Dalarnas tidningar > Nyheter

Saturday, 19 September, 03:53

Dalarnas tidningar - I förrgår: 16:45

Handelsbanken i Säter mer orolig för nedläggning än den i Hedemora: "Det kan ju bli så att vi blir kvar"Hälften av Handelsbankens kontor i Sverige ska läggas ner de närmaste åren, vilka som ska stängas....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Säter, Hedemora, Handelsbankens, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handelsbankeni , Säter, mer, oroligför , nedläggning, änden , i Hedemora Det kan ju bli så att vi blir kvar
DI - 30 dec 13 kl. 08:37

Handelsbanken vill öppna mer i Danmark

Handelsbanken kan öppna 15-20 nya kontor i Danmark på lång sikt. Det uppger Frank Vang-Jensen, chef för Handelsbanken i Danmark, för den danska tidningen Börsen, skriver Bloomberg. Handelsbanken kommer ha 57 kontor i landet i januari 2014..

Barometern - 09 feb 18 kl. 15:27

Handelsbanken vill satsa mer i Torsås

Handelsbanken har inga planer på att stänga sitt kontor i Torsås..

DN - 06 feb 19 kl. 07:47

Något bättre än väntat för Handelsbanken

Handelsbankens rörelsevinst ökade under fjärde kvartalet, men inte lika mycket som väntat. – Det är ett stabilt resultat i en marknad som visar tecken på att bli lite mer orolig, säger vd Anders Bouvin..

DI - 15 nov 13 kl. 10:24

Oriflame: Handelsbanken säger minska

Handelsbanken har åter den fundamentala rekommendationen minska på kosmetikaföretaget Oriflame efter att tidigare ha haft den kortsiktiga rekommendationen "trading buy"..

SvD - 22 feb 17 kl. 22:44

Handelsbanken straffar kunder när de flyttar lån

Handelsbanken låter bolånetagare betala straffavgift när de byter bank – även för lån som är bundna i tre månader, så kallad ”rörlig” ränta. Ingen annan storbank gör det. För kunderna kan det handla om tusentals kronor i avgift.

News55 - 09 okt 15 kl. 11:01

SPF Seniorerna uppmanar Handelsbanken: ändra beslutet

I brevet, som är undertecknat SPF Seniorernas ordförande Christina Rogestam, står det bland annat: ”För många av våra medlemmar och för våra över 800 föreningars aktiviteter är rätten att kunna använda kontanter viktig. Beskedet att ni nyligen har beslutat att dra in kontanthanteringen på nära vart sjätte av bankkontoren är mycket tråkigt och det berör många människor negativt”       LÄS MER: Inga mer kontanter om bankerna får bestämma Besöken på bankkontoren har ökat Handelsbanken gick tidigare i veckan ut med beskedet att kontanthanteringen slopas på ungefär 70 kontor. Anledningen är att antalet besök på bankkontoren ökat som följd av sedelbytet.

News55 - 13 okt 15 kl. 11:59

Handelsbanken: Ännu fler kontor som upphör med kontanter

Förra veckan valde SPF Seniorernas ordförande Christina Rogestam att skriva ett öppet brev till Handelsbanken efter att hon mötts av beskedet att banken slopar stora delar av kontanthanteringen, närmare bestämt på ungefär 70 kontor. – Mycket tråkiga nyheter, sade Chrisina Rogestam till News55, och förklarade att Handelsbanken borde varit bättre förberedda på att besöken på bankkontoren skulle öka som följd av sedelbytet – vilket Handelsbanken hävdar är anledningen.       LÄS MER: SPF Seniorerna uppmanar Handelsbanken ändra beslutet I brevet skrev ordföranden bland annat att: ”Som företrädare för 270 000 medlemmar, varav många är kunder i banken och har uppskattat er kontantservice, uppmanar jag er att ändra beslutet”.

PrivataAffärer - 04 apr 19 kl. 12:49

SHB:s nya vd: Handelsbanken behöver förenkla och effektivisera

Handelsbanken behöver göra mer digitalt än vad banken har gjort hittills, däribland att erbjuda digitala tjänster som inte har funnits på kontor tidigare, uppgav hon. Kontor förändras och är i allt högre grad mötesplatser, snarare än platser där enkla transaktioner utförs, konstaterade hon också. Våga välja bort Vidare ska Handelsbanken sluta vara en universalbank och måste våga välja bort att erbjuda vissa tjänster.

PrivataAffärer - 14 dec 18 kl. 10:16

Handelsbanken: Tillväxtmarknader lockar inför 2019

Det är i den senaste upplagan av Handelsbankens ”Fokus Placeringar” som allokeringschefen Johann Guggi konstaterar att stigande räntor och handelskrig gör att inställningen till aktiemarknaden blir mer försiktig. Handelsbanken har också justerat ner aktievikten i Multi Asset-portföljerna i december. ”Vårt huvudscenario för den närmaste tiden är att riskninvån fortsätter att vara förhöjd på de finansiella marknaderna”, skriver han.

PrivataAffärer - 17 jan 20 kl. 08:43

Kinesisk utredning kan ge höga böter för Ericsson

I april 2019 genomförde kinesiska myndigheter en räd i Ericssons kontor i Peking, något som Wall Street Journal då rapporterade om. Sedan dess har det varit tyst om utredningen. ”Vi kan bekräfta att granskningen fortfarande pågår och att vi samarbetar med de kinesiska myndigheterna.

Cornucopia - 28 okt 15 kl. 15:42

Handelsbanken höjer kortavgifterna med 44%

Handelsbanken höjer sina kortavgifter med 44%. Tydligen kan man inte behålla korten annars.
Foto: Handelsbanken
Tidigare har Handelsbanken varit den bank, som varit mest positiva till kontanter och behållit både kontanthantering och bankfack på sina kontor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.