NT > Nyheter

Friday, 25 September, 06:23

NT - 16 sep 20 kl. 17:30

PLATSERNA: Här har flest råttor dödats i giljotinernaI Pryssgården dödas överlägset flest råttor i avloppssystemet. Det visar statistik från Nodras tio avloppsfällor..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Platserna, Pryssgården, Nodras

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PLATSERNAHär har , flest, råttor, dödatsi , giljotinerna

Fler nyheter från NT

NT - 5 minuter sedan

Luleåstudenter stängs av efter Snapchat-fusk

Ett antal studenter vid Luleå tekniska universitet har stängts av från all undervisning i sex veckor..

NT - 10 minuter sedan

Ingen kvinna ska behöva gömma sig

Rätten till kroppslig integritet och ett liv utan våld och förtryck borde vara en självklarhet, men för många kvinnor ser verkligheten annorlunda ut..

NT - 15 minuter sedan

Las-förhandlingar kärvar in på upploppet

Det kärvar. Och det är högst tveksamt om fack och arbetsgivare lyckas hinna i mål med las-förhandlingarna med mindre än en vecka kvar, enligt vad några med insyn säger till TT. I bakgrunden hotar regeringsattacker – från två håll..

NT - 15 minuter sedan

Oklart om ny EU-politik ger fler asylsökande

EU-kommissionens nya förslag till ny asyl- och migrationspolitik kan både öka och minska invandringen till Sverige. Syskoninvandring kan öka den medan stramare gränskontroller kan leda till en minskning, enligt Migrationsverkets generaldirektör Mikael Ribbenvik..

NT - 15 minuter sedan

Pernilla August: Första tanken var "nej tack"

Tre år efter mordet på den svenska journalisten Kim Wall skildras den danska polisens mordutredning metodiskt och detaljerat i tv-serien "Utredningen". –För mig var det framför allt avgörande att Ingrid och Joachim Wall ville att det här skulle berättas, säger Pernilla August som spelar Kim Walls mamma Ingrid Wall..

NT - 15 minuter sedan

Invandringspolitiken omöjligt europeiskt dilemma

Med undantag för de mest invandringsliberala (som saknar folkligt stöd) kan de flesta nog ställa sig bakom Johanssons förslag..

NT - 15 minuter sedan

Så säger de om att ta över topposten

Lars Stjernkvist ska ersättas. Nu har två riksdagspolitiker uttalat sig i frågan..

NT - 15 minuter sedan

Efter branden: Det sker när pizzerian har rivits

I nästan ett år stod den brandskadade pizzerian på Stortorget tom. Rivningen av byggnaden har påbörjats men för tillfället finns inga planer för platsen..

NT - 30 minuter sedan

Peterson fortfarande inte återställd: "Tar tid"

Rebecca Peterson sticker knappast ut hakan inför Franska mästerskapen. Målet med årets sista grand slam-tävling för den skade- och sjukdomsdrabbade Sverigeettan? Att göra så gott hon kan.

NT - 45 minuter sedan

Textilindustrin är en riktig miljöbov

Det går åt enorma mängder vatten för att odla bomull. Det går åt enorma mängder vatten, och kemikalier för att färga våra textilier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.