SR > Nyheter

Tuesday, 29 September, 16:41

SR - 16 sep 20 kl. 16:51

Allt fler kriminella i Malmö vill lämna gängenDebatten om de kriminella nätverken har ofta handlat om samhällets svårighet att få de kriminella att sluta. Men i Malmö ser man nu en viss framgång i Sluta skjut-projektet. Stadens avhopparverksamhet har aldrig haft så många fall nu..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Malmö, Sluta

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allt fler, kriminellai , Malmövill , lämna, gängen
Politikerbloggen - 28 sep 12 kl. 11:21

?Jag uppmanar alla judar i Malmö att lämna staden?

DEBATT. Jag uppmanar alla judar i Malmö att lämna staden innan det är försent. Malmö är ingen stad där judar kan leva ett gott och lugnt liv i det demokratiska Sverige.

SR - 17 apr 15 kl. 20:20

Efter skjutningarna i Göteborg: Fler kriminella väntas hoppa av

Göteborgs Stads Kunskapcentrum mot organiserad brottslighet förbereder sig nu för att ta emot fler som vill lämna de kriminella gängen. Erfarenheten från tidigare skjutningar visar att efter akuta våldsamheter så ökar viljan att lämna den kriminella miljön..

BT - 17 feb 18 kl. 10:03

TV: "Nu har de kriminella chansen att lämna över sina vapen”

Drygt två veckor in i vapenamnestin har Boråspolisen fått in ett 40-tal gevär och enhandsvapen. Främst hoppas man att vapen ur de kriminella kretsarna nu hamnar i myndighetens ägor i stället..

DI - 19 jul 19 kl. 19:04

Larry Fink: Fler och fler pratar om att lämna Kina

Vd:n och medgrundaren till världens största kapitalförvaltare Blackrock, Larry Fink, säger i en intervju med CNBC att fler och fler företagsledare förbereder sig på att lämna Kina..

Helsingborgs Dagblad - 25 jan 13 kl. 01:33

Fler konsulter får lämna Volvo PV

I höstas fick 400 konsulter lämna Volvo Personvagnars Torslandafabrik. Nu väntas fler neddragningar. Presschefen Per-Åke Fröberg uppger för Göteborgs-Posten att företaget "betydligt, väsentligt" kommer att minska antalet teknikkonsulter under 2013.

Affärsvärlden - 23 jun 16 kl. 15:56

Studie: Brexit får fler länder att lämna EU

I sex av sju länder tror en majoritet att fler länder kommer att bryta sig loss från EU om resultatet i dagens brittiska folkomröstning blir ’’lämna’’. Det skriver CNBC..

DN - 05 feb 18 kl. 21:01

Så vill M få fler papperslösa att lämna Sverige

Ökad kontroll och svagare driftkrafter att stanna. Så vill Moderaterna få fler av de som fått avslag på sin asylansökan att lämna Sverige. Utökade inre utlänningskontroller och indraget ekonomiskt bistånd är två av de åtgärder som partiledare Ulf Kristersson och partisekreterare Gunnar Strömmer efterlyser på DN Debatt.

SR - 17 okt 16 kl. 05:00

Fler landsting överväger lämna SOS Alarm

Kritiken mot SOS Alarm växer. Det tar för lång tid att larma ut ambulans och räddningstjänst när någon ringer 112.Två landsting har valt att lämna SOS Alarm och starta en egen larmcentral.

DN - 23 jul 18 kl. 21:46

Rekordmånga i Malmö vill lämna kriminaliteten

Under första halvan av 2018 har rekordmånga vänt sig till avhopparverksamheten i Malmö stad. På sex månader har lika många ärenden som under hela 2016 kommit in. Det rapporterar Sydsvenskan.

DN - 31 maj 19 kl. 08:13

Fler Hollywoodbolag hotar att lämna Georgia

Flera stora film- och tv-studior hotar att lämna delstaten Georgia, som vill införa en sträng abortlagstiftning. Det kan bli ett hårt slag för delstaten..

SvD - 27 jun 16 kl. 12:30

Storbanken: Fler länder kan lämna EU

Storbritanniens val att träda ut ur EU-samarbetet kan innebära dominoeffekter med fler länder där folkomröstningar om medlemskap kan vara nära förestående. Det skriver ekonomer på Commerzbank..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Ungern kräver att kommissionär avgår 

EU-kommissionären Věra Jourová har kritiserat Ungern för bristande demokrati. Nu kräver premiärminister Viktor Obrán att hon avgår..

SR - 30 minuter sedan

Just nu: Region Stockholm kallar till pressträff – smittan ökar

Medverkar gör hälso- och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson, tillförordnad smittskyddsläkare Maria Rotzén Östlund och chefsläkare Johan Bratt..

SR - 2 timmar sedan

Tio nya dödsfall med bekräftad covid-19

Ytterligare tio personer med bekräftad covid-19 har rapporterats döda i Sverige..

SR - 2 timmar sedan

Just nu: Folkhälsomyndighetens pressträff

På Folkhälsomyndighetens pressträff idag medverkar Karin Tegmark Wisell, Malin Grape och Bitte Bråstad från Folkhälsomyndigheten, Iréne Nilsson Carlsson från Socialstyrelsen och en företrädare för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap..

SR - 3 timmar sedan

Socialstyrelsen om missade cancerfallen: ”Bekymmersamt”

Pandemin kan ha påverkat vården mer än vad man tidigare har sett. Det säger Mattias Fredricson som är enhetschef på Socialstyrelsen, med anledning av den rapport som landets regionala cancercentrum publicerade i går och som varnar för över 3500 oupptäckta cancerfall..

SR - 3 timmar sedan

Macron vill medla i Belarus

Frankrikes president Emmanuel Macron ska hjälpa till och medla i den politiska krisen i Belarus. Det lovade han idag i ett samtal med oppositioneledaren Svetlana Tichanovskaja i Litauen..

SR - 3 timmar sedan

Damberg: "Det är viktigt att vi har all fakta på bordet"

Igår kom nya uppgifter från dokumentärfilmare på Discovery kring Estoniakatastrofen 1994, om ett hittills okänt hål på ena sidan av passagerarfartyget. Inrikesminister Mikael Damberg kommenterar nu uppgifterna:.

SR - 4 timmar sedan

Ingen bojkott av parlamentet i Hongkong

I Hongkong har frågan om att bojkotta parlamentet delat den pro-demokratiska oppositionen. Men idag kom besked att majoriteten av parlamentarikerna sitter kvar..

SR - 5 timmar sedan

Pressträff om idrotten

Inrikesminister Mikael Damberg (S) och Amanda Lind (MP), kultur- och demokratiminister med ansvar för idrottsfrågorna, håller en gemensam pressträff kl 11..

SR - 6 timmar sedan

Åtal väcks i Macchiarini-fallet

Nu åtalas kirurgen Paolo Macchiarini för grov misshandel i fallet med syntetiska luftstrupar vid Karolinska universitetssjukhuset..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.