SR > Nyheter

Tuesday, 29 September, 16:54

SR - 16 sep 20 kl. 16:24

Miljonsatsning på återhämtning för personal inom vårdenÅterhämtning för personalen inom sjukvård och äldreomsorg – det är en av satsningarna i den kommande budgeten som presenteras i sin helhet nästa vecka..
Läs mer på SR

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljonsatsning, återhämtningför , personalinom , vården
GlobeNewswire - 04 aug 20 kl. 07:00

Aktia Bank Abp:s halvårsrapport 1.1–30.6.2020: Stark resultatåterhämtning efter coronavåren

Aktia Bank Abp
Börsmeddelande
4.8.2020 kl.

PrivataAffärer - 10 mar 20 kl. 13:00

Catellaförvaltare: Kan bli kraftig återhämtning andra halvåret

När coronaeffekten nu också har kommit till Europa påverkas marknaderna här på ett helt annat sätt än tidigare. Inte minst kommer det att synas på försäljningen, vilket leder ”väldigt svaga” resultat under första halvåret. Så resonerar Anders Wennberg, aktieförvaltare i Catella, och kollegan Thomas Elofsson från fondbolagets ränteförvaltning, i en diskussion som publicerats på Catellas hemsida.

Barometern - 16 nov 13 kl. 12:00

Kroppen får vila i lugn och ro på Örtagården

Grön rehabilitering är optimalt för utmattade och sönderstressades återhämtning och Örtagården i Vassmolösa är en optimal plats för det. Vi är så tacksamma att vi har fått hjälp att återhämta oss där. Med fantastiska ledare/läkare och en fantastisk miljö.

PrivataAffärer - 30 mar 20 kl. 12:40

Häggström: Därför blir det ingen snabb återhämtning

”Det blir inte ett V, U eller L, utan snarare som ett rottecken. Först går det ned och sedan upp, men därefter går det rakt åt sidan. Visst kan det studsa upp snabbt igen, men sedan händer inte så mycket.

DI - 04 mar 14 kl. 13:27

Stockholmsbörsen: Återhämtning efter Ukrainakaos

Stockholmsbörsen har återhämtat betydande delar av måndagens fall så här långt på tisdagen. Bakom sentimentsförbättringen står något mindre mörka rubriker kring konflikten mellan Ryssland och Ukraina. ÅF håller kapitalmarknadsdag i Solna och Industrivärden flyttar fram positionerna i Volvo..

ÖstersundsPosten - 10 apr 20 kl. 17:00

Zepro i Bispgården halverar produktionen – men ser positivt framåt: ”Tror på en återhämtning”

Coronavirusets utbredning slår hårt också mot industrin. Zepro i Bispgården har nu mer än....

PrivataAffärer - 04 okt 18 kl. 06:37

Mäklarstatistik: Fortsatt prisåterhämtning för bostadsrätter

Under den senaste tremånadersperioden har bostadsrättspriserna i riket som helhet, i glidande medelvärde, stigit 3 procent jämfört med föregående tremånadersperiod, och villapriserna har sjunkit 1 procent. De senaste tolv månaderna har bostadsrättspriserna sjunkit 5 procent samtidigt som villapriserna sjunkit 2 procent. Svensk Mäklarstatistik redovisar prisutvecklingen som tremånaders glidande medelvärden, viktade efter antalet försäljningar, för att dämpa säsongseffekter och tillfälliga avvikelser som inte har med den underliggande marknadsutvecklingen att göra.

Skånskan - 11 nov 16 kl. 06:00

Kaos inom skånska förlossningsvården

Malmö Kaos hotar förlossningssjukvården i Skåne efter jul. I Helsingborg har 28 sjuksköterskor sagt upp sig och i Malmö rör sig om ett 20-tal uppsägningar.
Region Skåne har tillsatt en krisgrupp som ska reda upp situationen.

Barometern - 07 okt 13 kl. 09:45

Krafttag krävs i vården

Politiker och arbetsgivare måste agera. Under sommaren har det varit stor brist på sjuksköterskor i hela Sverige. Om situationen inte ska bli densamma nästa år måste ansvariga agera nu.

Supermiljöbloggen - 10 nov 15 kl. 08:42

Elisabeth Falkhaven (MP): ”Låt ekosystemet i Kattegatt återhämta sig”

Ett i dag fredat område i Kattegatt riskerar att öppnas upp för bottentrålning. Det är fel väg att gå, skriver Elisabeth Falkhaven från Miljöpartiet de gröna i Hylte, Halland. 2009 stängdes ett område i Kattegatt helt för fiske.

Dagens Medicin - 26 feb 16 kl. 09:46

”Även vi i vården behöver kanaler av återhämtning”

Läkaren och verksamhetschefen Annika Weiderling med sin första krönika i Dagens Medicin..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Uteblivna restriktioner trots flera lokala utrbrott

Det råder just nu lokala utbrott av covid-19 i flera av landets regioner. Bland annat Västerbotten, Dalarna och Stockholm. Men fast Folkhälsomyndigheten tidigare aviserat att det kan komma lokala restriktioner så är man ännu inte redo att sätta in några.

SR - 30 minuter sedan

Ungern kräver att kommissionär avgår 

EU-kommissionären Věra Jourová har kritiserat Ungern för bristande demokrati. Nu kräver premiärminister Viktor Obrán att hon avgår..

SR - 45 minuter sedan

Just nu: Region Stockholm kallar till pressträff – smittan ökar

Medverkar gör hälso- och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson, tillförordnad smittskyddsläkare Maria Rotzén Östlund och chefsläkare Johan Bratt..

SR - 2 timmar sedan

Tio nya dödsfall med bekräftad covid-19

Ytterligare tio personer med bekräftad covid-19 har rapporterats döda i Sverige..

SR - 2 timmar sedan

Just nu: Folkhälsomyndighetens pressträff

På Folkhälsomyndighetens pressträff idag medverkar Karin Tegmark Wisell, Malin Grape och Bitte Bråstad från Folkhälsomyndigheten, Iréne Nilsson Carlsson från Socialstyrelsen och en företrädare för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap..

SR - 3 timmar sedan

Socialstyrelsen om missade cancerfallen: ”Bekymmersamt”

Pandemin kan ha påverkat vården mer än vad man tidigare har sett. Det säger Mattias Fredricson som är enhetschef på Socialstyrelsen, med anledning av den rapport som landets regionala cancercentrum publicerade i går och som varnar för över 3500 oupptäckta cancerfall..

SR - 3 timmar sedan

Macron vill medla i Belarus

Frankrikes president Emmanuel Macron ska hjälpa till och medla i den politiska krisen i Belarus. Det lovade han idag i ett samtal med oppositioneledaren Svetlana Tichanovskaja i Litauen..

SR - 3 timmar sedan

Damberg: "Det är viktigt att vi har all fakta på bordet"

Igår kom nya uppgifter från dokumentärfilmare på Discovery kring Estoniakatastrofen 1994, om ett hittills okänt hål på ena sidan av passagerarfartyget. Inrikesminister Mikael Damberg kommenterar nu uppgifterna:.

SR - 5 timmar sedan

Ingen bojkott av parlamentet i Hongkong

I Hongkong har frågan om att bojkotta parlamentet delat den pro-demokratiska oppositionen. Men idag kom besked att majoriteten av parlamentarikerna sitter kvar..

SR - 5 timmar sedan

Pressträff om idrotten

Inrikesminister Mikael Damberg (S) och Amanda Lind (MP), kultur- och demokratiminister med ansvar för idrottsfrågorna, håller en gemensam pressträff kl 11..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.