GT > Nyheter

Monday, 21 September, 21:27

GT - 16 sep 20 kl. 16:52

Kommunen häver avtal med Front Advokater ABGöteborgs stad häver ramavtalen med Front Advokater AB med omedelbar verkan.– Sammantaget, med både skriftlig utredning och muntliga vittnesmål, är de brister och fel som Front Advokater AB gjort sig skyldiga till så allvarliga att förvaltningen för Inköp och upphandling häver ramavtalen med omedelbar verkan, skriver Göteborgs stad i ett pressmeddelande..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Front Advokater AB, Inköp, Göteborgs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunen, häver, avtalmed , Front, AdvokaterAB
Barometern - 29 okt 19 kl. 11:37

Kalmar: Kommunen häver avtal med hemtjänstföretag

Kalmar kommun häver avtalet med konkursdrabbade hemtjänstföretaget Gertrud Care. Omsorgstagarna får ny möjlighet att välja vem som ska leverera deras hemtjänst..

Trelleborgs Allehanda - 26 feb 13 kl. 06:36

Kommunen tar över ansvaret

Tomas Nyberg
Äntligen! Nu pustar Stavstensuddes samfällighetsförening ut efter att ett avtal skrivits under där kommunen tar över ansvaret för drift och underhåll av lekplatsen.
-Det har tagit lång tid.

SmålandsPosten - 08 jan 15 kl. 21:55

Efter jobbhärvan: Kommunen ser över sina rutiner

Efter Smålandspostens avslöjande att Växjö kommun hänvisat arbetssökande till bluffbolaget Jusab, kommer kommunens förvaltning för arbete och välfärd nu se över sina rutiner. Smålandsposten kunde i torsdagens tidning berätta hur 56-årige Danny Andinsson under en kurs i Växjö kommuns regi fått tips av en kommunal tjänsteman att söka sig till företaget Jusab.
Danny Andinsson tog kontakt med företaget och kunde snart skriva ett anställningsavtal.

Skånskan - 28 jun 19 kl. 05:00

Campingbråket är över – avtal undertecknat

Sjöbo Nu har både Sjöbo kommun och den tidigare campingarrendatorn skrivit under förlikningsavtalet.
– Det känns jätteskönt, nu kan vi lägga detta bakom oss, säger Eva Nilsson.Eva och Mats Nilsson drev Orebackens camping från januari 2014 fram tills att kommunen tog över vid årsskiftet 2019.

Skånskan - 17 sep 18 kl. 16:55

Kommunen tar över restaurangkök

MALMÖ Nu tar kostenheten inom hälsa och omsorg över ännu ett restaurangkök på en av Malmö stads mötesplatser. Den här gången handlar det om Mötesplats Dammfrigården.– På Dammfri har vi haft ett avtal med Förenade care som går ut den sista september.

Länstidningen i Jämtland - 26 apr 17 kl. 07:15

Vardaga får nobben – kommunen tar över Skogsbruksvägen

Tjänstemännen rekommenderade ett förlängt avtal, men vårdpolitikerna beslutade istället att kommunen tar över den privata delen av äldreboendet på Skogsbruksvägen i Torvalla..

Skånskan - 16 maj 19 kl. 05:00

Kommunen kräver skolföretag på pengar

lund Kommunen kräver Skånesund AB på drygt 130 000 kronor i byggsanktionsavgift för att det utan startbesked börjat bedriva vuxenutbildning i en byggnad på Åkergränden. Huset är avsett för kontor ämnad för industriverksamhet.
Ledningen för företaget hävdar att den handlat i god tro eftersom det fått ett besked från Boverket att det inte krävs bygglov.

SmålandsPosten - 10 sep 13 kl. 06:13

Kommunen tar över förskolan

Kommunen subventionerar hyran för den privata förskolan Skogsleken i Sandsbro med en miljon kronor om året. Subventionen är olaglig. Nu föreslås att kommunen inte förlänger avtalet med entreprenören.

Skånskan - 24 okt 18 kl. 19:21

Dyrare att campa när kommunen tar över

Sjöbo Det kommer att bli dyrare att campa på Orebacken när kommunen tar över driften vid årsskiftet. De nya taxorna har behandlats av kultur-, tillväxt- och fritidsutskottet.Den sista december lämnar den privata arrendatorn Orebackens camping och Sjöbo kommun tar över från den 1 januari 2019.

Skånskan - 27 feb 19 kl. 20:00

Campare: Sämre service när kommunen tog över

SJÖBO Vid årsskiftet tog kommunen över driften av Orebackens camping och införde då nya regler och krav på de boende och höjde också avgifterna.
Men den service kommunen ger når inte upp till kommande prishöjning, tycker Carin Noblin som bor på campingen.För snart tre år sedan tog Carin Noblin beslutet att lämna sin lägenhet och flytta ut till en husvagn på Orebackens camping.

Skånskan - 02 sep 19 kl. 20:00

Vill att kommunen tar över möllan

FLACKARP I 60 år har föreningen Skånska Möllor ägt Flackarps mölla.
Den köptes för att räddas från rivning men nu vill föreningen att någon annan tar över.– Nu när Staffanstorps kommun gör byggplaner för området vid Höje å tycker vi det vore lämpligt att inkludera möllan, säger Bengt Åke Andersson, sekreterare i föreningen Skånska Möllor.

Fler nyheter från GT

GT - 30 minuter sedan

Larm om skottlossning – ungdomsgäng med paintball

Polisen fick larm om att ett ungdomsgäng åkt på moped och skjutit ett vapenliknande föremål mot husfasader.Senare visade det sig vara paintballvapen som ungdomarna använt.– Det är en mycket farlig lek – och om man anser det vara en lek har man inte uppfattat mycket, säger polisens pressstalesperson Stefan Gustafsson..

GT - 30 minuter sedan

Helsingborgs vändning – tog viktiga poängen

VARBERG. Gästande HIF vände och vann under måndagskvällen mot nykomlingen Varberg. Segersiffrorna skrevs till 3-1 och därmed petas IFK Göteborg ner på kvalplats.

GT - 1 timme sedan

Islamistrektorns miljoner tillbaka i familjens händer

Klassad av regeringen som ett hot mot rikets säkerhet har Vetenskapsskolans tidigare ägare Abdel Nasser El Nadi lämnat landet.Kvar i Göteborg finns hans familj som nu återtagit makten över hela El Nadis företagsgrupp, med tillgångar på över 25 miljoner kronor.– Vi fick bolagen i knät, säger en av familjemedlemmarna.

GT - 3 timmar sedan

Stopp i tågtrafiken efter viltolycka

Det är stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Stenungsund.Anledningen är att ett tåg kört på ett djur.– Detta kommer naturligtvis att drabba flera avgångar, säger Göte Andersson vid Västtrafik..

GT - 5 timmar sedan

Häst hittad död – anmälan om djurplågeri

En häst har hittats död på en gård söder om Jönköping.Enligt polisen hade hästen skador som inte kommer från något annat djur.En anmälan om djurplågeri är gjord..

GT - 6 timmar sedan

”Frågade om han hotade mig”

Äventyret i den cypriotiska ligan blev inte vad John Alvbåge hade tänkt sig.I senaste avsnittet av Ettanpodden berättar han om turerna innan han lämnade Omonia Nicosia.– Att bli hotad på maffiametoder, det är väl en anekdot som är lite speciell, säger Alvbåge i podden..

GT - 7 timmar sedan

Spelare i Göteborg utsatta för dödshot

IFK Göteborg förlorade mot Kalmar på söndagen.Då ska det ha riktats dödshot och rasistiska tillmälen mot spelare i laget, skriver klubben på sin hemsida..

GT - 7 timmar sedan

Villa helt övertänd – går inte att rädda

En brand rasar i en villa i Marks kommun, räddningstjänsten och två ambulanser är på plats.– Det är övertänt, vi kommer låta den brinna ner och skyddar intilliggande byggnader, säger Niklas Ignell, inre befäl vid räddningstjänsten. .

GT - 10 timmar sedan

M-toppen låg nedsövd i respirator – i 16 dygn

Rolf Skarin, M, vice ordförande i kommunfullmäktige i Marks kommun, blev svårt sjuk i corona i juli.Han låg 16 dygn i respirator och har vårdats på sjukhus i tio veckor. Återhämtningen går långsamt.

GT - 11 timmar sedan

”Jag är lite i sitsen som Joel var för tio år sedan”

GÖTEBORG. För tio år sedan fick den då knappt 18-årige Johan Sundström sin plats i Frölundas A-lag.Då med en 28-årig Joel Lundqvist som lagkapten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.