Expressen > Nyheter

Wednesday, 23 September, 18:12

Expressen - 16 sep 20 kl. 16:02

Åkesson: ”Onödigt” att bränna KoranenKÖPENHAMN. Jimmie Åkesson har under en tid haft regelbundna avstämningar med både Ulf Kristersson och Ebba Busch.– Det är naturligt att man stämmer av kring de stora frågorna, säger SD-ledaren i en stor intervju för Expressen – där han också framför en ny kravlista.Samtidigt inleder Moderaternas motsvarighet i Danmark, Venstre, nu ett samarbete med honom..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Koranen, KÖpenhamn, Åkesson, Ulf Kristersson, Ebba Busch, SD, Expressen, Moderaternas, Danmark

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åkesson, Onödigtatt , bränna, Koranen
BT - 06 sep 14 kl. 12:07

Skall Åkesson stå modell?

Hög invandring i tider av ekonomisk kris och arbetslös ställer krav på mottagarlandet – det uppstår problem – det har Sverigedemokraterna alldeles rätt i. Men problemet är inte invandrarna. Det är hur vi tar emot och ser på de människor som kommer hit som är problemet.

Sydsvenskan - 19 aug 15 kl. 04:00

Den enastående enkelheten

På försättsbladet till Werner Aspenströms ”Samlade dikter 1943-1997” står med maskinskriven text: ”Hälsningar till Er alla”. Undertecknat ”W. A.

Skånskan - 09 jul 18 kl. 04:00

SD ris­kerar hyb­ris

När Jim­mie Åkesson på lör­dagen ställde sig på scenen i Al­me­da­len för att hålla sitt tal kun­de han känna sig nöjd in­nan han började tala. Att ha lör­dagen som sitt par­tis dag är inte ide­a­liskt. Då har många jour­na­lister och be­sö­ka­re re­dan åkt hem, och pu­bliken var inte hel­ler särskilt stor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.