ÖstersundsPosten > Nyheter

Friday, 25 September, 01:29

ÖstersundsPosten - 16 sep 20 kl. 18:02

Lotta var sjuk i 19 veckor – nu börjar hon bli sig själv igen: ”Det var som att kroppen stannade”Ett 19 veckor långt helvete – så beskriver Lotta Olsson tiden efter att ha drabbats av corona. –....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Lotta Olsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lottavar , sjuki 19 , veckornu börjar hon , bli sig själv igen Det var som att kroppen stannade
Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

17. Godnattsagor för barn som dricker

Mehran höll ett ljusblått piller i handflatan och tittade ut mot dansgolvet, på Sara som redan hade tagit sitt. Han gillade hur pillren fick folk att röra sig. Hur deras danser öppnade upp något både inom dansare och åskådare och varje rörelse förvandlades till ett läte.

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

20. Godnattsagor för barn som dricker

Inte förrän Saman kom in i sovrummet och började göra plats på ett av nattduksborden för att ställa ett litet paket där hörde Mahrokh honom och öppnade ögonen.”Vad du skräms!””Förlåt, mormor.

Cornucopia - 13 sep 20 kl. 11:42

Långläsning: "Spioner maskerade till turister" - som man känner sig själv - sovjetisk propaganda och kontraspionage

"För vårt sovjetiska moderland!"Nedan har en läsare ("skribenten") gjort ett referat och delvis översättning av den gamla sovjetiska propagandaskriften och kontraspionagehandboken "Spioner maskerade till turister" från 1963. En mycket intressant historia, tillika aktuell på många sätt än idag.

Sydsvenskan - 13 feb 11 kl. 06:30

Hamnen mäter vårt människovärde

Kristian Lundberg läser Gösta Larssons 65 år gamla "Kajerna vid Hudson River" och hittar en berättelse som också handlar om vår egen tid. "Är en människa värd en bostad? Är en människa värd sina behov?

YLE - 22 nov 13 kl. 15:39

"Tusentals pyttesmå steg"

Yle Nyheter tackar för alla fina berättelser som ni har skickat in under veckan för mental hälsa! Vi frågade hur du har kommit över din depression eller hur du lyckas klara av vardagen trots mental ohälsa. Här en sammanställning över era överlevnadsberättelser och ett inslag som ingår i kvällens TV-nytt.

Sydsvenskan - 25 maj 13 kl. 00:45

Läs ett utdrag ur ?De förlorade barnen?

4. Mohammed. London
Det finns inget skydd för regnet på torget vid Marble Arch så vi kastar oss över gatan och upp på en röd dubbeldäckare.

BT - 14 sep 12 kl. 10:15

En fascinerande inblick i Palmes liv

?Hur skulle du vilja bli ihågkommen?? Frågan ställs av den legendariske journalisten David Frost och riktas till Olof Palme i en tv-intervju från sent 60-tal.

YLE - 02 mar 17 kl. 08:13

Glenn Lindholm: Iivo Niskanen – från talang till världsmästare

Onsdagen den 1 mars 2017 tillhör dagarna jag aldrig kommer att glömma. Att se en finländsk skidåkare närma sig J-svängen i Lahtis, i en klassisk intervallstart, i en ointaglig ledning och efter ett perfekt genomfört lopp kändes nästan overkligt. Det var fullständigt omöjligt att hållas på stolen, hjärtat och varje mikroskopisk cell i hela kroppen levde i takt med Iivo Niskanens kraftfulla parstakningar mot mållinjen.

Skånskan - 18 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – 23

– Det är faktiskt ett genombrott. Långsamt gick jag hem från Skeppsbron, upp mot Köpman- torget, hem till whisky och mjölk, jag log där jag gick. Men en tanke fortsatte att mala i mitt huvud.

UT - 09 nov 13 kl. 09:38

Hjärtstartaren, Göran och David räddade Svennis

Han mådde inte riktigt bra när han ätit frukost den där dagen i slutet av oktober, Svennis Johansson, på LH-tryck i Ulricehamn. Men eftersom han behandlas för lungcancer trodde han kanske att det var cellgifterna som spökade. I närheten fanns jobbarkompisarna Göran Larsson, som jobbat ihop med Svennis i 40 år, samt den lite yngre David Molarin, som hjälptes åt att hålla ett extra öga på Svennis.

YLE - 07 sep 17 kl. 08:52

Från kräkning framför magiskt publikhav till dödens blick och suveränt VM-guld

Från kräkning framför magiskt publikhav till dödens blick och suveränt VM-guld De dramatiska scenerna har etsat sig fast på friidrottsfolkets näthinnor. Valentin Kononen går upp bredvid loppets kinesiska ledare, stirrar på honom med ett litet flin – och kinesen kollapsar. Riktigt så gick det kanske inte till, berättar gångvärldsmästaren nu, men legenden lever kvar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.