SR > Nyheter

Tuesday, 29 September, 15:49

SR - 16 sep 20 kl. 17:22

Oro för sämre bankservice på mindre orterVilka cirka 180 lokalkontor som Handelsbanken kommer att stänga har företagsledningen inte berättat än, men dagens besked har skapat oro på mindre orter där banken finns, exempelvis i Boden..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Handelsbanken, Boden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oroför sämre , bankservicepå mindre , orter
Barometern - 15 aug 13 kl. 07:42

Politiker vill ha bättre bankservice

Kommunen ska välja att samarbeta med banker som har kontanthantering, korta väntetider och rimliga öppettider. Det tycker en politiker i kommunfullmäktige. ?

YLE - 17 dec 15 kl. 08:16

Ingen bankservice för migranter utan id-kort

Finansbranschens Centralförbund vill råda bot på den knepiga sits migranter, som saknar giltiga identitetshandlingar, befinner sig i. En person som saknar id-handlingar kan inte bli kund i en bank i Finland. Därför föreslår förbundet att man skapar ett särskilt id-kort för utlänningar, men kravet är att de här personerna har uppehållstillstånd i Finland.

SVT - 30 nov 15 kl. 21:54

Småorter oroligare för terror än storstäder

En undersökning som SVT Nyheter låtit göra visar att svenskars oro för terrorattacker har ökat. Storstadsbor är dock inte lika oroliga som folk i mindre orter och det finns också visst samband mellan partisympatier och graden av oro..

Kristianstadsbladet - 11 okt 12 kl. 09:30

Oro när myndighet lämnar Kristianstad

Foto: Johanna Wallin
Transportstyrelsen flyttar 15 jobb från Kristianstad till Göteborg och Malmö. Beskedet väcker oro och kritik bland anställda.
Dagen efter beskedet att Ekobrottsmyndigheten lägger ned i Kristianstad kommer nästa flyttbeslut.

YLE - 22 maj 16 kl. 10:23

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska Ett byråkratiskt socialskyddssystem väcker oro och ilska bland publiken. Det ser mer till regelverket och paragrafen än människans livssituation. I synnerhet Folkpensionsanstalten (FPA) föranleder många tips från missnöjda människor.

YLE - 28 mar 14 kl. 04:33

Vårdreformen väcker oro för äldrevården

Ingenstans i Europa har man integrerat allt. Det är en djärv förändring, säger Olli-Pekka Lehtonen, direktör för Egentliga Finlands sjukvårdsdistrikt. Sammanlagt 62 kommuner i Österbotten, Satakunda och Egentliga Finland ska bilda ett av Finlands fem miljondistrikt inom vården.

YLE - 21 aug 14 kl. 13:08

Oro över kristelefonen

Allt fler unga ringer till kristelefonen meddelar föreningen för mental hälsa i Finland. Under juni månad i år ökade samtalen till kristelefonen drastiskt. Det kom sammanlagt 18 000 samtal under juni månad vilket är 6000 fler än under samma månad ifjol.

YA - 07 mar 16 kl. 13:54

Polisen förstärker närvaron på flera orter

Polisen stärker tillsynen runt om i kommunen den här veckan. Stök och oro i bland ungdomar på vissa orter är huvudorsaken. Samtidigt fortsätter man utreda helgens bilbränder..

YLE - 12 feb 17 kl. 09:20

Oro i kommunerna för vårdfastigheterna

De kommunala vårdfastigheternas framtid oroar kommunfolket i samband med vård- och förvaltningsreformen. Kommunerna ska enligt planerna hyra ut fastigheterna till de nya landskapen i tre års tid. Efter det ska kommunerna få hyra ut fastigheterna på fria marknaden.

YLE - 12 aug 13 kl. 06:44

Bankfusion väcker oro i skärgården

Skärgårdssparbanken planerar att gå ihop med Aktia Bank. Fusionsplanerna väcker oro bland skärgårdsborna Skärgårdssparbanken och Aktia Bank utreder möjligheterna till en fusion. Genom transaktionen skulle Skärgårdssparbankens verksamhet införlivas i och drivas vidare i Aktia Banks regi.

SmålandsPosten - 22 dec 14 kl. 07:14

Anti-islamism bygger på social oro

I?dag klockan 18.30 kommer det att sjungas julsånger på Teaterplatz i Dresden.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Tio nya dödsfall med bekräftad covid-19

Ytterligare tio personer med bekräftad covid-19 har rapporterats döda i Sverige..

SR - 1 timme sedan

Just nu: Folkhälsomyndighetens pressträff

På Folkhälsomyndighetens pressträff idag medverkar Karin Tegmark Wisell, Malin Grape och Bitte Bråstad från Folkhälsomyndigheten, Iréne Nilsson Carlsson från Socialstyrelsen och en företrädare för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap..

SR - 2 timmar sedan

Socialstyrelsen om missade cancerfallen: ”Bekymmersamt”

Pandemin kan ha påverkat vården mer än vad man tidigare har sett. Det säger Mattias Fredricson som är enhetschef på Socialstyrelsen, med anledning av den rapport som landets regionala cancercentrum publicerade i går och som varnar för över 3500 oupptäckta cancerfall..

SR - 2 timmar sedan

Macron vill medla i Belarus

Frankrikes president Emmanuel Macron ska hjälpa till och medla i den politiska krisen i Belarus. Det lovade han idag i ett samtal med oppositioneledaren Svetlana Tichanovskaja i Litauen..

SR - 2 timmar sedan

Damberg: "Det är viktigt att vi har all fakta på bordet"

Igår kom nya uppgifter från dokumentärfilmare på Discovery kring Estoniakatastrofen 1994, om ett hittills okänt hål på ena sidan av passagerarfartyget. Inrikesminister Mikael Damberg kommenterar nu uppgifterna:.

SR - 4 timmar sedan

Ingen bojkott av parlamentet i Hongkong

I Hongkong har frågan om att bojkotta parlamentet delat den pro-demokratiska oppositionen. Men idag kom besked att majoriteten av parlamentarikerna sitter kvar..

SR - 4 timmar sedan

Pressträff om idrotten

Inrikesminister Mikael Damberg (S) och Amanda Lind (MP), kultur- och demokratiminister med ansvar för idrottsfrågorna, håller en gemensam pressträff kl 11..

SR - 5 timmar sedan

Åtal väcks i Macchiarini-fallet

Nu åtalas kirurgen Paolo Macchiarini för grov misshandel i fallet med syntetiska luftstrupar vid Karolinska universitetssjukhuset..

SR - 7 timmar sedan

Bostadsort kan avgöra hjärtvård

Bostadsorten kan avgöra vilken behandling en hjärtpatient får, skriver företrädare för hjärtsjukvården på DN debatt..

SR - 8 timmar sedan

FN kräver att Nigeria omprövar shariadomar

Två domar i norra Nigeria har väckta starka reaktioner i omvärlden, sedan en musiker och en tonåring dömts till hårda straff av shariadomstolar. Och nu kräver en människorättsgrupp från FN att Nigeria omprövar straffen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.