdelningsförslaget för 2019 mot bakgrund av rådande osäkerhet i marknaden..

DI - 07 apr 20 kl. 08:10

Ica föreslår uppdelad utdelning och oförändrade styrelsearvoden

Livsmedelskoncernen Ica Gruppens styrelse har beslutat sig för att ändra utdelningsförslaget till att utbetalas i två delar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.



?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.