Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Wednesday, 23 September, 15:15

Länstidningen i Jämtland - 16 sep 20 kl. 16:35

Förskola i tvingas ordna luften och bullernivå – riskerar 100 000 i viteForsafjälls förskola i Duved har kritiserats för att ha dålig luft och en bullernivå som skadar....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Duved

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förskolai , tvingas, ordna, luftenoch , bullernivå, riskerar, 100, 000 i vite
Skånskan - 27 apr 18 kl. 05:00

Anrik förskola tvingas flytta

MALMÖ I nästan 30 år har den historiska förskolan Telningen verkat i de gamla lokalerna, där Televerket tidigare har funnits.
Nu tvingas föräldrakooperativet flytta hela sin verksamhet med 32 förskolebarn på grund av renovering av fastigheten på Tuborgsgatan.– Det är beklagligt att vi har fått en uppsägning.

Barometern - 20 maj 14 kl. 11:15

Kommunen tvingas ordna VA i Vånevik

Nu tvingas kommunen att ordna ett VA-nät i Våneviks sportstugeområde. Och det ska vara klart redan till den 31 maj 2017. Det kostar cirka 12 miljoner kronor.

Skånskan - 12 apr 16 kl. 06:00

Eslöv tvingas ordna boende på hotell

ESLÖV Kostnaderna för försörjningsstödet, det som förr kallades för socialbidrag, skenar i Eslöv. Kostnaderna beräknas bli cirka 14 procent högre än i fjol.
En av förklaringarna är ökande boendekostnader som en följd av de många ensamkommande flyktingarna som kommer hit.

YLE - 26 apr 17 kl. 17:34

Besvär över McDonalds valbarhet - Hangö kan tvingas ordna kommunalvalet på nytt

Nu ska det prövas i rätten om allt gick rätt till när Hangö beslutade att Outi McDonald inte kan ställa upp i kommunalvalet. Hangöpolitikern Juha Kaunismaa från Kristdemokraterna har lämnat in ett besvär till förvaltningsdomstolen. Han besvärar sig mot att tidigare ledande läkaren vid hälsostationen i Hangö Outi McDonald enligt stadens centralvalnämnd inte var valbar.

Expressen - 07 mar 14 kl. 13:13

Förskola tvingas stänga efter larm

En förskola på Söder i Stockholm har stängts med omedelbar verkan, efter ett beslut av Stockholms stad. Orsak: barn fick inte blöjor bytta på hela dagen och barn lämnades ensamma. Enligt Stockholms stad har det varit allvarlig fara för barnens hälsa, skriver lokaltidningen Mitt i Stockholm..

SN - 28 mar 16 kl. 19:00

Populär förskola tvingas flytta

Ekensbergs förskola i Nyköping ligger för nära järnvägen. Skolan byggdes 2009 men bygglovet gällde bara under fem år. Förskolan måste flytta och ägaren Fokusskolan vill nu ha hjälp från Nyköpings kommun..

Kristianstadsbladet - 11 jan 17 kl. 19:30

Förskola tvingas låsa dörrar

Föräldrar till barn på Lille Mats förskola har fått veta att det bara ska lämnas barn via dörrar på två avdelningar. Detta sedan en okänd man i bil setts vid förskolan..

Expressen - 02 aug 17 kl. 13:14

Förskola tvingas stänga efter massiv råttinvasion

En förskola i Malmö stängs i två veckor efter att man upptäckt flera råttor på förskolans gård – där barnen brukar leka, det rapporterar Svt Nyheter..

Sydöstran - 17 aug 17 kl. 19:03

Skogslyktans förskola tvingas lägga ner

Personalkooperativet som drev Skogslyktans förskola och fritidshem lyckades inte hitta en förskollärare och läggs nu ner..

Sydöstran - 13 nov 19 kl. 16:04

Förskola tvingas stänga efter miljöproblem

Under onsdagen tog Karlskrona kommunen beslutet att stänga Torgbackens förskola och flytta verksamheten till alternativa lokaler..

Expressen - 18 aug 20 kl. 06:37

Förskola tvingas stänga efter coronautbrott

En förskola i Kalmar har stängts efter det att minst tre i personalen har smittats med covid-19, rapporterar lokala medier..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.