Dalarnas tidningar > Nyheter

Wednesday, 23 September, 01:13

Dalarnas tidningar - 16 sep 20 kl. 16:51

Blåsig dag med nedfallna träd och varning för hårda vindbyar – meteorologen: "Varmare luft kommer in"Hårda byvindar ställde till det under onsdagseftermiddagen. Inte minst med ett stort antal....
Läs mer på Dalarnas tidningar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blåsig, dagmed , nedfallna, trädoch , varningför , hårda, vindbyar meteorologen Varmare luft kommer in
Expressen - 15 dec 14 kl. 07:57

Bil har trasslat in sig i nedfallna elledningar

"Kaos på platsen" - det säger polispatrullen som anlände till Sprängkullsgatan tidigt på måndagsmorgonen. En bil har trasslat in sig i nedfallna elledningar vilket innebär stora trafikstörningar.– Man tror att det kan vara ström kvar i vajrarna där, säger polisens presstalesman Björ Blixter..

GT - 15 dec 14 kl. 07:57

Bil trasslade in sig i nedfallna elledningar

"Kaos på platsen" - det säger polispatrullen som anlände till Sprängkullsgatan tidigt på måndagsmorgonen. Kaoset uppstod efter att elledningar blåst ner över körbanan och en bil trasslat in sig i vajrarna. – Man vågade inte närma sig först eftersom man trodde det kunde vara ström i vajrarna, säger polisens presstalesman Björ Blixter..

YLE - 08 feb 15 kl. 08:35

Blåsig dag i hela landet

Det blir en rejält blåsigt i hela landet i dag. Framför allt i västra Finland blåser det hårt med uppemot 25 meter per sekund. Till sjöss varnas det för hårda nordliga till nordvästliga vindar eller till och med storm.

Corren - 14 nov 16 kl. 17:05

Blåsig dag för Axell

Gabriel Axell, Landeryd, hade en kämpig tredje dag i Europatourkvalet i Spanien..

DN - 06 jan 19 kl. 11:48

Efter stormen: Privatpersoner varnas för att gå nära nedfallna elledningar

Tiotusentals elkunder hos Vattenfall och EON var på söndagsmorgonen fortfarande strömlösa efter stormen Alfrida. Nu varnar elbolagen privatpersoner från att röra sig kring nedfallna elledningar.  – Det är förenat med livsfara om man kommer i kontakt med en strömförande ledning, säger Mikael Petrovic Wågmark, presschef på Vattenfall.

SN - 07 jul 15 kl. 09:34

JUST NU: Nedfallna träd

SMHi meddelar att vi har en blåsig dag framför oss. De kraftiga vindbyarna i Nyköping har bidragit till att träd blåst omkull. På väg 800, från Bergshammar S till Cirkulationsplats Gumsbacken är trafiken därför begränsad.

LV - 01 jul 14 kl. 08:42

”En Dag i taget” – bondpojken som blev bankdirektör

Hans förra bok blev utsedd till ”Winner in Sweden” i Gourmand World Cookbooks Awards 2011. I sjunde boken närmar sig Dag Lennartsson något helt annat än golf, mat, whisky och Astrid Lindgren. Sig själv.

Kristianstadsbladet - 01 dec 13 kl. 16:35

Blåsig första advent


Ett lågtryck som passerade över norra Sverige drog med sig kraftiga vindar på söndagseftermiddagen. SMHI utfärdade en så kallad klass 1-varning i mellersta Norrland och ostligaste Svealand. - Det är mycket starka vindar, framför allt längs kusten, men vi räknar med att de avtar under kvällen, säger Sandra Andersson, meteorolog på SMHI.

BT - 01 dec 13 kl. 16:36

Blåsig första advent

Ett lågtryck som passerade över norra Sverige drog med sig kraftiga vindar på söndagseftermiddagen. SMHI utfärdade en så kallad klass 1-varning i mellersta Norrland och ostligaste Svealand. - Det är mycket starka vindar, framför allt längs kusten, men vi räknar med att de avtar under kvällen, säger Sandra Andersson, meteorolog på SMHI.

NSD - 25 dec 15 kl. 09:56

Vädret: En blåsig dag väntar

Juldagens regnande blir inte särskilt långvarit..

NSD - 07 sep 16 kl. 06:40

En blåsig dag i länet

Vädret ser ut att bjuda på en hel del blåst under onsdagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.