Sydsvenskan > Utrikes

Sunday, 20 September, 07:06

Sydsvenskan - 16 sep 20 kl. 17:00

Flera restauranger har valt att satsa i sommarNya matställen och fler uteserveringar i Trelleborg. Så ser det ut efter coronasommaren..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Trelleborg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera restaurangerhar , valtatt satsa i , sommar
PrivataAffärer - 03 jul 20 kl. 13:00

Experterna: Svag konsumtion i sommar trots hemester

Sammantaget ska man nog räkna med en relativt svag konsumtion i sommar, anser Swedbanks tillförordnade chefekonom Andreas Wallström. – Vi kommer att få fler hemestrande svenskar som väljer att resa runt i Sverige, men det är svårt att se att det skulle kunna väga upp att den utländska turismen i stort sett lär utebli, säger han. Andreas Wallström påpekar att sommarens konsumtion dessutom är tjänsteinriktad, med övernattningar och restaurangbesök, de sektorer som drabbats hårdast av coronakrisen.

Posh24 - 10 okt 13 kl. 14:17

Fullständig lista: Här är svenska kändisarnas restauranger!

En trend bland kändisar är att ta sig in i krogbranschen och sprida sitt varumärke ytterligare. Juice, italienska delikatesser och mjöd är bara några saker som våra svenska stjärnor valt att satsa på. Klicka på bilderna och läs om svenska kändisarnas restauranger!

Trelleborgs Allehanda - 29 mar 12 kl. 07:15

Vårdfack varnar för tuff sommar

Foto: Scanpix
På onsdagen tog Falck Ambulans över personalen på ambulansstationen i Trelleborg. Då hade ytterligare en anställd valt att sluta. Nu hotar personalbristen sommarens bemanning.

Hela Gotland - 04 jun 19 kl. 19:05

Två nya restauranger till Ljugarn i sommar

Det öppnar två nya restauranger i Ljugarn under sommaren..

Magazin24 - 01 nov 12 kl. 17:27

Turbulent sommar men KIS kan skrälla

På lördag drar Allsvenskan i gång för Köping IS Bandy. Sommaren har varit osäker för laget och det är fortfarande oklart var laget står någonstans. Men en sak är klar, spelarna längtar till premiären.

YLE - 08 mar 17 kl. 18:40

En sjö undersöks i Sjundeå i sommar

Kommunerna har en lagstadgad skyldighet att följa upp miljöns tillstånd. I Sjundeå har kommunen valt att undersöka ytvattnet i sjöar och i år ska en sjö undersökas. Sjundeå kommun har i för i år reserverat 2 000 euro för undersökning av vattendrag.

Skånskan - 13 jun 19 kl. 14:00

Jill avslutar Sommar i P1 med livemusik

När Jill Johnson fick frågan om att sommarprata förra året hade hon inget att säga, och tackade nej. Men erbjudandet återkom i år, kryddat med att hon både får avsluta hela säsongen och framföra all musik live.
– Med alla dessa förutsättningar kände jag, jag kommer, säger hon och skrattar.

UNT - 08 feb 11 kl. 09:40

Inga nya bodar på Sjötorget i sommar

Det blir inga nya restauranger på Sjötorget i Östhammar i sommar. Dessutom kan de två befintliga restaurangbodarna tvingas flytta på sig ett antal meter..

YLE - 05 maj 14 kl. 15:15

Vasas befolkning fördubblas nästa sommar

Under ett veckoslut nästa sommar kommer Vasas befolkning att mer än fördubblas då gammellaestadianerna ordnar sommarmöte i Sundom. Man räknar med upp till 80 000 besökare och planeringen har pågått i flera år. I år hålls sommarmötet i Pyhäjoki och när det sista bönemötet är hållet är det vasabornas tur att ta vid och packa allt som hör till mötet.

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 15 kl. 23:00

En bra sommar för många restauranger och butiker

Även om en del turister fortfarande söker sig till kommunen sjunger sommaren på sista versen. Karin Bengtsson, vd för Båstad turism & näringsliv AB, blickar tillbaka på en bra sommar även om den inleddes med regn och rusk..

Hela Gotland - 27 jun 18 kl. 06:00

257 får tillstånd att servera alkohol i sommar

257 gotländska restauranger, bryggerier och krogar får servera alkohol i sommar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.