Dalarnas tidningar > Nyheter

Wednesday, 23 September, 17:41

Dalarnas tidningar - 16 sep 20 kl. 18:04

Bryggare som satsar lokalt, skördar både malt och humle: ”Vi var trötta på konferensrum”De var trötta på konferensrum, och sugna på öl – eller åtminstone på att brygga det. Efter 2,5 år....
Läs mer på Dalarnas tidningar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bryggaresom , satsar, lokalt, skördar, både, maltoch , humle, Vi var trötta på konferensrum
SmålandsPosten - 04 apr 17 kl. 13:11

Rån inbrott och otrygghet Alvesta satsar på cityvärdar

Sedan förra året har kommunen diskuterat att införa särskilda cityvärdar i centrala Alvesta för att öka tryggheten. Nu står det klart att satsningen startar innan sommaren..

Helsingborgs Dagblad - 18 apr 17 kl. 13:59

Kommunen satsar på fritidsgårdar – startar upp på Holken

Fritidsgårdarnas öppettider utökas och Ung Fritid startar upp på Holken..

GöteborgsPosten - 20 aug 14 kl. 03:01

Biodlare satsar på andelsbigårdar

Viveca Nilsenius drömde om att bli bonde men utbildade sig till äldrepedagog och kostekonom. – Det är så livet är. Men mitt intresse för djur och natur finns kvar och för ett år sedan blev jag egen företagare med biodling som specialitet..

NT - 02 jun 18 kl. 17:01

Hyresbostäder satsar på innergårdar

På en innergård i stadsdelen Ljura i Norrköping står nyplanterade äppel- och päronträd bredvid vinbärsbuskar och krusbären håller redan på att mogna..

Skånskan - 15 jan 19 kl. 10:28

Satsar på fritidsgårdar och vakter

STAFFANSTORP Om fältgruppen läggs ner vill kommunen lägga ett större fokus på fritidsgårdsverksamheten inom ramen för ”Ung i Staffanstorp”. Satsningen på kommunala ordningsvakter fortsätter också.– Men det finns inget samband mellan fältgruppens arbete och satsningen på kommunala ordningsvakter, varken finansiellt, organisatoriskt eller uppdragsmässigt.

Västerbottens Folkblad - 02 maj 16 kl. 10:25

Lokalt bemanningsföretag satsar och växer

Professionals Nord, bemanningsföretaget med lokalt fokus, går som tåget. Redan första året noterade företaget 24 miljoner i omsättning och 3 miljoner i vinst. Nu flyttar företaget in i nya lokaler i Thulehuset.

Skånskan - 24 apr 18 kl. 15:42

Gröna skolgårdar visades upp av elever

lund Kommunala tjänstemän och politiker bussades på tisdagen runt till skolor och förskolor för att se resultatet av projektet Gröna skolgårdar.
Satsningen går ut på att skapa miljöer som uppmuntrar till rörelse och lärande, samt att elever och lärare ska vara delaktiga.Det är de i allra högsta grad på Järnåkraskolan där gruppen togs emot av elever som guidade runt och berättade om hur deras skolgård har förnyats.

Jmini.se - 06 mar 17 kl. 08:25

SMHI utfärdar klass 1-varning

Det blir en måndag med mycket moln och i söder ett snöfall som mattas av under dagen. Lokalt kan det under morgonen och förmiddagen bli ytterligare 2-5 centimeter snö, enligt SMHI. Temperaturen väntas ligga på omkring 0-3 minusgrader, lokalt någ.....

Skånskan - 28 mar 19 kl. 17:41

Günther Mårdar besöker Ystad

YSTAD Företagarnas vd Günther Mårdar gästar Företagarna Ystad på tisdag den 2 april. Han besöker också fyra företag och träffar den politiska ledningen och marknads- och näringslivsenheten.
Günter Mårdar har bland annat arbetat som vd på företaget Individuell kunskapsutveckling, varit förbundsordförande för Unga aktiesparare och därefter vd för Aktiefrämjandet 2008-2012.

Helsingborgs Dagblad - 02 apr 20 kl. 12:46

Tufft läge för traktens bygdegårdar: "Allt är avbokat"

Bygdegårdar drabbas hårt i coronakrisen. Det slår Bygdegårdarnas riksförbund fast centralt och läget bekräftas även på lokalt håll i Laholm..

FriaTider - 16 jun 13 kl. 04:24

Invandrarungdomar brände bilar ? då satsar kommunen på fritidsgårdar

Linköping kommun avsätter en halv miljon kronor extra för att finansiera fritidsgårdar efter vårens anlagda bilbränder i kommunen, skriver konservativa Corren,.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.