News55 > Nyheter

Wednesday, 23 September, 02:30

News55 - 16 sep 20 kl. 09:09

Börsen steg – närmar sig nytt rekordUppgången fortsatte på Stockholmsbörsen på onsdagen med H&M och bankerna i fronten. Nu återstår bara en dryg procent till nytt rekord. Stockholmsbörsens positiva veckotrend fortsatte och uppgången var bred, OMXS-indexet steg 1,0 procent. Ytterligare en. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Stockholmsbörsen, OMXS

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsen, steg, närmarsig , nytt, rekord
DI - 02 jul 19 kl. 17:30

Stockholmsbörsen steg för fjärde handelsdagen i följd

Stockholmsbörsen steg för fjärde handelsdagen i följd även om uppgångarna var relativt små under tisdagen. Bland vinnarna syntes läkemedelsbolaget Oasmia som rusade efter en rad nyhetssläpp. Indexet SIXRX som även inkluderar utdelningar slog nytt ”all time high”..

BT - 16 dec 14 kl. 17:40

Börsen steg något

En kollaps för den ryska rubeln och fortsatt prisfall på råolja skakade till början marknaden. Men Stockholmsbörsen repade sig under eftermiddagen och stängde upp 0,2 procent. Ett fortsatt tryck nedåt på råoljepriset och turbulens på valutamarknaden präglade stämningen till en början.

DI - 06 dec 16 kl. 17:54

Stockholmsbörsen: Steg med fastigheter i topp

Det tog skruv under den sista handelstimmen på Stockholmsbörsen, som efter en seg start klättrade 0,3 procent. Volvo nådde nytt årshögsta och medicinteknikbolaget Getinge tog igen lite av den senaste veckans röda siffror..

GöteborgsPosten - 25 mar 20 kl. 18:04

Stockholmsbörsen steg efter nytt krispaket

Handeln var svängig på Stockholmsbörsen men OMXS-index hade vid stängning på onsdagen stigit 4,3 procent..

Expressen - 09 sep 16 kl. 07:40

Börsen kan gå mot nytt rekordår

Det kan bli ett nytt rekordår på börsen igen. – Det är fullt tryck i börsfabriken, säger Nordnets sparekonom Joakim Bornold som samtidigt sträcker upp ett varnande finger..

Jönköpingsnytt - 08 jun 12 kl. 16:28

Ett steg närmare nytt värmeverk på Torsvik

Nu är det ytterligare ett steg närmare ett nytt kraftvärmeverk på Torsvik. På fredagseftermiddagen meddelade Mark- och miljödomstolen i Växjö att Jönköping Energi får tillstånd att bygga ett biobränsleeldat kraftvärmeverk på Torsvik. Nu återstår kommunfullmäktiges beslut innan byggnation kan påbörjas..

Eurosport - 29 apr 13 kl. 22:56

Fotboll - Premier League - Villa ett steg närmare nytt kontrakt - krossade Sunderland

Aston Villa har haft en tung säsong i Premier League, men på måndagskvällen tog laget ett stort steg mot nytt kontrakt. Birminghamklubben krossade Sunderland med 5-1 och går upp på samma poäng som Paolo Di Canios manskap..

BT - 07 sep 18 kl. 15:58

Ett steg närmare nytt stall på Bosgården

Kommunens bygge av ett nytt stall på Bosgården har kommit ett stort steg närmare. I veckan gav politikerna i kommunstyrelsen klartecken, nu återstår att kommunfullmäktige säger ja till utökad budget..

Västerbottens Folkblad - 05 feb 19 kl. 16:00

[PLUS] Ett steg närmre nytt höghus i Lycksele

Lycksele bostäder är ett steg närmre att bygga ett nytt höghus. I dag beslutad kommunstyrelsen i....

BT - 10 feb 20 kl. 04:00

Nästa steg för nytt höghus vid Grand hotell: ”Hoppas kunna bygga 2021”

Nu tas nästa steg för planerna på ett nytt höghus vid Grand – i april är det dags för samråd. På grund av översvämningsrisk kan södra delen av Knalletorget behöva höjas. .

Kristianstadsbladet - 02 apr 20 kl. 05:00

Planer: Ett steg närmare nytt bostadsområde – 500 bostäder kan byggas

Byggföretaget Thage har kommit ett steg närmare i planerna på ett nytt bostadsområde med upp till 500 bostäder. Hammar kan växa sig så stort att det i framtiden kan behöva byggas ny skola och förskola i området, säger byggnadsnämndens ordförande Christina Borglund (KD).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.