Jönköpingsnytt > Nyheter

Wednesday, 23 September, 07:35

Jönköpingsnytt - 16 sep 20 kl. 13:36

JUST NU: Fastklämd person fick klippas loss efter olycka vid viadukt – förd till sjukhusEn 65-årig man blev fastklämd i en traktor som välte tillsammans med ett släp under onsdagen.....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
JUST NU

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Fastklämdperson fick , klippas, lossefter , olycka, vid viadukt förd till sjukhus
BT - 08 sep 12 kl. 13:15

Bilolycka på R41 utanför Marks golfklubb - man fick klippas loss

En bilolycka inträffade vid 13-tiden på R41 i höjd med Marks golfklubb, riktning Borås. En man satt först fastklämd och fick klippas loss, enligt räddningstjänsten. Larmet inkom vid 13.

Jmini.se - 22 aug 16 kl. 07:40

Ung kvinna fick klippas loss efter krock med älg

Enligt uppgifter till SVT Nyheter Jönköping satt en ung kvinna fastklämd i bilen när räddningstjänsten kom till platsen. Kvinnan fick klippas loss men hade inga synliga yttre skador.  Glassplitter i ögonenKvinnan, som var ensam i bilen, fördes ä.....

Västerbottens Folkblad - 13 jan 19 kl. 16:34

Fyra ambulanser larmade till frontalkrock – ”Måste klippas loss”

Två personbilar har frontalkrockat på en vägsträcka där hastigheten är 90 kilometer/timmen. Fyra ambulanser och räddningstjänst från tre olika stationer har larmats till platsen. – Fyra personer är inblandade i olyckan.

BT - 26 okt 14 kl. 06:40

Singelolycka vid Hultamotet - en person fick klippas loss

En bil med två personer gick i natt i diket strax efter Hultamotet i riktning mot Göteborg. Larmet till räddningstjänten kom klockan 01.39, en bil hade av oklar anledning kört ner i diket och rakt in i en stolpe.

Expressen - 21 nov 19 kl. 23:19

En person till sjukhus efter olycka – fick klippas loss

En person har förts till sjukhus efter en kollision mellan två bilar i Krylbo.En person är förd till sjukhus med ambulans efter att först ha suttit fastklämd. – En person har inte iakttagit väjningsplikt, säger Jan Materne vid polisen i region Bergslagen..

Expressen - 05 apr 15 kl. 19:05

Flicka fick klippas loss – fastnade i gunga

Babygungor är till för just småbarn. Det fick en 8-årig flicka erfara under söndagen, när hon fastnade i en babygunga i Burlöv. Räddningstjänst tillkallades och fick både såga och klippa loss 8-åringen från gungan.

GT - 01 aug 17 kl. 16:00

JUST NU: En person är fastklämd i frontalkrock

En timmerbil och en personbil har frontalkrockat utanför Grums.Fyra personer är inblandade i olyckan – en uppges vara fastklämd.– Personen håller på att klippas loss, säger Björn Johansson på räddningstjänsten i Karlstadregionen..

Expressen - 27 nov 19 kl. 13:53

En fastklämd efter frontalkrock med lastbil

En personbil och en lastbil har kolliderat med varandra i Vännäs, väster om Umeå.En person uppges vara fastklämd.– Det är en allvarlig olycka.

GT - 24 maj 15 kl. 07:34

Man körde av vägen – fick klippas ur bilen

Mannen var ensam i bilen när han av okänd anledning körde av vägen utanför Jönköping. Han var fastklämd och fick klippas loss ur fordonet..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Bil kraschade in i träd - en fastklämd

En personbil körde under onsdagseftermiddagen in i ett träd vid Björnebergs gård i utkanten av Jönköping. I bilen satt tre ungdomar, två tjejer och en kille.- Bilen sladdade av vägen och bakänden for in i ett större träd.

Nerikes Allehanda - 05 feb 14 kl. 10:27

Man fastklämd vid trafikolycka

En man blev fastklämd i en bil i samband med en trafikolycka på länsväg 205 utanför Laxå på tisdagsförmiddagen. Två personbilar kolliderade.Fyra personer, varav två barn, fanns i bilarna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.