Nyan > Svenskfinland

Saturday, 19 September, 20:21

Nyan - 16 sep 20 kl. 18:00

Häktad i väntan på beslut om åtalTingsrätten beslöt i fredags att häkta en medelålders man som på sannolika skäl är misstänkt för misshandel eller olaga hot, våldsamt motstånd mot tjänsteman och försök till grov stöld. .
Läs mer på Nyan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Häktadi , väntan, beslutom , åtal
YA - 05 feb 18 kl. 11:29

Gryningspyromanen omhäktad – i väntan på åtal

Ulf Borgström får sitta kvar i häktet i väntan på åtal. .

LV - 03 mar 17 kl. 08:00

40-åring misstänkt för grov kvinnofridskränkning – häktad i väntan på åtal

En person sitter häktad i Västervik på sannolika skäl misstänkt för grov kvinnofridskränkning..

Blekinge Läns tidning - 19 mar 20 kl. 17:30

Fortsatt väntan på åtal mot misstänkt mordbrännare

Den misstänkte mannen vårdas fortfarande på sjukhuset efter branden på Björkholmen den 28 januari. Han har varit häktad sedan 20 februari och nu begär åklagaren ytterligare förlängning med åtalet i fyra veckor..

BT - 05 maj 16 kl. 18:24

Mark: Häktad för 30-tal sexbrott mot barn på nätet

En Markbo i 45-årsåldern har häktats för ett 30-tal sexbrott mot barn. Brotten ska ha skett på nätet. – Vi har säkrat bevisning med bland annat videosamtal, säger Katarina Sergi, kammaråklagare..

BT - 24 nov 14 kl. 15:33

Boråsare häktad i Stockholm - vapen och 15 kilo cannabis i förråd

En 32-årig boråsare har i drygt två månader suttit häktad i Stockholm sedan 15,5 kilo cannabis och en pistol hittats i ett hyrförråd. En 25-åring från Stockholm är också häktad och båda riskerar nu åtal för grovt narkotikabrott och grovt vapenbrott.
Polis spanade mot männen när de körde till förrådet som ligger i Nacka.

Alingsås tidning - 01 jun 18 kl. 05:30

Åtal dröjer för dödsmisshandel

Den 52-årige man som misstänks för dödsmisshandeln på Östlyckan ska vara häktad i ytterligare två veckor – det har Alingsås tingsrätt beslutat.
Det var under påskhelgen som en man misshandlades så allvarligt på Östlyckan att han senare avled till följd av sina skador. En 52-årig man som misstänks för gärningen sitter sedan en tid häktad för synnerligen grov misshandel och grovt vållande till annans död.

YA - 07 okt 14 kl. 14:27

Åtal mot mordmisstänkt dröjer

Den 17-åring som är misstänkt för mord på en 63-årig man i början av september får sitta kvar i häktet ytterligare en tid i väntan på åtal.
Den 17-åring som misstänks för mord i Tomelilla i början av september har nu varit häktad en månad. Och nu förlängs tiden ytterligare två veckor.

Norrtelje Tidning - 03 okt 16 kl. 11:00

Norrtäljebo fortsatt häktad för mordförsök – åtal väntas först i vinter

Den Norrtäljebo som i september häktades misstänkt för mordförsök på två personer är fortsatt häktad i väntan på åtal. Enligt åklagare Sara Malmhester kan det dröja flera månader innan åtal väcks..

BT - 20 nov 12 kl. 13:54

19-årig Herrljungabo häktad för branden i scoutstugan

En 19-årig man från Herrljunga har häktats misstänkt för mordbrand. Enligt åklagaren misstänks han ha tänt på scoutstugan vid Haraberget som brann ner till grunden den 6 augusti. 19-åringen har även bedrägeri och en del andra brott på sitt samvete.

Barometern - 31 aug 17 kl. 14:00

Åtal om terrordådet i Stockholm dröjer

Den man som misstänks för terrordådet på Drottninggatan i Stockholm den 7 april sitter fortsatt häktad. Utredningen omfattar ett mycket stort antal människor och åtalet kan dröja länge. Den misstänkte terroristen Rakhmat Akilov förblir häktad i väntan på åtal.

Alingsås tidning - 09 mar 18 kl. 05:30

Åtal dröjer efter skjutning

Totalt sex personer är misstänkta för brott efter vinterns skjutning på Bollvägen – två unga män sitter fortsatt häktade i väntan på åtal. Det var i mitten av januari som polis fick larm om skottlossning i en lägenhet på Bollvägen. I bostaden påträffades en skottskadad man.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.