News55 > Nyheter

Friday, 25 September, 10:07

News55 - 16 sep 20 kl. 13:50

Nya regler utlovas för asyl och migrationNyhetsbomben kom i efterorden i EU-basen Ursula von der Leyens linjetal om läget i unionen. – Vi kommer att avskaffa Dublinreglerna och ersätta dem med ett nytt europeiskt migrationshanteringssystem, lovar von der Leyen i Bryssel. Utspelet kommer när de. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
EU, Ursula, Leyens, Dublinreglerna, Leyen, Bryssel

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya regler, utlovasför , asyloch , migration
UNT - 16 jan 14 kl. 12:22

MP driver klimat och asyl i EU-val

Miljöpartiet satsar på två frågor i EU-valet - klimat och ett öppet och humant Europa. I den sistnämnda punkten ingår frågor om asyl, migration och romer. Nu ska medlemmarna rösta om förslaget till valmanifest.

Kristianstadsbladet - 16 jan 14 kl. 12:22

MP driver klimat och asyl i EU-val


Miljöpartiet satsar på två frågor i valkampanjen inför EU-valet - klimat och ett öppet och humant Europa. I den sistnämnda punkten ingår frågor om asyl, migration och romers situation i EU.Partistyrelsens förslag till valmanifest skickas nu ut till medlemmarna för omröstning.

Helsingborgs Dagblad - 16 jan 14 kl. 12:28

MP driver klimat och asyl i EU-val

Miljöpartiet satsar på två frågor i valkampanjen inför EU-valet — klimat och ett öppet och humant Europa. I den sistnämnda punkten ingår frågor om asyl, migration och romers situation i EU. Partistyrelsens förslag till valmanifest skickas nu ut till medlemmarna för omröstning..

NT - 16 jan 14 kl. 12:22

MP driver klimat och asyl i EU-val

Miljöpartiet satsar på två frågor i valkampanjen inför EU-valet - klimat och ett öppet och humant Europa. I den sistnämnda punkten ingår frågor om asyl, migration och romers situation i EU..

BT - 16 jan 14 kl. 12:27

MP driver klimat och asyl i EU-val

Miljöpartiet satsar på två frågor i valkampanjen inför EU-valet - klimat och ett öppet och humant Europa. I den sistnämnda punkten ingår frågor om asyl, migration och romers situation i EU. Partistyrelsens förslag till valmanifest skickas nu ut till medlemmarna för omröstning.

SmålandsPosten - 28 jan 20 kl. 12:35

Hårda EU-regler utlovas om Huawei

Helsingborgs Dagblad - 28 jan 20 kl. 12:35

Hårda EU-regler utlovas om Huawei

EU-kommissionen kommer inte att förbjuda medlemsländerna att samarbeta med kinesiska Huawei om 5G. Men tuffa villkor kommer det att bli, lovar kommissionären för den inre marknaden, Thierry Breton. – Det handlar inte om diskriminering.

BT - 28 jan 20 kl. 12:35

Hårda EU-regler utlovas om Huawei

Sydöstran - 28 jan 20 kl. 12:35

Hårda EU-regler utlovas om Huawei

Blekinge Läns tidning - 28 jan 20 kl. 12:35

Hårda EU-regler utlovas om Huawei

Barometern - 28 jan 20 kl. 12:35

Hårda EU-regler utlovas om Huawei

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.