Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Wednesday, 23 September, 05:32

Länstidningen i Jämtland - 16 sep 20 kl. 18:12

Fortsatt utredning kring simhallarna i Bräcke: ”Framför allt är det en ny simhall vi vill titta närmare på”Ytterligare utredningar kommer att krävas innan Bräcke kommun kan fatta beslut om inriktningen....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Bräcke

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt utredningkring , simhallarnai , Bräcke, Framförallt är , det en ny simhall vi vill titta närmare på
Skånskan - 19 jul 18 kl. 08:00

Liberalerna skeptiska till förslag om utredning

Svalöv En simhall har länge varit efterfrågad i Svalövs kommun. Nu lyfter Socialdemokraterna frågan igen, och vill utreda möjligheten att bygga en simhall i Svalövs tätort.Enligt Èmilie Lundgren, som är ordförande i Socialdemokraterna Svalöv, så handlar det framförallt om att det är en fråga som engagerat många väljare.

YLE - 14 nov 16 kl. 15:58

Utredning: Dialog behövs om byggnadstillsynen i Raseborg

Arbetarskyddet i Raseborg har utrett anklagelser om osakligt bemötande mot anställda vid Raseborgs stads byggnadstillsyn efter fullmäktigemötet i juni. Arbetarskyddschefen rekommenderar bland annat en konstruktiv dialog mellan arbetsgivare och arbetstagare. Det var efter fullmäktigemötet den 13 juni sex anställda vid byggnadstillsynen med stöd av arbetarskyddsfullmäktige Riku Oraskari upplevde att måttet var rågat och gjorde en anmälan om trakasserier till arbetarskyddet.

Skånskan - 16 nov 15 kl. 19:48

Klart för utredning om hamnsamarbete

ystad Nu är det slut på gamla motsättningar mellan Ystad och Trelleborg.
I stället ser politikerna fram emot samarbete om hamnarna mot gemensamma konkurrenter.Ystad och Trelleborg tillsätter en utredning om ett förslag till samarbete om driften mellan hamnarna i kommunerna.

SmålandsPosten - 29 jun 16 kl. 16:24

Mitträcke på väg 25 - annars sänks hastigheten

Trafikverket gör just nu en utredning av väg 25 mellan Hovmantorp och Lessebo. Mitträcke kan bli aktuellt..

Länstidningen i Jämtland - 18 mar 18 kl. 05:30

Gällö och Bräcke kan få trygghetsboenden

En utredning om vård- och omsorgsverksamheten i Bräcke kommun pekar på att en rad förändringar behöver göras, som att erbjuda alternativa boenden för den framtida äldre befolkningen. –Kanske....

Länstidningen i Jämtland - 08 maj 18 kl. 11:55

Bräcke kommun erkänner brister i vård av kvinna som dog

En kvinna på ett äldreboende i Bräcke kommun avled strax innan jul. Kvinnans anhöriga riktar skarp kritik mot kommunen för att kvinnan inte fick den vård hon hade rätt till. I sin utredning ger kommunen kvinnans anhöriga rätt..

BT - 29 maj 18 kl. 20:49

Patient föll över räcke på Säs – avled: ”Hemsk olycka”

En man ramlade och föll cirka sju meter över ett räcke på Södra Älvsborgs sjukhus under måndag eftermiddag. Mannen avled senare av sina skador och sjukhuset har startat en utredning om händelsen..

SmålandsPosten - 13 dec 13 kl. 06:28

Två års väntetid på utredning av funktionsnedsättning

Personer med misstänkt autism, adhd eller tourettes syndrom kan få vänta i två år på en utredning i Landstinget Kronoberg. Trots att satsningar för att korta köerna har gjorts. Omkring 200 personer väntar i dag på att få en utredning vid landstingets neuropsykiatriska utredningsenhet.

YLE - 23 okt 16 kl. 16:48

Försvarsutskottet kräver utredning om vapenexport av Försvarsministeriet

Försvarsutskottets ordförande Ilkka Kanerva (Saml) ber om en utredning om vapenexporten av Försvarsministeriet. Kanerva uppskattar att tolkningarna har ruckats i Finland. Kanerva anser att det är ”dags för en naturlig uppdatering” av vapenexporten.

Skånskan - 12 apr 19 kl. 05:00

Utredning på gång om ringbusstrafik

HÖRBY Ska Hörby få ringbussar, liknande det transportnät som finns i Höörs kommun?
Ja, frågan är åtminstone under utredning, sedan kommunalrådet Cecilia Bladh in Zito (SD) initierat ett ärende om samordnad kollektivtrafik i kommunen.Samtidigt som allt fler kommuninvånare på landsbygden vädrar sitt missnöje över försämringarna i närtrafiken, där helgtrafiken och en del kvällsturer har tagits bort, undersöker kommunen om det går att binda ihop Hörby med några av småorterna med så kallade ringbussar.

Barometern - 20 jan 16 kl. 20:34

Svenska knuffad framför tåg - dog

En svensk kvinna i 20-årsåldern dog när hon knuffades framför ett tunnelbanetåg i tyska Berlin, rapporterar Aftonbladet. Den tyska polisen rubricerar det som mord. Svenskan var på tunnelbanestationen Ernst-Reuter-Platz på kvällen när en 28-årig man knuffade henne mot tåget, hon dog direkt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.