Världen Idag > Nyheter

Tuesday, 22 September, 05:42

Världen Idag - 16 sep 20 kl. 15:57

Pastor: Fel att ge buddhism företräde inom sjukvårdenDet inte är ovanligt med negativa effekter av mindfulness och meditation. Det visar en ny studie som SVT Nyheter rapporterade om i förra veckan. Pastor Linda Bergling har i många år förespråkat fler behandlingsalternativ och andliga varudeklarationer inom vården. Buddhismen kan inte få företräde på det sätt som nu sker i Sverige, menar hon..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
SVT Nyheter, Linda Bergling, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pastor, Felatt ge , buddhism, företrädeinom , sjukvården
BT - 24 jun 14 kl. 00:30

Goda råd ger fel gris företräde

Högt pris för svenska bönder när klimat- och hälsoråd missar helheten. Mätt och belåten? Skulle tro det.

Kristianstadsbladet - 14 dec 13 kl. 12:00

Körläraren: Många kör fel av gammal vana

Foto: Tommy Svensson
Ombyggnaden av Kristianstads vägar ställer till med bekymmer för förvirrade Kristianstadsbor. De nya trafikreglerna bryts titt som tätt. Kristianstadsbladet tog hjälp av någon som kan: Peter Andersson, körskollärare på Södra Trafikskolan, förklarar vid en rundtur genom centrum hur man numera ska köra bil i Kristianstad.

Skånskan - 25 apr 18 kl. 05:00

Får inte företräda miljöchef

höör Margaretha Svenning är miljöjurist på länsstyrelsen samtidigt som hon företräder Höörs miljö- och byggmyndighetschef Rolf Englesson i konflikten mot Höörs kommun. En bisyssla som länsstyrelsen finner oacceptabel. Svenning däremot - struntar i sin arbetsgivares beslut.

Alliansfritt Sverige - 10 feb 14 kl. 15:05

För en gång skull är skolkrisen inte sossarnas fel enligt Jan BJörklund

Jan Björklund har det inte lätt. Först börjar hans eget ungdomsförbund, LUF, att utse en efterträdare till honom - innan han ens har avgått eller blivit avsatt. Sen får han en Pisa-rapport i knät som verkligen är ett sänke för den skola han företräder.

Skånskan - 21 jan 16 kl. 15:41

Inget fel med facklig kontroll

MALMÖ Det finns inga hinder mot att använda fackliga företrädare för att kontrollera upphandlingar enligt kommunens Vita jobbmodell.
Det har Konkurrensverket kommit fram till och avskriver Svenskt näringslivs anmälan.Det var i mars förra året som Svenskt näringslivs anmälde kommunens idé om att använda fackliga företrädare för att kontrollera att de företag kommunen handlar upp tjänster eller varor från följer kraven i upphandlingsunderlaget i fråga om ekonomi, skatter, anställningsvillkor med mera.

BT - 01 okt 13 kl. 13:09

Hur kan det bli fel när alla gör rätt?

När en ungdom står helt utan skydd och tak över huvudet utan att socialtjänsten ingriper, då tycker i alla fall jag att det är något som har gått fel. Och faktum är, jag tror givetvis inte att någon inom socialtjänsten heller tycker att denna situation är okej, skriver Marcus Magnusson. För några dagar sedan satt jag hemma i min sköna soffa och funderade på mitt jobb.

Kristianstadsbladet - 11 sep 12 kl. 08:55

Fel ordförande på Högskolan!

Högskolan Kristianstads styrelseordförande, Jan Björkman, förhandlar med sig själv om skattebetalarnas pengar och företräder motstridande intressen.
En student, som reser Karlskrona ? HKr, tvingas nu betala 1 725 kronor i månaden mot tidigare 675.

Sydsvenskan - 04 maj 15 kl. 16:55

Jag hade fel – men det motiverar inte anonyma och nedlåtande sms

Nyligen skrev jag en insändare (publicerad 2/5) om att nästan ha blivit påkörd som cyklist i Malmö. I min insändare citerade jag trafiksäkerhetsförordningen § 61a om cykelöverfarter. Samma dag som insändaren publicerades insåg jag att jag hade blandat samman cykelöverfarter och cykelpassager.

YLE - 21 jul 12 kl. 10:39

HS: ESM-avtalet godkändes på basis av fel information

Riksdagen har godkänt avtalet om den europeiska stabilitetsmekanismen ESM delvis på basis av felaktig information, uppger statsrättsexperter som tidningen Helsingin Sanomat har intervjuat. Riksdagen godkände ESM-avtalet i slutet av juli. Enligt regeringens proposition skulle ESM ha företrädesrätt framom privata placerare vid återbetalning av lån.

Alliansfritt Sverige - 18 aug 13 kl. 15:17

M i Lysekil kan vare sig behålla sina företrädare eller rekrytera nya

Härvan inom alliansen i Lysekil verkar vara av den typen som långsamt äter upp sig själv inifrån. Tidigare har vi skrivit om kommuntoppar som skyller sina tillkortakommanden på pressen, moderater som inte lever som de lär, folkpartister som tycker att Moderaterna är maktgalna, ett Moderaterna som har så stora problem att rekrytera kandidater till kommande val att du inte ens behöver vara moderat för att kandidera. Som grädden på moset upplöste Moderaterna alliansen i Lysekil eftersom man ansåg att det inte längre gick att samarbeta med Folkpartiet och Centern.

BT - 24 sep 13 kl. 08:37

Nokia gav fel uppgifter om vd-avtal

I Finland stormar det rejält kring Nokias vd Stephen Elop, som belönas med cirka 18,8 miljoner euro när Nokias mobilenhet säljs till Microsoft. Nu skriver finska tidningen Helsingin Sanomat att Stephen Elops avtal skiljer sig väsentligt från de avtal som hans företrädare på vd-posten hade. Ett ägarbyte var det mest lukrativa sättet för Elop att lämna Nokia, som får 14,6 miljoner euro i aktiebelöning, medan hans företrädare Olli-Pekka Kallasvuo "bara" hade fått avgångsvederlaget på 4,2 miljoner euro.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.