Dalarnas tidningar > Nyheter

Tuesday, 22 September, 08:59

Dalarnas tidningar - 16 sep 20 kl. 18:03

Anders tillfälligt i chefsstolen efter Anders – då hoppas kommunen utse ny direktörAnders Kilström blir tillförordnad kommundirektör i Avesta. Han får ta över chefsstolen från det....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Anders, Kilström, Avesta

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anders, tillfälligti , chefsstolenefter , Anders, , hoppas, kommunen, utse ny direktör
YLE - 27 aug 17 kl. 20:23

Oppositionen redo att återinföra tillfälligt uppehållstilstånd

Socialdemokraternas, De grönas, Vänsterförbundet och Svenska Folkpartiets ordföranden är redo att ge en del av dem som har fått ett negativt asylbeslut tillstånd att vistas i Finland lagligt. Då skulle myndigheterna veta var de här människorna finns och de skulle på sätt och vis stå under kontroll, säger Socialdemokraternas ordförande Antti Rinne. Efter knivdåden i Åbo har myndigheterna varit bekymrade över dem som har fått ett negativt asylbesked men som är kvar i landet.

YLE - 27 aug 17 kl. 20:23

Oppositionen redo att återinföra tillfälligt uppehållstillstånd

Socialdemokraternas, De grönas, Vänsterförbundets och Svenska Folkpartiets ordföranden är redo att ge en del av dem som har fått ett negativt asylbeslut tillstånd att vistas i Finland lagligt. Då skulle myndigheterna veta var de här människorna finns och de skulle på sätt och vis stå under kontroll, säger Socialdemokraternas ordförande Antti Rinne. Efter knivdåden i Åbo har myndigheterna varit bekymrade över dem som har fått ett negativt asylbesked men som är kvar i landet.

Skånskan - 19 okt 15 kl. 14:00

Ett tillfälligt liv

Opinion Moderatstämman har röstat för tillfälliga uppehållstillstånd och en reformering av arbetsmarknaden. Om man vill ge folk tillfälliga uppehållstillstånd är en reformering av arbetsmarknaden och arbetsrätten en förutsättning.
Tillfälliga uppehållstillstånd är bra på pappret.

Sydsvenskan - 12 apr 16 kl. 10:49

Anstalt i Kalmar stänger tillfälligt

Anstalten i Kalmar töms tillfälligt på intagna och personal eftersom brandskyddet behöver åtgärdas. Arbetet med att flytta klienter till andra anstalter startade i går och avslutas på fredag.Kriminalvårdens generaldirektör fattade beslutet om tillfällig stängning efter att det gjorts en brandtillsyn på anstalten.

Helsingborgs Dagblad - 07 dec 12 kl. 19:22

Campingstugor på Råå Vallar blir tillfälligt asylboende

Råå Vallars campingstugor ska bli tillfälligt asylboende. Migrationsverket har hyrt 20 av dem, där sex personer ska bo på 40 kvadrat till i slutet av april..

Helsingborgs Dagblad - 29 apr 13 kl. 22:15

Ok för tillfälligt bad på gamla Willys

Klartecken för tillfälligt bad i nedlagt varuhus. Ängelholmspolitikerna sade ja till ersättare i väntan på nya badhuset..

Kristianstadsbladet - 28 aug 13 kl. 13:29

FLASH:Lundsbergs stängs tillfälligt

Skolinspektionen har beslutat att tillfälligt stänga Lundsbergs skola efter helgens strykjärnsmisshandel.
Mer information kommer inom kort..

BT - 28 aug 13 kl. 13:31

FLASH:Lundsbergs stängs tillfälligt

Skolinspektionen har beslutat att tillfälligt stänga Lundsbergs skola efter helgens strykjärnsmisshandel. Mer information kommer inom kort..

Barometern - 28 aug 13 kl. 13:31

FLASH:Lundsbergs stängs tillfälligt

Skolinspektionen har beslutat att tillfälligt stänga Lundsbergs skola efter helgens strykjärnsmisshandel. Mer information kommer inom kort..

SvD - 28 aug 13 kl. 13:29

FLASH:Lundsbergs stängs tillfälligt

Skolinspektionen har beslutat att tillfälligt stänga Lundsbergs skola efter helgens strykjärnsmisshandel..

Kristianstadsbladet - 06 apr 14 kl. 18:12

Öresundsbron stängdes tillfälligt


Öresundsbron stängdes tillfälligt för motortrafik i riktning mot Sverige på söndagen då ett fordon befann sig i fel körriktning och körde mot trafiken. Förbindelsen över Öresund stängdes vid 17-tiden och öppnades en halvtimme senare. - En bilist som körde från Danmark bestämde sig för att vända strax efter högbron och började köra på vägrenen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.