News55 > Nyheter

Wednesday, 23 September, 05:28

News55 - 16 sep 20 kl. 15:07

C och L får igenom sänkt avgift på ungas jobbArbetsgivaravgiften för unga, även de som redan har ett jobb, sänks nästa år. Men åtgärden är tillfällig och tas bort 2023. Åtgärden har tidigare kritiserats av såväl statsministern som forskare. De som träffas av de sänkta arbetsgivaravgifterna är i ål. .
Läs mer på News55

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: C och L får igenom, sänkt, avgift, ungas, jobb
DalaDemokraten - 12 dec 17 kl. 17:43

Bakslag för sänkt avgift för musikelever från El Sistema

Den politiska majoriteten i fullmäktige lyckades inte få igenom förslaget att de som deltagit i kör- och orkesterövningen El Sistema ska få sänkt avgift i kommunala Musikskolan..

SVT - 16 mar 17 kl. 16:22

V får igenom sänkt skatt för sjuka

Vänsterpartiet har lyckats driva igenom sitt krav att sänka skatten för personer med sjuk- eller aktivitetsersättning. Detta berättar Vänsterpartiets ekonomiska talesperson för SVT Nyheter. Åtgärden är en seger i förhandlingarna med regeringen om den ekonomiska politiken inför nästa år..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Telia vinnare på sänkt bolagsskatt

Telia Sonera blir den största vinnaren om regeringen får igenom sänkt bolagsskatt, visar siffror från Skatteverket. Telia Sonera var nämligen det bolag som betalade mest skatt i Sverige förra året, 4,4 miljarder kronor, enligt Skatteverket. Läkemedelskoncernen Astra Zeneca tjänar också stora pengar på regeringens förslag på sänkt bolagsskatt, som tvåa på listan med 4,2 miljarder kronor.

BT - 14 sep 12 kl. 14:46

Telia vinnare på sänkt bolagsskatt

Telia Sonera blir den största vinnaren om regeringen får igenom sänkt bolagsskatt, visar siffror från Skatteverket.Telia Sonera var nämligen det bolag som betalade mest skatt i Sverige förra året, 4,4 miljarder kronor, enligt Skatteverket.Läkemedelskoncernen Astra Zeneca tjänar också stora pengar på regeringens förslag på sänkt bolagsskatt, som tvåa på listan med 4,2 miljarder kronor.

Barometern - 19 mar 14 kl. 21:34

Sänkt fart på E 22 i nytt förslag

Hoppet för att det ändå ska bli sänkt fart på E 22 genom Ålem har nu väckts på nytt. Detta efter att Trafikverket träffat boende i området. Pataholms samhällsförening var nämligen inbjuden när Trafikverket besökte kommunledningen i veckan.

DN - 14 mar 19 kl. 11:44

Sänkt digitalmoms på tidningar beslutad

Regeringen har klubbat igenom sänkt digitalmoms för nättidningar och e-böcker, från 25 procent till 6 procent. Men gränsdragningen mellan digitaltidningar och tv väcker frågor..

GöteborgsPosten - 09 okt 18 kl. 15:23

Turkiet får söka igenom misstänkt konsulat

Saudiska myndigheter har officiellt bjudit in turkiska experter och tjänstemän att undersöka landets konsulat i Istanbul, platsen där den försvunne regimkritiske journalisten Jamal Khashoggi sist sågs..

UNT - 09 okt 18 kl. 15:23

Turkiet får söka igenom misstänkt konsulat

Saudiska myndigheter har officiellt bjudit in turkiska experter och tjänstemän att undersöka landets konsulat i Istanbul, platsen där den försvunne regimkritiske journalisten Jamal Khashoggi sist sågs..

SmålandsPosten - 10 jan 14 kl. 06:12

Politikerna missade villkor för avgift

Alliansen ville skärpa kraven för att få stå i bostadskön och beslutade att ta ut en avgift. Det skulle ha börjat gälla vid årsskiftet. Men upplägget har visat sig vara olagligt.

Skånskan - 22 mar 19 kl. 20:33

Ny vända om avgift för privata förskolor

MALMÖ Det blev inget beslut om att ta ut en avgift på 25 000 kronor när en privat förskola ansöker om att få etablera sig i Malmö. Ärendet återremitterades efter ett förslag från SD.Sverigedemokraternas yrkande på återremiss fick stöd av både Moderaterna och Centern när ärendet var uppe till beslut i kommunfullmäktige på torsdagen.

Expressen - 08 nov 18 kl. 16:32

Ny tv-avgift förväntas röstas igenom – börjar gälla efter nyår

Alla som är över 18 år och har en beskattningsbar inkomst kommer efter årsskiftet att behöva betala en särskild tv-avgift, med eller utan tv. Det förslaget lade regeringen fram innan sommaren. Nu har det behandlats i kammaren – som uppskattar att det finns en majoritet i riksdagen för att få igenom förslaget.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.