Dalarnas tidningar > Nyheter

Monday, 21 September, 04:21

Dalarnas tidningar - 16 sep 20 kl. 16:17

Handelsbankens stänger 200 kontor – "Det kom som chock"Handelsbankens högsta ledning har beslutat att personalstyrkan i Sverige skall minskas med 1 000....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handelsbankens, stänger, 200, kontorDet , komsom , chock
E24 - 19 okt 16 kl. 12:20

Handelsbankens vd: ”Vi gillar kontor – även i framtiden”

Kontoren kommer att vara den avgörande skillnaden mellan bankerna. Det säger Handelsbankens vd Anders Bouvin i en intervju efter att i dag ha presenterat bolagets rapport för det tredje kvartalet..

Barometern - 11 jan 19 kl. 14:46

Handelsbanken i Högsby stänger

Den 1 april försvinner Handelsbankens kontor i Högsby. Kunderna hänvisas från och med detta datum till bankens kontor i Oskarshamn..

DalaDemokraten - 16 feb 16 kl. 14:02

Handelsbanken stänger – och öppnar igen

Efter 42 år stänger nu Handelsbankens kontor som legat på Kyrkogatan. Ett stenkast därifrån öppnar de ånyo i Blomsterrikets gamla lokaler. Efter en omfattande renovering är det dock inte mycket som återstår från blomstertiden..

Dalarnas tidningar - 16 feb 16 kl. 14:02

Handelsbanken stänger – och öppnar igen

Efter 42 år stänger nu Handelsbankens kontor som legat på Kyrkogatan. Ett stenkast därifrån öppnar de ånyo i Blomsterrikets gamla lokaler. Efter en omfattande renovering är det dock inte mycket som återstår från blomstertiden..

E24 - 20 apr 16 kl. 12:16

Handelsbankens vd om stängda kontor: "En förstärkning"

Handelsbanken ska lägga ned 50-60 kontor inom två år. Men Handelsbankens vd Frank Vang-Jensen vill inte ta siffran – eller ordet "nedläggning" – i sin mun. – Jag tycker att du lägger mycket fokus på att 'ta bort', säger han till SvD:s reporter..

News55 - 13 okt 15 kl. 11:59

Handelsbanken: Ännu fler kontor som upphör med kontanter

Förra veckan valde SPF Seniorernas ordförande Christina Rogestam att skriva ett öppet brev till Handelsbanken efter att hon mötts av beskedet att banken slopar stora delar av kontanthanteringen, närmare bestämt på ungefär 70 kontor. – Mycket tråkiga nyheter, sade Chrisina Rogestam till News55, och förklarade att Handelsbanken borde varit bättre förberedda på att besöken på bankkontoren skulle öka som följd av sedelbytet – vilket Handelsbanken hävdar är anledningen.       LÄS MER: SPF Seniorerna uppmanar Handelsbanken ändra beslutet I brevet skrev ordföranden bland annat att: ”Som företrädare för 270 000 medlemmar, varav många är kunder i banken och har uppskattat er kontantservice, uppmanar jag er att ändra beslutet”.

PrivataAffärer - 16 maj 19 kl. 08:47

Handelsbanken stänger i Baltikum

”Trots effektiviseringsåtgärder har den baltiska verksamheten inte visat tillfredställande resultat. Lönsamheten är för svag och kostnaderna för höga. Detta, i kombination med att många kunders beteende förändrats och att investeringsbehoven ökat, gör att banken har beslutat att stegvis avveckla verksamheten under 2020”, heter det.

Dalarnas tidningar - 06 okt 15 kl. 15:01

TV: Handelsbanken slopar kontanthanteringen på 70 kontor

– De nya sedlarna kom förra veckan och vi känner av ett visst tryck från kunder som vill växla in de gamla valörerna. På goda grunder tror vi att arbetsbelastningen kommer öka under hösten, säger Henrik Ragnarsson, chef för Handelsbankens kontor i Falun..

E24 - 15 feb 12 kl. 07:24

Shb 4 kv: kreditfÖrlustnivÅ kontor sve 0,01%, utland 0,18%

Handelsbankens svenska kontorsrörelse redovisade kreditförluster på 29 miljoner kronor i fjärde kvartalet, att jämföra med återvinningar på 76 miljoner under fjolårets tredje kvartal..

E24 - 15 feb 12 kl. 07:24

Shb 4 kv: rÄntenetto kontor sverige +3% jmf med 3 kv

Handelsbankens svenska kontorsrörelse ökade sitt räntenetto med 3 procent i det fjärde kvartalet, mot föregående kvartal, till 4.172 miljoner kronor..

ÖstersundsPosten - 07 nov 16 kl. 15:00

Kontantupproret: Landshövdingen vill ha tydligt besked av Handelsbankens nye vd

Nej, att bankerna ska öppna redan nedlagda kontor är inte rimligt. Men däremot få dem att inte lägga ned fler.
Mer än så vågar inte landshövding Jöran Hägglund hoppas på.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.