Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 19 September, 20:33

Vimmerby Tidning - 16 sep 20 kl. 18:05

Fyra månader efter varslet - nu behöver man nyanställaFör drygt fyra månader sedan lades ett storvarsel på Ljunghäll. Idag är de flesta tillbaka och företaget har dessutom ett behov av att rekrytera ytterligare personal..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Ljunghäll

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fyra, månaderefter , varsletnu behöver man , nyanställa
LV - 13 okt 16 kl. 11:15

"Behöver nyanställa tre-fyra personer"

Thomas Adolfsson räddade JBL Mekan i Rosenfors och flyttade företaget till Eksjö. Där har det snurrat på ordentligt. – Vi har fruktansvärt mycket att göra, så vi behöver nyanställa tre-fyra personer..

SmålandsPosten - 13 dec 19 kl. 11:06

Affärsliv: Växjöfabrik tar hem miljardorder – ska nyanställa

Företaget Vida Building – som har två fabriker i Växjö – har tagit hem en order om att bygga cirka tusen färdiga lägenhetsmoduler. Totalt är det fyraåriga avtalet värt cirka en miljard. Nu behöver företaget nyanställa..

YLE - 19 okt 16 kl. 07:29

Johaug testades inte på fyra månader – ”Hade kunnat rädda henne”

Therese Johaug har dopningstestats 19 gånger under det senaste året. Men mellan det 18:e och 19:e testet gick det hela fyra månader rapporterar den norska tidningen Dagbladet. Therese Johaug dominerade stort i världscupen förra säsongen och det ledde till att hon dopningstestades ofta.

DN - 15 nov 13 kl. 10:00

Fler företag väntas nyanställa nästa år

En av fyra chefer planerar att fastanställa personal 2014. Det visar en undersökning där 600 mellanchefer och vd:ar i Sverige svarat på frågor om rekryteringsläget. Samtidigt kommer nu tecken på att arbetslösheten håller på att sjunka..

Barometern - 11 jan 14 kl. 10:35

Bron stängs av i fyra månader

Tingebro blir föremål för en ombyggnad i vår. Byggtiden är planerad till fyra månader. Nu höjs också kritiska röster mot den långa avstängningstiden.

BT - 19 aug 13 kl. 14:57

Ännu inga spår efter 79-åring som varit borta i fyra månader

Maj-Lis Berg, 79 år, försvann från sitt hem på Hulta den 25 april. Snart fyra månader senare är hon fortfarande spårlöst försvunnen. ?

Expressen - 13 mar 16 kl. 21:12

Brandlarmet inte klart – efter fyra månader

Brandlarmet i Mall of Scandinavia är inte färdigbyggt – fyra månader efter invigningen. Ett stort antal inhyrda brandvakter patrullerar därför butiker för att jättegallerian ska få hålla öppet. Enligt brandvakterna själva kallas de "biologiska brandvarnare"..

Expressen - 03 mar 17 kl. 21:17

Hilton och Lundell höll vinsten hemlig i fyra månader

I "På spåret"-finalen slog Johan Hilton och Kristin Lundell finalisterna Isobel Hadley-Kamptz och Kalle Lind med 10 poäng - och blev årets vinnare. Men vinsten har de tvingats hålla hemlig i över fyra månader. – Jag har inte ens berättat för närmsta vänner och familj, säger Johan Hilton..

Affärsvärlden - 21 sep 15 kl. 10:07

HSBC vill nyanställa tusentals i Kina

HSBC planerar att utöka sin personalstyrka i Kina med 4.000 nyanställda under de kommande tre till fyra åren..

Sydöstran - 24 nov 15 kl. 12:27

ÅF behöver nyanställa

ÅF-bolagen expanderar. En ny stororder från Volvo innebär flera nya arbetstillfällen. – Vi har en ambition om att anställa tre-fyra personer omgående, säger vd Paul Jarnehäll..

Kristianstadsbladet - 09 nov 18 kl. 13:11

Rekordförsäljning gör att bilfirman behöver nyanställa

Det går bra för Hedin Bil. Nu tar företaget nästa steg och vill anställa fyra nya personbilstekniker. Här väntar personlig utveckling, trevliga kollegor och spetsutbildning inom den allra senaste tekniken..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.