Resume > Ekonomi

Wednesday, 23 September, 15:51

Resume - 16 sep 20 kl. 15:59

Positionering ”good guy” – Så har Facebook tvingats tvätta sitt varumärke inför presidentvaletTurbulens, skandaler och anklagelser om skadlig påverkan på demokratin. Det har varit fyra tuffa år för techjättarna, särskilt Facebook, sedan det amerikanska presidentvalet 2016. När vi tar ett samlat grepp om Facebooks försök att reparera sitt varumärke får krishanteringen kritik. Men vad spelar det för roll när plattformen bara fortsätter öka – både i annonsintäkter och användare?.
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Facebook, Facebooks

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Positionering, good, guy, har , Facebook, tvingats, tvätta, sitt, varumärke inför presidentvalet
SVT - 27 mar 20 kl. 16:00

Holm minns Silnov med värme: ”En good guy”

Stefan Holm hade slutdelen av sin karriär gemensam med den nu dopningsmisstänkte Andrej Silnov och minns honom med värme: – Han kändes som en good guy, säger Holm..

Posh24 - 13 dec 18 kl. 18:43

Se Eminems nya musikvideo till "Good Guy"


.

Nerikes Allehanda - 21 apr 20 kl. 07:06

Örebros boxningsvärldsmästare klar för nya Beckfilmen: ”Kommer inte vara en 'good guy' direkt”

Idrottsvärlden står på paus. Då passar Örebroboxaren Pezhman Seifkhani på att göra debut som....

YLE - 05 jun 16 kl. 19:13

Arbetslivsgurun Guy Ahonen: Arbetet höll på att ta livet av mig

En ordentlig satsning på att folk mår bra i arbetet skulle få Finland på fötter igen. Det har pensionerade forskningsprofessorn Guy Ahonen räknat ut. Ironiskt nog är han själv ett levande exempel på vad ett stressigt arbetsliv kan föra med sig.

Dagensanalys.se - 16 okt 17 kl. 11:31

Annonser med gps-positionering nu tillgänglig för YouTube

Sedan länge har Google lagt till gps-positionering och mätning av butiksbesök för sina annonser. Nu kommer tillägget även till YouTube, vilket innebär att din annonsering på plattformen kan användas för att driva trafik till dina butiker –  trafik som du dessutom kan mäta. När du skapar en annons för Google finns möjligheten att lägga till positionering, vilket innebär att användaren får reda på var närmaste butik eller återförsäljare finns.

Uppsalanyheter.se - 29 jun 16 kl. 01:36

Uppsalabandet Good Morning Blues gästade Öregrund

Recension: Societetshuset i Öregrund fick på tisdagkvällen celebert besök när det snart 50-åriga bandet Good Morning Blues spelade inför en nästintill fullsatt lokal, Uppsalanyheters skribent skriver att det var en vital 50-åring som man fick se och höra.Societetshuset i Öregrund fick på tisdagkvällen celebert besök när det snart 50-åriga bandet Good Morning Blues spelade inför en nästintill fullsatt lokal, Uppsalanyheters skribent skriver att det var en vital 50-åring som man fick se och höra.   Uppsalabandet Good Morning Blues har varit verksamma sedan 1967.

Uppsalanyheter.se - 11 aug 19 kl. 23:34

Recension: Good Harvest fyllde Öregrunds kyrka med vackra toner

Recension: Ylva Eriksson och Hanna Enlöf som tillsammans är Good Harvest fyllde Öregrund kyrka, på fredagskvällen. Det gjorde de inte bara med sin välljudande musik utan också med publik. Ylva Eriksson och Hanna Enlöf som tillsammans är Good Harvest fyllde Öregrund kyrka, på fredagskvällen.

YLE - 19 nov 13 kl. 09:58

Bilen i vinterskick med Guy Westerlund

Snön, isen och kylan är över oss inom kort - nu gäller det att sätta bilen i vinterskick. Verkstadsägare Guy Westerlund besvarade på tisdagen lyssnarnas bilrelaterade frågor i vår chatt. Hur är det - är inte dagens bilar såpass datoriserade att det inte går att göra någonting själv mera?

BT - 19 jul 13 kl. 09:19

"Simpsons" + "Family guy" = sant

Vad får man om man korsar "Simpsons" med "Family guy"? Svaret kommer hösten 2014, när de båda animerade tv-serierna möts i ett specialavsnitt av Seth MacFarlanes "Family guy". Enligt The Wrap har avsnittet döpts till "The Simpsons guy" och handlar om hur familjen Griffin hamnar i staden Springfield där de möts av en vänlig främling (Homer Simpson) som välkomnar sina nya "albinovänner" med öppna armar.

Uppsalanyheter.se - 28 jun 17 kl. 00:07

Jubilerande Good Morning Blues i traditionsenlig spelning

Recension: 50-års jubilerande Good Morning Blues gungade Öregrund på sin "traditionsenliga" spelning veckan efter midsommar.50-års jubilerande Good Morning Blues gungade Öregrund på sin "traditionsenliga" spelning veckan efter midsommar.   På väg till Societetshuset i Öregrund där 50-års jubilerande Good Morning Blues ska spela så klarnar det upp, efter en grå och höstliknande dag, och solen skiner över havet i Öregrunds grepen.

Uppsalanyheter.se - 25 nov 17 kl. 01:59

Recension: Good Harvest berörde Katalins publik.

Recension: Känslosam stämsång och vacker musik trollband en entusiastisk publik under fredagskvällen när Good Harvest stod på Katalins scen. Känslosam stämsång och vacker musik trollband en entusiastisk publik under fredagskvällen när Good Harvest stod på Katalins scen.   Kvällen inleddes av tidigare Uppsalabon Gustafemmanuel eller Gustaf Ericson som han egentligen heter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.