Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Wednesday, 23 September, 09:06

Vestmanlands Läns Tidning - 16 sep 20 kl. 17:11

Äldre man förd till sjukhus – blev påkörd av elsparkcykelEn man i 80-årsåldern fick på onsdagseftermiddagen köras med ambulans till akuten på Västerås....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Västerås

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Äldreman , fördtill , sjukhusblev , påkördav , elsparkcykel
BT - 17 dec 14 kl. 11:03

Äldre hamnar på sjukhus av läkemedel

Nästan var tionde gång en äldre person läggs in på sjukhus beror det på biverkningar från läkemedel. Mer än hälften av inläggningarna skulle kunna förebyggas, konstaterar Socialstyrelsen i en ny rapport. Totalt handlar det om 35 000 fall i Sverige varje år, där äldre blivit så sjuka av sina läkemedel att sjukhusvård varit nödvändig.

Barometern - 22 jun 13 kl. 12:30

Äldre dam till sjukhus efter torrkokning

Vid 12-tiden på lördagen larmades räddningstjänsten till ett hus på Hantverksgatan i Oskarshamn. Rökutveckling hade uppstått i en lägenhet på grund av torrkokning. I lägenheten bodde en äldre dam och hon hade själv släckt den mindre brand som uppstått vid torrkokningen.

Helsingborgs Dagblad - 17 dec 14 kl. 11:06

Äldre hamnar på sjukhus av läkemedel

Nästan var tionde gång en äldre person läggs in på sjukhus beror det på biverkningar från läkemedel. Mer än hälften av inläggningarna skulle kunna förebyggas, konstaterar Socialstyrelsen i en ny rapport. Totalt handlar det om 35 000 fall i Sverige varje år, där äldre blivit så sjuka av sina läkemedel att sjukhusvård varit nödvändig..

Skånskan - 22 jul 16 kl. 22:55

Äldre kvinna till sjukhus efter brand

En äldre kvinna fick föras till sjukhus efter en brand i en lägenhet på Bangatan på fredag kväll. Polis, ambulans och räddningstjänst larmades om branden vid klockan 19.15.

Trelleborgs Allehanda - 16 maj 18 kl. 11:00

Rätt av ambulans att inte ta med äldre kvinna till sjukhus

En äldre kvinna med njurbesvär nekades färd till sjukhus av ambulansförare som hänvisade till färdtjänsten. Efter att ha larmat igen tog en ambulansförare in henne till sjukhus med blodförgiftning..

Nya Wermlands Tidningen - 23 apr 13 kl. 21:16

Äldre man till sjukhus efter avåkning

En äldre man fick på tisdagskvällen föras till sjukhus efter en singelolycka på väg 62 mellan Råda och Bäckåsarna..

Västerbottens Folkblad - 02 dec 13 kl. 20:26

Äldre kvinna till sjukhus efter brand i Bågenhusen

En äldre kvinna fick under kvällen föras till sjukhus efter en brand i en lägenhet vid Rådhusesplanaden, ovanför Kafé Mekka. Larmet om branden kom 18.38.

LV - 13 jan 14 kl. 08:53

Äldre man till sjukhus efter brand

Räddningstjänsten larmades vid 14 30 tiden i söndags till en brand i en lägenhet på Platensgatan där en äldre man fick föras till sjukhus på grund av de rökskador han ådragit sig..

Expressen - 13 mar 14 kl. 12:17

Bil kraschade in i träd - äldre man till sjukhus

En bil kraschade rakt in i ett träd på riksväg 34 vid Ålem.Både personerna som befann sig i fordonet uppges vara skadade och föraren är nu förd med ambulans till sjukhus.Enligt en bulletin från sjukhuset vårdas en äldre man för allvarliga skador..

Kristianstadsbladet - 03 apr 14 kl. 13:42

Äldre man till sjukhus efter brand


En lägenhet i centrala Karlstad eldhärjades under torsdagen. Den boende, en äldre man, fick föras till sjukhus med rökskador.När räddningstjänst och polis larmades till platsen vid 11.

BT - 03 apr 14 kl. 13:42

Äldre man till sjukhus efter brand

En lägenhet i centrala Karlstad eldhärjades under torsdagen. Den boende, en äldre man, fick föras till sjukhus med rökskador. När räddningstjänst och polis larmades till platsen vid 11.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.