SVT > Utrikes

Sunday, 20 September, 05:34

SVT - 16 sep 20 kl. 16:11

Johansson: Måste hantera migrationen bättre tillsammansEU-kommissionens nuvarande förslag till en ny Dublinförordning lades 2016, men har sedan dess suttit fast i oenighet mellan medlemsländerna. – Vi drar tillbaka det förslaget och kommer med ett annat förslag, säger EU:s inrikes- och asylkommissionär Ylva Johansson till TT..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Dublinförordning, EU, Ylva Johansson, TT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JohanssonMåste , hantera, migrationenbättre , tillsammans
BT - 10 maj 14 kl. 09:28

Migrationen - en ödesfråga för EU

Migrationen och integrationen klassas i Sverige som en av de viktigaste valfrågorna. – Men debatten är idag mer fokuserad på att vi ska stänga gränserna än på att vi ska öppna dem, säger kommissionären Cecilia Malmström (FP). I detta allt kärvare klimat vill Soraya Post (FI) ta sig in i parlamentet för att kämpa mot antiziganismen och för allas rätt till lika värde.

ÖstersundsPosten - 10 feb 15 kl. 21:30

Jan Johansson avgår som vd för SCA

Det är efter en lång rad avslöjanden kring hur SCA:s affärsflyg har utnyttjats vidlyftigt som Jan Johansson kastade in handduken. Det handlar bland annat om resor som Johansson har gjort tillsammans med sin hustru och lyxjaktresor, där andra svenska näringslivstoppar också rest med det privata flygplanet..

Expressen - 16 aug 19 kl. 07:05

Strama åt migrationen och hjälp människor på plats

Det är en stor sorg att migrationen gjorts till ett val om att tillhöra det onda eller det goda laget.Nu offrar S de mest utsatta på MP:s och C:s migrationspolitiska altare. Det är ett enormt hyckleri, skriver Jan Emanuel Johansson..

Supermiljöbloggen - 20 maj 14 kl. 19:59

Allt du vill veta om Kent Johansson (C)

Kent Johansson är Centerpartiets förstanamn i EU-valet. SMB har frågat honom om GMO, kärnkraft, vilka de största utmaningarna är och hur intresserad han skulle vara av en miljöministerpost. Han fick tummen upp i Naturskyddsföreningens granskning av EU-parlamentariker med motivationen: ”Röstar bättre än sin partigrupp och har stort förtroende i gruppen.

EU-Parlamentet - 07 jun 16 kl. 10:14

Pressmeddelande - Debatt om ökade investeringar i flyktingars hemländer för att minska migrationen

Plenarsammanträde : En ny EU-plan på att hantera grundorsakerna till migration debatteras under ett plenarsammanträde på tisdag med start cirka klockan 15:00. I samtalen deltar också EU-kommissionens förste vice ordförande Frans Timmermans och EU:s utrikeschef Federica Mogherini. Det nya ramavtalet om partnerskap med tredjeländer syftar till att använda EU-medel för att främja privata investeringar i många flyktingars hemländer, särskilt i Afrika.

DN - 14 mar 18 kl. 19:17

Löfven: ”Vi har vår del av problemen, men också en urstark situation att hantera dem”

Statsminister Stefan Löfven har dubbla budskap om Sverige efter flyktingkrisen: Det finns problem med integrationen men också goda förutsättningar att lösa dem. Han är självkritisk till hur Socialdemokraterna hanterade migrationen i opposition: – Vi hade säkert kunnat vara tuffare i den debatten, säger han i DN:s partiledarsamtal..

Dagens PS - 06 dec 18 kl. 10:07

Ledarkollen: Vad gör vi med migrationen?

Dagens ledarkoll handlar om migrationen, fattigdomen i Jemen, kulturelitens äckel och förfall, och så om lastbilschaufförernas villkor. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Migrationen PM Nilsson på Dagens Industri skriver i dag: ”Sverige har en annan sak gemensam med Tyskland, nämligen att man inte vet hur frågan ska lösas.

DN - 28 nov 19 kl. 19:55

S-toppen om migrationen: Svårt att svara med en exakt siffra

Tydlighet i migrationsfrågan – det är en av åtgärderna S ska ta till för att hantera ett växande SD..

Skånskan - 29 nov 16 kl. 17:19

Jan Johansson

MALMÖ Jan A Johansson, Skånska Dagbladets tidigare chefredaktör, har avlidit, 65 år gammal.
– En oerhört kunnig person som skulle ha kunnat ta en mycket mer framträdande plats i det offentliga livet. Men det ville han inte – han saknade fåfänga, säger Lars Joel Eriksson, som efterträdde honom.

BT - 02 mar 12 kl. 22:09

TV: Marcus Johansson från Hössna ? spås bli Oskar Svärds arvtagare

Möt Marcus Johansson, den 21-årige Hössnakillen som kan presentera sig för den stora tv-publiken redan i Vasaloppet på söndag. Se intervjun här! Vi träffas vid Vasaloppsstarten i Berga by, Sälen.

BT - 02 mar 12 kl. 22:09

TV: Marcus Johansson spås bli Oskar Svärds arvtagare

Möt Marcus Johansson, den 21-årige Hössnakillen som kan presentera sig för den stora tv-publiken redan i Vasaloppet på söndag. Se intervjun här! Vi träffas vid Vasaloppsstarten i Berga by, Sälen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.