Dalarnas tidningar > Nöje

Friday, 18 September, 16:44

Dalarnas tidningar - I förrgår: 16:00

Debatt: Vi vill utveckla lovpraktik för ungaInom ramen för ”Smedjebackslöftet” arbetar kommunen tätare tillsammans med arbetsgivare och andra....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Smedjebackslöftet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattVi vill , utveckla, lovpraktikför , unga
DI - 26 jan 12 kl. 12:18

Debatt: Ge världens unga jobb

Den globala arbetslösheten för unga ligger på en av de högsta nivåerna hittills. Över 75 miljoner unga står utan formella arbeten. Vi kommer under mötet i Davos att föra samman politiker och ledare inom näringslivet och ungdomsorganisationer för att hitta nya lösningar, skriver Charlotte Petri Gornitzka och Lars Thunell..

Expressen - 08 maj 19 kl. 11:41

Debatt om de unga vuxna i kvällens ”Bara politik”

I kvällens ”Bara politik” möts SSU:s Philip Botström och MUF:s Benjamin Dousa för att debattera några av de ämnen som påverkar dagens unga vuxna allra mest. Till programmet kommer också en panel som analyserar det mest spännande från riksdagens partiledardebatt bara ett par timmar tidigare. .

SVT Debatt - 10 jan 14 kl. 15:30

Vi kräver trygga arbetsvillkor – även för unga

RESTAURANGMOMS I ett inlägg på SVT Debatt anklagar Eva Östling, VD på Visita, Vänsterpartiet för att försvåra för unga på arbetsmarknaden. Detta för att vi vill återställa krogmomsen och ta bort regeringens ungdomsrabatt på arbetsgivaravgiften. Men Eva Östling: ungdomsarbetslösheten beror  inte på att unga är för dyra att anställa.

SVT Debatt - 08 sep 13 kl. 15:15

Unga brottslingar behöver mindre tid bakom murarna ? inte mer

STRAFFRABATT Moderaterna sprider en bild av att grov ungdomsbrottslighet ökar. Men det är inte sant ? och framstår som en medveten skrämselpropaganda för att fiska röster.

SVT Debatt - 06 jul 13 kl. 05:44

Vinster i välfärden är självklart för unga

DEBATT ALMEDALEN Den yngre generationen bryr sig inte om välfärden drivs privat eller offentligt, och den gammaldags politiken som drivs av de rödgröna partierna gör ingen nytta. Vinster i välfärden är en förutsättning för att vi unga ska få behålla vår valfrihet, skriver CUF:s förbundsordförande Hanna Wagenius. Välfärdsfrågorna är en av väljarkårens mest prioriterade i val efter val.

SVT Debatt - 06 jul 13 kl. 05:44

Vinster i välfärden är självklart för unga

DEBATT ALMEDALEN Den yngre generationen bryr sig inte om välfärden drivs privat eller offentligt, och den gammaldags politiken som drivs av de rödgröna partierna gör ingen nytta. Vinster i välfärden är en förutsättning för att vi unga ska få behålla vår valfrihet, skriver CUF:s förbundsordförande Hanna Wagenius. Välfärdsfrågorna är en av väljarkårens mest prioriterade i val efter val.

SVT Debatt - 17 apr 14 kl. 16:12

Debatt 17/4: 90-talister, sjukvårdsetik – och äggdebatt

KVÄLLENS SVT DEBATT: – Debatt ikväll om den unga generationen – är 90-talisterna för bekväma? Och vems fel är det isåfall? Entreprenören Bert Karlsson är kritisk till den unga generationens bekvämlighet på arbetsmarknaden, och möter bland annat flera 80- och 90-talister, som Daniel Paris, som inte alls känns igen sig i bilden.

SVT Debatt - 12 aug 13 kl. 12:00

Utegångsförbud för unga är en antidemokratisk idé

VÄRLDSUNGDOMSDAGEN Utegångsförbud för unga håller på att bli en fråga i Sverige. Det diskuteras redan bland annat inom ungdomsomsorgen och kommer att komma upp på Moderaternas kongress i oktober. På Island och i flera kommuner i Finland har man redan satt reglerna i system.

SVT Debatt - 27 feb 14 kl. 14:41

Debatt 27/2: Kulturstöd, sexköp bland unga – och ljuger Jimmie Åkesson?

I KVÄLLENS SVT DEBATT:  I söndags berättade Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i SVT:s program ”Nyfiken på partiledaren” hur invandrargäng i Sölvesborg format hans syn på invandring. Men stämmer Åkessons påståenden? Klasskamrater och lärare menar att han har fel, det fanns helt enkelt inga invandrargäng i Sölvesborg på den tiden.

SVT Debatt - 26 jun 13 kl. 06:02

Unga välfärdspragmatiker värderar valfriheten högst

VALET OCH VÄLFÄRDEN Om drygt ett år är det riksdagsval. En ny undersökning visar att den miljon potentiella väljare som vuxit upp med friskolereformen sätter högt värde på rätten att välja skola, vård och omsorg. I debatten hävdas att en majoritet stödjer vinstförbud i välfärden.

SVT Debatt - 17 aug 13 kl. 05:50

Hån mot oss unga att M duckar i frågan om jobbpeng

UNGDOMSARBETSLÖSHET Redan 2009 beslutade Moderaterna att lagen om valfrihet ska gälla arbetsförmedlingstjänster. Men sedan dess har inget hänt ? och i juni var ungdomsarbetslösheten 23,8 procent.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.