ÖstersundsPosten > Nyheter

Friday, 25 September, 03:07

ÖstersundsPosten - 16 sep 20 kl. 16:58

Man döms för 18 olika brott – får fängelse i sex månaderDomen från Östersunds Tingsrätt fastslår att mannen, som är i 50-årsåldern och boende i....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Östersunds Tingsrätt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man dömsför 18 olika , brottfår , fängelsei , sex månader
Västerbottens Folkblad - 29 sep 14 kl. 11:15

Sex månader för plånboksstölden

27-åringen stal en plånbok på Guitars i Umeå. Nu döms han till fängelse. Straffet blir sex månader för grov stöld.

Skånskan - 14 jun 19 kl. 18:00

Sex månader för vapenbrott

röstånga En 60-årig man i Svalövs kommun döms till sex månaders fängelse för vapenbrott och häleri.Polisen fick jackpot när man gjorde husrannsakan i mannens bostad i Röstångatrakten i mars 2017. Där fanns en revolver med 17 tillhörande skarpa patroner, två ljuddämpare, en vapenpipa med värmeskydd, ett slutstycke – och inte mindre än ytterligare 4 856 skarpa patroner.

Skånskan - 23 feb 17 kl. 11:10

Fängelse för uppmaningar att finansiera terrorbrott

MALMÖ Malmö tingsrätt har i dag meddelat dom i ett mål som rör uppmaningar på Facebook om att finanisera terroristbrott. En 34-årig man från Burlöv döms till fängelse sex månader. ERWP.

Nya Wermlands Tidningen - 12 jun 14 kl. 14:31

Sex månader för misshandel

Värmlands tingsrätt har dömt en 40-årig karlstadsbo till sex månaders fängelse för en rad olika brott..

Sydöstran - 16 nov 16 kl. 07:26

Begick elva brott på sex månader

Under en sexmånadersperiod gjorde sig kvinnan skyldig till en rad brott. Bland annat körde hon bil påverkad av amfetamin och stal från flera butiker i Karlskrona. Nu åtalas hon..

YLE - 22 mar 18 kl. 11:10

Hovrättens Talvivaara-miljödom: Sex månader villkorligt för Pekka Perä

Rovaniemi hovrätt har dömt gruvbolaget Talvivaaras tidigare ägare Pekka Perä till sex månaders villkorligt fängelsestraff för grovt miljöbrott..

Skånskan - 21 jul 16 kl. 17:32

Man dömd för drygt tio brott under ett år

Svedala En 22-årig man från Polen har nyligen dömts för stöld vid fem olika tillfällen, försök till stöld vid två tillfällen, samt ringa vapenbrott. Alla gärningarna utfördes inom ett spann av sex månader, och tre av dem medan mannen var villkorligt frigiven från ett tidigare fängelsestraff.Mannen har också dömts två gånger för bland annat grov stöld och snatteri.

BT - 17 maj 13 kl. 12:33

Hårdare straff för grova brott

Alliansens rättspolitik har som utgångspunkt att varje brott ska tas på allvar och följas av en tydlig och konsekvent reaktion från samhällets och de rättsvårdande myndigheternas sida. I syfte att starka alla delar av rättsväsendet har vi gjort de största satsningarna i modern tid. Antalet poliser är nu runt 20 000.

Skånskan - 02 sep 16 kl. 06:00

Fängelse för multikriminell

SJÖBO Utpressning, hot, stöld, olovlig körning, skadegörelse och narkotikabrott. Det är en del av de brott en multikriminell 27-åring i Sjöbo kommun nu döms till ett års fängelse för.
Även en 40-årig kumpan och mannens 22-åriga flickvän döms till fängelse respektive skyddstillsyn.

Helsingborgs Dagblad - 06 apr 18 kl. 11:40

Sex döms till fängelse för flera grova brott

Sex personer, där de flesta har anknytning till en mc-klubb, döms av Skaraborgs tingsrätt till fängelse i som mest tre år och sex månader. För en sjunde person ogillas åtalet. De sex fälls för en rad olika brott, bland annat för människorov, försök till.

Alingsås tidning - 05 nov 18 kl. 05:30

Fängelse för upprepade övergrepp mot kvinna

Efter att under lång tid ha utsatt sin sambo för upprepat våld, hot och kränkningar döms nu en 27-årig man till fängelse i 3 år och 6 månader.
Det är för brott begångna från 2014 fram till början av sommaren i år som en 27-årig man nu fälls. Under den aktuella tidsperioden har mannen vid ett stort antal tillfällen utsatt sin sambo för våld, hot och andra kränkningar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.