ÖstersundsPosten > Nyheter

Friday, 25 September, 02:38

ÖstersundsPosten - 16 sep 20 kl. 16:52

Regionen avskaffade sina högsta chefer – nu införs tjänsterna igenI jakten på bättre organisation och besparingar avskaffades för några år sedan de högre....
Läs mer på ÖstersundsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regionen, avskaffadesina , högsta, chefernu , införs, tjänsterna, igen
Kristianstadsbladet - 11 apr 13 kl. 09:18

Regionens chefer bor nästan alla i sydväst

Foto: Tommy Svensson, Annica Jönsson, Johanna Wallin, Mark Hanlon, Scanpix
Region Skånes högsta chefer har de senaste åren fått en markant dragning åt sydväst. Av 24 höga chefer i regionen är det bara en som bor i Kristianstads kommun. De flesta bor i Malmö och Lund.

Polisen - 08 mar 16 kl. 11:31

Andelen kvinnliga chefer ökar

Andelen kvinnor på ledande befattningar har sakta men säkert ökat inom region Stockholm. För närvarande har regionen 32 procent kvinnliga chefer i jämförelse med hösten 2015 då andelen var 26 procent..

ÖstersundsPosten - 19 jan 16 kl. 12:17

Regionen köper ut chefer för 4 miljoner

Under hösten presenterades Region Jämtland Härjedalen sin nya chefsorganisation, som bland annat innebar att centrumcheferna slopades. Kvar blev områdescheferna som direkt underställdes hälso- och sjukvårdsdirektören. Det blev helt enkelt så att ett chefsled togs bort..

Dagens PS - 16 dec 16 kl. 14:11

Källor: Sexkrav på Telia – höga chefer tar timeout

Det avslöjar Aftonbladet på fredagseftermiddagen. Enligt tidningen är det anställda på Telias butiksdel i delar av södra Sverige som larmar om en sexistisk kultur där kvinnor känt sig tvingade till sex med chefer, för att bli befordrade, rapporterar AB. Telia Company bekräftar för tidningen att ett fåtal chefer tillfälligt tagits ur tjänst i samband med en intern utredning.

BT - 02 maj 14 kl. 08:38

Regionen leds i fel riktning

Slutreplik. Svar till Marjan Garmroudi (V) och Ida Legnemark (V), BT 25/4. Den rödgröna koalitionen som styr Västra Götalandsregionen uppvisar en stor passivitet.

YA - 29 okt 14 kl. 15:08

Chefer på lasarettet får kritik efter dödsfall

Tio patienter avled efter att ha drabbats av en tarmbakterie på Ystads lasarett. När utredningarna om utbrottet nu är klara få tre chefer kritik, men ingen tvingas lämna sitt jobb.
För snart två år sedan startade utbrottet av den aggressiva tarmsmittan på lasarettet i Ystad.

Kristianstadsbladet - 29 okt 14 kl. 15:33

Chefer på Ystads lasarett får kritik efter dödsfall

Foto: Ulrika Aastrup Berg
Tio patienter avled efter att ha drabbats av en tarmbakterie på Ystads lasarett. När utredningarna om utbrottet nu är klara få tre chefer kritik, men ingen tvingas lämna sitt jobb.
För snart två år sedan startade utbrottet av den aggressiva tarmsmittan på lasarettet i Ystad.

YLE - 12 jun 14 kl. 14:18

Gymnasiet Grankulla samskola har regionens högsta medeltal

För att komma in i ett Helsingforsgymnasium räckte ett medeltal på dryga 7 medan de elever som kom in i Grankulla måste ha minst 8 i medeltal. Det gör att Grankulla har den högsta medeltalsgränsen i regionen. Idag är en spännande dag för många femtonåringar.

BT - 19 sep 12 kl. 11:13

VG-regionen gör inventering för att kolla om pengar saknas

Västra Götalandsregionen gör nu en inventering för att kolla om pengar saknas efter den misstänkta förskingringen hos säkerhetsföretaget Panaxia. ? Vi har tillskrivit alla ekonomienheter och frågat dem om pengar kommit in som de skall, säger regionens finanschef Lars Hillerström.

Hela Gotland - 14 maj 11 kl. 04:00

Tydligare regler när chefer slutar

Region Gotlands revisorer föreslår att regionen ska upprätta tydligare riktlinjer för när chefer säger upp sig. Detta för att undvika badwill hos allmänheten.- Det låter som ett väldigt bra förslag, säger regiondirektör Bo Dahllöf..

Dagens Medicin - 26 jun 15 kl. 09:27

Chefer pekas ut av barnhjärtkirurg

Den barnhjärtkirurg som avskedats av Region Skåne efter anklagelser om att han i hemlighet varit delaktig i planerna på en privat barnhjärtklinik i Lund, hävdar att flera höga chefer inom regionen under lång tid känt till planerna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.