Aftonbladet > Nyheter

Friday, 18 September, 16:13

Aftonbladet - Igår: 16:18

Fler avhoppare från Malmös kriminella gäng▸ Skjutningar och sprängningar har minskat ✓ Polisen: De har tröttnat på att leva i ständig oro.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Malmös

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, avhopparefrån , Malmös, kriminella, gäng
Skånskan - 27 nov 19 kl. 18:17

Rimfrost ska kyla ner Malmös kriminella

Malmö De senaste två veckorna har Malmös kriminella fått känna en ökad polisnärvaro i staden. Narkotikabeslagen har ökat, och så kallade springpojkar och personer högre upp i näringskedjan har gripits.
Insatserna är en del av Operation Rimfrost, som redan mött en viss frustration bland de kriminella enligt polisledningen.

GöteborgsPosten - 10 dec 15 kl. 10:51

Fler dödas i kriminella konflikter

Fler och fler dödas i kriminella konflikter i framför allt Göteborg och Malmö. Men i landet i stort har det dödliga våldet minskat med en tredjedel sedan i början av 90-talet..

Sydsvenskan - 31 jul 17 kl. 21:00

Maktvakuum bland Malmös kriminella – unga dras till danskt gäng

Maktvakuum bland Malmös kriminella – unga dras till danskt gäng..

Nerikes Allehanda - 12 sep 20 kl. 07:33

MARIA LARSSON: Nytt uppdrag åt länsstyrelsen – samordna verksamhet för avhoppare från kriminella gäng

Varje avhopp från kriminella gäng är en vinst för samhället. Länsstyrelserna har i dagarna fått....

Expressen - 31 maj 20 kl. 18:00

Bilden: här träffas Malmös kriminella

Här träffas tungt kriminella på Malmös hetaste mötesplats, Lilla torg.Spanarnas suddiga foto blev starten för Operation Mellerud – en hemlig polisinsats som pågick under flera år.Planen var att inte bara gripa medlemmarna i nätverket.

Expressen - 15 dec 18 kl. 07:00

I skuggan av Malmöskjutningarna: Kriminella försöker ta över småstad

TRELLEBORG. I skuggan av skjutningarna i Malmö försöker kriminella män ta makten över gatorna i Trelleborg.Enligt polis tycks de inte ha några spärrar.

SR - 30 dec 13 kl. 06:05

Fler unga dras till kriminella gäng

Polis och socialtjänst vittnar om att allt fler unga killar söker sig till kriminella gäng, samtidigt som tillgången på illegala vapen ökar. För att komma tillrätta med det här görs satsningar på många håll..

P3 - 30 dec 13 kl. 06:05

Fler unga dras till kriminella gäng

Polis och socialtjänst vittnar om att allt fler unga killar söker sig till kriminella gäng, samtidigt som tillgången på illegala vapen ökar. För att komma tillrätta med det här görs satsningar på många håll..

Helsingborgs Dagblad - 29 jan 17 kl. 03:50

Fler vill lämna kriminella gäng

Fler unga män än tidigare vill lämna de kriminella gängen i Göteborg, enligt uppgifter från polis och sociala myndigheter. Men så kallade sociala insatsgrupper hinner inte hjälpa alla. Grovt våld och skjutningar ökar motivationen att lämna gängen och et.

UNT - 29 jan 17 kl. 03:50

Fler vill lämna kriminella gäng

Fler unga män än tidigare vill lämna de kriminella gängen i Göteborg, enligt uppgifter från polis och sociala myndigheter..

SvD - 29 jan 17 kl. 03:50

Fler vill lämna kriminella gäng

Fler unga män än tidigare vill lämna de kriminella gängen i Göteborg, enligt uppgifter från polis och sociala myndigheter. Men så kallade sociala insatsgrupper hinner inte hjälpa alla..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.