DI > Ekonomi

Tuesday, 29 September, 06:35

DI - 16 sep 20 kl. 17:01

Storbanken: Kronan rusar vidare – ”mot mer rimliga växelkurser”
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbanken, Kronan, rusar, vidaremot , mer, rimliga, växelkurser
Cornucopia - 30 maj 17 kl. 14:15

Svensk BNP rusar vidare mot lågkonjunkturen

SCB publicerade idag BNP-siffror för första kvartalet. Det borde nu vara övertydligt för var och en att Sverige rusar vidare mot lågkonjunkturen, men förnekandet fortsätter förstås.
BNP-tillväxt på rullande fyra kvartal jämfört med fyra kvartal tidigare.

Cornucopia - 05 jun 20 kl. 08:49

Svagt på börsen igår - kronan rusar - starkast på ett år mot dollar och euro

Börserna bjöd på en svag rekyl under gårdagen, men den svenska kronan fortsätter att stärkas kraftigt. Växelkursen för kronan mot världsvalutorna EUR och USD är den starkaste på ett år, vilket kanske är passande med när reserestriktioner börjar lyftas.Dagschart OMXSPI.

VA - 01 feb 11 kl. 14:18

Kronan rusar

1 februari Med kronans landvinningar på förmiddagen är den svenska valutan uppe på 8:80 kronor per euro, den starkaste kursen mot euron sedan januari 2001. Dollarpriset, på 6:40 kronor, är samtidigt i nivå med kursen dagarna före Lehman Brothers-kraschen 2008, som blev inledningen till ett historiskt snabbt kursras för kronan. Många bedömare tror att kronan kommer att fortsätta stärkas under de kommande månaderna.

Cornucopia - 21 maj 19 kl. 07:22

Kronan faller vidare

Trots börsnedgångar i USA och oro över eskalerande handelskrig fortsatte svenska kronan att försvagas mot den amerikanska dollarn.15-minuterschart USDSEK.Det verkar inte finnas någon hejd alls på nedgången för svenska kronan, som fortsatte att försvagas igår och nu under natten och morgonen.

DN - 03 feb 13 kl. 15:25

Kronan rusar i Big Mac-index

Den svenska kronan är övervärderad med nästan 75 procent enligt det senaste så kallade Big Mac-indexet ? en kraftig ökning på ett år. Bara Norges och Venezuelas valutor är dyrare.

DI - 28 feb 14 kl. 12:14

Räntor och valutor: Kronan rusar

Kronan har under förmiddagen stärkts efter en rejäl positiv BNP-överraskning, medan euron stärkts av ett högre KPI-utfall än väntat. Räntorna är överlag upp..

DI - 05 sep 19 kl. 10:26

Ingves tog marknaden på sängen – kronan rusar

Riksbanken håller fast vid att räntan ska höjas kring årsskiftet. Det överraskande beskedet fick kronan att stärkas….

DI - 11 aug 16 kl. 19:20

Alibaba rusar vidare

Inget biter på den kinesiska e-handelsjätten Alibaba. Trots lägre tillväxttakt i Kina ökade Alibaba sin försäljning med 59 procent till motsvarande 41 miljarder kronor under det senaste kvartalet. En av orsakerna är att försäljningen i mobilen rusar..

DI - 22 feb 17 kl. 11:52

Kursraketen rusar vidare efter rapport

På onsdagen var det dags för ytterligare ett knippe bolag att presentera sina siffror för det fjärde kvartalet 2016. Onsdagsförmiddagens klara rapportvinnare var kursraketen Sportamore som rusar med 12,6 procent..

DI - 04 aug 20 kl. 11:58

Kursraket rusar vidare efter ny köprekommendation

Spelutvecklaren G5 Entertainment rusar över 10 procent på tisdagen, i spåren av att Handelsbanken inlett bevakningen av aktien med en….

Cornucopia - 14 jun 19 kl. 09:41

Inflationen stiger - kronan stärks på förmodade räntehöjningar

Inflationstakten KPIF steg i maj till 2.1% från 2.0% och enligt KPI är inflationstakten 2.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.