Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 24 September, 06:02

Aftonbladet - 16 sep 20 kl. 16:28

Misstänkte dubbelmördaren i rätten: Det var slumpen▸ I Linköpings tingsrätt försöker Daniel Nyqvist, 37, förklara varför han dödade Mohamed Ammouri, 8, och Anna-Lena Svenson, 56..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Linköpings, Daniel Nyqvist, Mohamed Ammouri, Anna-Lena Svenson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkte, dubbelmördareni , rättenDet var , slumpen
Expressen - 06 sep 13 kl. 07:41

Misstänkte mördaren försvarade sig i rätten

KALMAR. I två dagar satt han stilla och lyssnade. I går fick den misstänkte dubbelmördaren, Pierre Karlsson, 55, slutligen tillfälle att tala.

Expressen - 19 sep 13 kl. 16:58

Misstänkte mördaren föll i gråt i tingsrätten

Den misstänkte dubbelmördaren Pierre Karlsson, 55, lämnade rättssalen i Kalmar gråtande. Dessförinnan hade han hållit ett längre och känslosamt tal där han garanterade att han inte eldat upp sina vänner på Öland. - Jag har inte gjort det, garanterat inte gjort det, sa han..

GT - 23 jul 15 kl. 00:20

Silbersky vill försvara misstänkte mördaren

På måndagen meddelade den misstänkte dubbelmördaren att han ville byta försvarare till kändisadvokaten Leif Silbersky. På onsdagen meddelade Leif Silbersky att han säger ja. Enligt P4 Skaraborg har han kontaktat tingsrätten i Jönköping för att säga att han är beredd att åta sig fallet..

GT - 02 jun 20 kl. 17:15

Misstänkte dubbelmördarens nya kravbrev inifrån häktet

Den misstänkta dubbelmördaren i Hjo har valt att ansöka om att få byta försvarsadvokat ytterligare en gång, vilket framgår i en ansökan som skickats in till tingsrätten.I det handskrivna brevet riktas anklagelser mot advokaten, vilka bland annat handlar om att den misstänkte menar att advokaten ”Visar tydligt hur hon hatar/föraktar mig” .

Expressen - 14 nov 19 kl. 11:48

Misstänkte dubbelmördaren ska genomgå psykundersökning

Mannen i 80-årsåldern som misstänks för morden på Kjell och Grazyna i Arlöv ska genomgå en liten psykiatrisk undersökning. Tingsrätten misstänker att mannen led av en allvarlig psykisk störning när dådet utfördes, det skriver Sydsvenskan. .

Expressen - 22 dec 15 kl. 11:09

Misstänkte mördaren i tårar: "Förlåt, förlåt"

Polismannen var först upp i lägenheten där tvåbarnsmamman från Årsta knivhöggs till döds av sin misstänkte make. I rätten berättade han i dag om hur han mötte den misstänkte mannen i hallen på knä medan en blodig kniv låg slängd på hallgolvet. Då bröt misstänkte mördaren ut i tårar.

GT - 27 jul 15 kl. 16:08

Ny försvarare för misstänkte mördaren

Företagaren som misstänks för två dubbelmord samt två grova mordbränder begärde att få byta försvarare. Nu har tingsrätten godkänt bytet och därmed är det klart att den misstänkte mördaren kommer att försvaras av Leif Silbersky. Tingsrätten har nu godkänd extrakostnaderna som det innebär att företagaren ska försvaras av kändisadvokaten..

GöteborgsPosten - 25 jan 17 kl. 10:08

Misstänkte mördaren släpptes av tingsrätten

Han misstänks för att ha tagit livet av en man och sedan gömt honom i en soptunna vid ett torp i Svenljunga. – Vi hittar små saker hela tiden som pekar i den här riktningen, säger Claes Lindberg, vid Grova brott på polisen i Borås. Men nu - för andra gången - är den misstänkte mördaren på fri fot..

Expressen - 08 jan 15 kl. 11:54

Misstänkte mördaren sökte hjälp av häxor

Den misstänkte styckmördaren Albin Aspgren, 28, hörde röster. Han försökte trycka ner ångest och oro i kraft av tarotkort, häxor och magiska föremål. Det berättade han under förhöret i tingsrätten i dag, enligt tidningen Gefle Dagblads direktrapportering på nätet: - På skolan träffade jag en kurator som skrattade åt mig när jag berättade om mina jobbiga upplevelser, sa han under förhöret..

Expressen - 03 maj 16 kl. 23:08

Misstänkte mördaren i rätten: "Jag flippade"

Inför familjen berättade den misstänkte mördaren hur han tagit struptag på deras dotter och syster Claudia Quiroz Alvarado, 29. Hans förklaring är att han har fått en blackout. – Jag fick en lavett, så jag flippade, säger 24-åringen under första dagen av förhandlingarna i Kalmar tingsrätt..

GT - 01 okt 18 kl. 20:00

Misstänkte mördaren skyller ifrån sig i rätten

Under måndagen förhördes mannen som själv berättat att han dödat Magnus Natschki med en yxa.Vid utfrågningen i rättssalen skyllde den misstänkte mördaren ifrån sig – att det i själva verket är en medåtalad som bär ansvaret för att Magnus är död, skriver Bohusläningen.Något som fick den medåtalades advokat Peter Gillberg att reagera:– Han var ju inte ens där..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.