Jönköpingsnytt > Nyheter

Wednesday, 23 September, 08:48

Jönköpingsnytt - 16 sep 20 kl. 18:30

Så ska övergivna Saltkråkan-båten på Piren förvandlas: ”Kommer bli något utöver det vanliga”Vid Piren ligger den gamla skärgårdsfärjan och guppar. Nu har den fått nya ägare, och i början av....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Saltkråkan, Piren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ska , övergivna, Saltkråkan-båten, Piren, förvandlasKommer bli , något utöver det vanliga
YLE - 21 feb 13 kl. 09:26

130 km övergivna fisknät i Östersjön

Allt fler övergivna fisknät flyter omkring i Östersjön. Polska och litauiska fiskare samlade i fjol in 22 ton försvunna nät. Näten är farliga, skriver Världsnaturfonden WWF:s Finlandsavdelning, eftersom fåglar, fiskar och andra havsdjur fastnar i dem.

YLE - 14 jul 16 kl. 16:30

Den övergivna bilen bogserades bort – blir sannolikt skrotad

Den bil som i ett par veckors tid stod en bit utanför körvägen vid korsningen av riksväg 25 och Ekenäsvägen i Gebbelby i Karis har nu bogserats bort. Det lokala transportföretaget Östermans Alltrans bogserade bort bilen på vägbolaget Destias begäran på torsdagen (14.7).

Kristianstadsbladet - 02 jan 13 kl. 13:42

Mässornas många möten

Foto: Peter Åklundh
Författare Stefan Foconi kom i våras med sin självbiografiskt förankrade roman ?Hade en bror?, där Kristianstad spelar en avgörande roll.

GT - 04 jul 20 kl. 18:41

Polisens udda efterlysning:  Vem äger okända båten?

Vem kan lösa mysteriet med den övergivna segelbåten?Polisen söker efter ägaren till en båt som varit förtöjd vid en brygga i Munkedal i nära tre veckor. – Den är inte anmäld stulen och vi hittar den inte i några register, säger Thomas Andersson vid polisens Båtsamverkan Väst..

BT - 19 nov 13 kl. 08:42

"Allt har gått så jäkla fort"

Han är uppväxt på Hestra i Borås. Har gått på Byttorpskolan, Särla och Sven Eriksonsgymnasiet. I dag driver Martin Lorentzon multinationella musiktjänsten Spotify med 24 miljoner användare i 32 länder.

Skånskan - 27 nov 18 kl. 15:00

Spök- båtar ska bärgas

LIMHAMN. Fastighets- och gatukontoret tar nu krafttag mot de övergivna båtarna längs med Glasbrukskajen i Limhamn.Just nu genomförs en inventering av de båtar som man misstänker är övergivna.

SVT Debatt - 03 jun 13 kl. 06:10

Välvilliga volontärer lockas in i barnhemsindustrin

BARNHEMSTURISM Allt fler ungdomar åker till fattiga länder för att volontärarbeta på barnhem. Det är fantastiskt med all denna goda vilja ? problemet är att den kan skada mer än den hjälper.

YLE - 07 maj 17 kl. 16:11

Varje roddbåt på Hangös stränder ska registeras - Hangöbor missnöjda

En del Hangöbor är upprörda över att staden inte längre låter alla småbåtsägare använda stadens stränder gratis. Det är onödig byråkrati, säger kritikerna. Enligt staden behövs klarare regler.

YLE - 25 jul 17 kl. 05:01

Oljeutsläpp i Pernåviken - misstänks komma från Isnäs hamn

Efter en utfärd med roddbåten i Pernåviken under veckoslutet upptäckte Marja Martas att vattnet var täckt med en film av olja. Utsläppet tros komma från Isnäs hamn och kan i så fall vara ett brott mot lagen. När Marja Martas kastat ankar med båten en bit utanför sin sommarstuga vid Pernåviken var hennes händer, ankaret och ankarlinan alla täckta av olja.

Cornucopia - 10 jul 18 kl. 19:16

Gästinlägg: Ubåtskyrkogården och atomisbrytaren Lenin

Nedanstående är ett gästinlägg från Lena Padukova, adrenalena.se, från förra årets resa i arktiska Ryssland och delar av Nordostpassagen.

Hade jag dragit västerut längs med Norra kusten kunde jag besöka Kildin-ön, med dess fängslande natur och djurliv.

YLE - 10 jun 17 kl. 08:00

Från man till kvinna – men familjen består

För Daniel var drömmen om att få vara kvinna länge hemlig. Tills den dag då hans fru låste in sig på toaletten och frågade om han ville vara kvinna. Det ville han och det blev han så småningom också.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.