Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Saturday, 19 September, 17:27

Länstidningen i Jämtland - 16 sep 20 kl. 17:00

Kommunen fick rätt – nu monteras den digitala skylten upp vid VallaledenDet har varit en strid i över ett år om den elektroniska skylten på Vallaleden. Länsstyrelsen har....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Vallaleden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunenfick rätt nu , monterasden , digitala, skyltenupp , vid Vallaleden
Sydöstran - 18 aug 17 kl. 06:00

Digitala skylten väcker irritation på nytt

IF Metall är på nytt irriterade över policyn för kommunens digitala skylt. Deras logga får inte synas när Metalldagen marknadsförs. – Jag tycker det är patetiskt, säger Björn Olsson, ordförande..

Helsingborgs Dagblad - 24 mar 11 kl. 16:41

Så vill kommunen ha digitala kulturhuset

Beläget intill teatern med gemensam restaurang, tre biosalonger och en "black box". Så ser kraven ut när kommunen ber tre arkitektkontor att skissa på det nya digitala kulturhuset..

Blekinge Läns tidning - 02 feb 20 kl. 15:00

Nu tar kommunen det digitala klivet

2020 är året när internet och digitala verktyg tar ett jättekliv in i kommunens kärnverksamhet. Största förändringarna till att börja med sker inom vård och omsorg. Men även invånare och företag kommer att hitta fler och fler digitala snabbspår till de kommunala tjänsterna.

SmålandsPosten - 18 feb 14 kl. 06:06

Nu påbörjas arbetet med att göra trygghetslarmen digitala

Arbetet med att helt gå över till enbart digitala trygghetslarm i Upp­vidinge har inletts. Runt om i kommunen monteras det analoga tele­nätet ner. – I nuläget vet vi inte hur Telia ska ersätta kopparledningarna med lösningar­ via det ­mobila nätet.

Corren - 29 aug 18 kl. 19:30

Domkyrkan måste ta ner skylten

Den digitala skylten på domkyrkan saknar bygglov..

SmålandsPosten - 28 maj 18 kl. 09:32

Omsorgstagare i hemtjänsten ska få digitala lås

De mekaniska låsen i hemtjänsten ska bytas ut. Nu ska kommunen upphandla digitala lås, vilket väntas förbättra säkerheten och arbetsmiljön för personalen..

Barometern - 27 feb 14 kl. 11:52

Digitala skyltar ska lyfta fram Nybro

Nybro kommun har gett klartecken till två stora digitala skyltar som ska förmedla reklam och samhällsinformation. En placeras vid infarten till Nybro från riksväg 25, den andra vid torget. På måndagen skrev Nybro kommun under av­talet med Kalmarföretaget Mediasken.

Skånskan - 10 jun 16 kl. 16:08

Ungdomar ”hjälpte” kommunen att flytta skrytskylten

Barsebäcksby Det var inte kommunen som flyttade den numera berömda skylten i Barsebäcksby från gröningen framför kyrkan till utkanten av byn.
Det var några driftiga ungdomar som tog saken i egna händer och monterade ned den.Det säger Mikael Anderson, gatuchef i Kävlinge.

Dagensanalys.se - 19 okt 16 kl. 12:03

Handlingsbara annonser – så kan man göra traditionella annonser digitala

Handlingsbara annonser – ett sätt att kombinera fysiska annonser (som skyltar eller tidningsannonser) med det digitala. Genom interaktiva lösningar så kan man inte bara få reda på om och hur konsumenterna tar till sig budskapet – man kan också få dem att söka upp mer information på egen hand. Allt som krävs är lite kreativitet.

Skånskan - 25 aug 18 kl. 14:00

Hon fick kommunen att rusta upp Bräknehus

Skurup Tack vare ett medborgarförslag rustas Bräknehus upp. En informationstavla har kommit upp men även skogen ska renoveras.
– Det är kul att bo i en kommun som lyssnar på befolkningen, säger Gertrud Ekman.

BT - 10 dec 18 kl. 17:07

Storsatsningen: 1 000 digitala lås ska monteras

Nu ska alla brukare inom hemtjänsten i Mark få digitala lås. Med start i Sätila har de första av cirka 1 000 har börjat monteras. – Det verkar fungera bra och är inte alls krångligt, säger Aina Blad sedan hon fått ett nytt lås..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.