Corren > Nyheter

Wednesday, 23 September, 18:16

Corren - 16 sep 20 kl. 17:30

Historiska kollektivavtalet klart – till slutIshockeydamerna har väntat och väntat och – väntat. Men nu är det efterlängtade kollektivavtalet för samtliga spelare i SDHL påskrivet..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
SDHL

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Historiska, kollektivavtaletklart till , slut
UNT - 12 feb 11 kl. 13:52

"Landstinget bröt mot kollektivavtalet"

Kommunal anser att Landstinget bröt mot kollektivavtalet när landstingsstyrelsen ordförande Erik Weiman (M) och Östhammars finanskommunalråd Jacob Spangenberg (C) skrev under avtalet om en satsning på närvård i kommunen..

SR - 22 jun 11 kl. 15:56

Mer undervisning inget brott mot kollektivavtalet

Sollentuna kommun bröt inte mot kollektivavtalet när den beslutade om att utöka lärarnas undervisningstid, slog arbetsdomstolen fast i dag. Domen väntas bli vägledande, och Lärarnas riksförbund tror att den kommer att få stora konsekvenser..

Eurosport - 05 sep 11 kl. 15:53

Fotboll - Serie A - Kollektivavtalet klart - det blir spel i Serie A

15.30 på måndagseftermiddagen skrev spelarfackets ordförande Damiano Tommasi och ligaföreningens ordförande Maurizio Beretta på det nya kollektivavtalet. Därmed är det klart: det blir spel i Serie A i helgen..

Expressen - 15 sep 12 kl. 23:16

NHL mot ny lockout - kollektivavtalet går ut

NHL-parterna har bara timmar kvar att komma överens. 05.59, söndag morgon, måste de skaka hand ?

Expressen - 01 sep 13 kl. 19:32

Det spelade Axwell på Sjöhistoriska - lyssna

Snacka om party. På lördagskvällen fick Axwell 9500 danssugna att släppa loss i ett tält vid Sjöhistoriska i Stockholm. Men musikfesten är inte slut ännu.

SR - 12 okt 13 kl. 03:53

Transportförbund vill lagstifta om kollektivavtalet

Transportarbetareförbundet vill nu att staten griper in och lagstiftar om kollektivavtalet för att komma till rätta med lönedumpningen i branschen..

YLE - 04 mar 14 kl. 13:29

Kollektivavtalet gynnar konsulterna

Hjärtkirurgen Kari Teittinen tycker att vissa saker borde ändra före han kan tänka sig att återvända till Vasa centralsjukhus, till exempel lönefrågan. Sjukvårdsdistriktets direktör Göran Honga säger att han har förståelse för Teittinens åsikter. Lönenivåerna är en sak som irriterar Teittinen.

SR - 10 mar 14 kl. 04:00

Bemanningsföretag anklagas för att bryta mot kollektivavtalet

Det blir allt vanligare att stora företag i bemanningsbranschen struntar i det kollektivavtal som man tecknat. Fyra av de största fackliga förbunden har i dagsläget ärenden för stämning hos Arbetsdomstolen som rör just brott mot kollektivavtalet..

YLE - 19 jul 14 kl. 12:42

VR Tracks strejk över - tvisten om kollektivavtalet fortsätter

Tvisten om kollektivavtalet för elektrikerna på VR Track fortsätter trots att de återvände till jobbet då den senaste strejken avslutades natten till lördagen. - Lördagens arbete har kommit igång som normalt. Strejken orsakade inga störningar i tågtrafiken, säger Arbetsgivarna för servicebranscherna Paltas vice vd Tuomas Aarto.

Sydsvenskan - 16 maj 15 kl. 04:00

Upp med portarna! Det tog lång tid men till slut kom vågen fram till palatset.

Det finns inte mycket kvar av den en gång sex kilometer långa mur som omgärdade sultanens palats i Yogyakarta på Java i Indonesien. De vita portarna i norr och söder är kvar, precis som de runda hörntornen – men i övrigt finns inga synliga gränser mot omvärlden. Men alla Yogyakartabor vet var muren en gång gick – och att det är en annan värld där, på andra sidan.

Sydsvenskan - 09 apr 16 kl. 10:23

Den historiska romanens prima ballerina

Det finns få författare som klyver läsarskaran i så tydliga grupper som Hilary Mantel. Antingen älskar man henne eller så hatar man henne. Hon är den enda författare genom tiderna som har fått Bookerpriset två gånger, och hennes böcker om Cromwell och Henrik VIII:s fruar ("Wolf Hall" och "För in de döda") har gjorts om till en lysande tv-serie av BBC.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.