Aftonbladet > Nyheter

Friday, 25 September, 10:17

Aftonbladet - 16 sep 20 kl. 16:01

Elisabeth Massi Fritz: "Familjen hade hoppats på utförligare svar"▸ Målsägarbiträdet Elisabeth Massi Fritz säger att hennes klienter hade hoppats på utförligare svar..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Massi Fritz, Elisabeth Massi Fritz

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elisabeth, Massi, Fritz, Familjenhade , hoppats, utförligare, svar
GT - 11 okt 17 kl. 15:24

Elisabeth Massi Fritz: "Ett synnerligen allvarligt hot"

Tidigare SD-ledamoten Hanna Wigh har bland annat fått ta emot hotbrev efter att ha berättat i TV4 om hur hon utsatts för sexuella övergrepp av en partikollega.En polisutredning pågår och Hanna Wigh företräds av advokat Elisabeth Massi Fritz.– Jag har fått brevet uppläst och kan konstatera att det är ett synnerligen allvarligt hot, säger Massi Fritz..

DN - 02 apr 19 kl. 00:41

Disciplinärende inleds mot advokat Elisabeth Massi Fritz

Elisabeth Massi Fritz publicerade på måndagen ett Instagraminlägg där hon förbereder sig inför hovrättsförhandlingar i ett våldtäktsmål mot en tv-profil. I inlägget syntes tv-profilens namn och hemadress, rapporterar Aftonbladet. Advokatsamfundets ordförande uppmanade Massi-Fritz att ta bort bilden och har initierat ett disciplinärende..

SVT - 28 jun 19 kl. 11:41

Elisabeth Massi Fritz la upp Martin Timells adress – varnas

Advokatsamfundet har delat ut en varning till stjärnadvokaten Elisabeth Massi Fritz, rapporterar nyhetsbyrån Siren. Det eftersom samfundet menar att hon bröt mot god advokatsed när hon la upp en bild på Instagram med Martin Timells adressuppgifter. Massi Fritz själv håller inte med om att Timells adress var synlig i inlägget..

DN - 07 apr 16 kl. 14:26

Advokaten Elisabeth Massi Fritz prisas


Elisabeth Massi Fritz tilldelas det första Karin Söder-stipendiet. Hon får utmärkelsen för sitt arbete för att stärka barns och kvinnors rättigheter..

Expressen - 08 jun 16 kl. 22:21

Elisabeth Massi Fritz kritisk till hanteringen

Lotta misshandlades till döds av Martin Jonsson, 33, som hon haft en kortare relation med. Bara två veckor före dådet anhölls han misstänkt för grov kvinnofridskränkning, men åtalet lades ned. – Det här är fullständigt oacceptabelt, säger advokaten Elisabeth Massi Fritz som är specialiserad på brottsoffer..

SVT - 07 sep 16 kl. 22:12

Elisabeth Massi Fritz: ”Bör bete sig som en man”

Varför vågade Julian Assange åka till Sverige i augusti 2010 men inte nu om han är rädd för att bli utlämnad till USA? Det frågar Elisabeth Massi Fritz, målsägarbiträde till den kvinna Assange misstänks för att ha våldtagit. – Hans argument håller inte..

GöteborgsPosten - 25 apr 17 kl. 15:07

Elisabeth Massi Fritz: "Straffen är för låga"

På tisdagen dömdes tre män för inblandning i den uppmärksammade våldtäkten som livesändes. Nu reagerar advokaten Elisabeth Massi Fritz på domen: – Straffen är för låga, skriver hon i en kommentar till GP..

SVT - 19 maj 17 kl. 13:52

Elisabeth Massi Fritz: ”Min klient är chockad”

Elisabeth Massi Fritz, som företräder den kvinna som Julian Assange alltjämt misstänks ha våldtagit, är starkt kritisk till att brottsutredningen läggs ned. Hennes klient är chockad, säger hon..

SR - 19 maj 17 kl. 20:21

Elisabeth Massi Fritz riktar skarp kritik mot åklagaren

Elisabeth Massi Fritz, som företräder den kvinna som Julian Assange misstänks ha våldtagit, tycker att det är en skandal att Julian Assange aldrig blev åtalad..

Expressen - 24 okt 17 kl. 14:32

Elisabeth Massi Fritz krav på regeringen

Advokat Elisabeth Massi Fritz vill att fler sexualbrottslingar ska kunna dömas. I TV4-programmet "Malou efter tio" kräver hon att regeringen ska förlänga preskriptionstiden för sexualbrott. – Jag ska prata med statsministern om det här och jag har fått ett ja för att komma på ett möte, säger hon i "Malou efter tio".

DN - 22 dec 17 kl. 07:00

Elisabeth Massi Fritz: I min värld finns onda människor

Advokat Elisabeth Massi Fritz har tidsandans vind i ryggen. I många år har hon kämpat för strängare straff för sexbrottslingar och för att offren ska sluta skämmas och våga anmäla. ”I min värld är det svart eller vitt – det finns ingen medelväg”, säger hon till DN:s Johar Bendjelloul och fotograf Anette Nantell..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.