SVT > Kultur

Sunday, 20 September, 06:41

SVT - 16 sep 20 kl. 17:00

GP rekryterar influencerreporterGöteborgs-posten söker en reporter som ska granska och bevaka influencers. Den nya tjänsten är ett försök att nå den yngre generationen, enligt Björn Werner på GP Kultur..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Björn Werner, GP Kultur

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GP rekryterar, influencerreporter
YLE - 24 jan 17 kl. 13:37

Norge behöver sjukskötare - rekryterar i Finland

Behovet av sjukskötare är stort i Norge. Därför befinner sig nu det norska bemanningsföretaget Dedicare på rekryteringsturné i Finland. Under tisdagen besökte man Vasa.

Uppsalanyheter.se - 27 mar 15 kl. 02:20

Uppsala universitet rekryterar toppforskare

Uppsala universitet rekryterar den internationellt ansedde media- och kommunikationsforskaren Nico Carpentier. Rekryteringen är ett led för universitetet att stärka sin forskning inom digitala medier och det nutida samhället, skriver universitetet i ett pressmeddelande.Uppsala universitet rekryterar den internationellt ansedde media- och kommunikationsforskaren Nico Carpentier.

YLE - 27 jan 17 kl. 07:43

Ljus i arbetslöshetstunneln - nu rekryterar de mindre företagen i huvudstadsregionen

För första gången sedan 2012 minskar antalet akademiskt arbetslösa i Esbo. Nu är det små och medelstora företag som rekryterar och experttjänster som försvann efter finanskrisen är på väg tillbaka. Andelen akademiskt arbetslösa i Esbo är hög, men de facto syns en ljusning på arbetslöshetshimlen.

Uppsalanyheter.se - 09 jun 17 kl. 00:09

UKK rekryterar tungviktare inom svenskt musikliv

Nu är det klart! Uppsala Konsert & Kongress rekryterar ett av svenskt musiklivs tyngsta namn: Esbjörn Mårtensson.Nu är det klart!

Barometern - 24 apr 18 kl. 16:00

Hansa Bygg rekryterar vice vd

Byggbolaget Hansa Bygg rekryterar en ny vice vd. Företaget rekryterar Sven Odlingson från Emmaboda kommun..

Västerbottens Folkblad - 04 mar 19 kl. 06:45

Byrå i Umeå rekryterar två

En HR-byrå i Umeå rekryterar nu. Det är ImpHRove i Umeå som nu rekryterar två nya konsulter, Tobias Johansson och Rickard Rehnmark. – Marknaden växer så det känns helt rätt att ta det här steget, säger ImpHRoves vd Lena Forsgren.

Dagensanalys.se - 12 mar 19 kl. 17:50

Pixel rekryterar SEO-konsulter

Pixel rekryterar SEO-konsulter från byråerna Nordic Morning, Web Guide Partner och Keybroker. Det är Lucas Kolping, Hannes Wåhlin och Daniel Axelsson som nu går till Pixel. Pixel är ett ägarlett bolag i tillväxtfas.

Dagensanalys.se - 22 maj 19 kl. 20:18

Aller media rekryterar analyschef från ICA

Aller media rekryterar analyschefen Sofie Perslow från ICA. Sofie Perslow kommer senast från ICA där hon i rollen som bland annat Head of Market Insights lett ett team av 35 analytiker och varit ansvarig för dataanalys samt arbetet med konsument och marknadsinsikter. Sofie tillträder sin tjänst i augusti.

Dagensanalys.se - 20 aug 19 kl. 11:50

Nordic Morning rekryterar Thomas Fellman från Acando

Nordic Morning rekryterar Thomas Fellman från Acando som Head of Sales & Marketing. Bolagets mål är att bli ledande inom datadriven marknadsföring och servicedesign i Norden. Thomas började den 15 juli.

Dagensanalys.se - 30 sep 19 kl. 07:33

Sting rekryterar Hannah Meiton

Sting förstärker teamet och rekryterar Hannah Meiton, tidigare kommersiell chef på Soundtrack your brand och innan dess försäljningschef på iZettle. Hannah har varit knuten till Sting under ett par år som extern advisor till Sting-bolagen. Nu ökar hon sitt engagemang och coachar techstartups som antas till Sting.

Dagensanalys.se - 13 jan 20 kl. 11:50

Smartclip rekryterar Andreas Hawerfors

Smartclip fortsätter växa och rekryterar Andreas Hawerfors till sitt nordiska säljteam. Hawerfors blir en del av den svenska försäljningsavdelningen på smartclip och kommer ha rollen som Sales Manager. Han kommer närmast från Ad Evolution Media där han var Sales Director.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.