Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 23 September, 18:44

Vimmerby Tidning - 16 sep 20 kl. 15:47

Efter campingraset: Tillsammans uppvaktar de regeringenDet finns campingar som gått bra i sommar. Men i Vimmerby med omnejd ligger volymtappet på 50-90 procent. Nu ska branschen få hjälp av kommunerna att uppvakta regeringen med krav på riktat stöd..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Vimmerby

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter campingraset, Tillsammans, uppvaktarde , regeringen
NSD - 26 dec 14 kl. 14:54

Boden uppvaktar regeringen

Boden kommun tänker uppvakta regeringen..

Sydöstran - 14 jun 20 kl. 08:00

Taxibranschen uppvaktar regeringen

Taxiföretagen går på knäna i coronatider. Svenska taxiförbundet kräver särskilt stöd från regeringen. .

Regeringen - 05 apr 18 kl. 08:15

Regeringen uppmärksammar årsdagen av terrorattacken på Drottninggatan

Den 7 april uppmärksammar Stockholms stad tillsammans med regeringen årsdagen av terrorattacken på Drottninggatan. Stora delar av regeringen deltar i en minnesgudstjänst och statsminister Stefan Löfven håller tal på en minneskonsert i Kungsträdgården..

Västerbottens Folkblad - 15 apr 11 kl. 14:39

Norrlandskommuner uppvaktar regeringen

Flera kommuner i inlandet är emot Försäkringskassans planer på att lägga ned servicekontor.Flera kommuner i inlandet är emot Försäkringskassans planer på att lägga ned servicekontor. För att möta regeringens besparingskrav har Försäkringskassan sagt att man planerar att lägga ned flera ?

Regeringen - 12 sep 13 kl. 15:46

Regeringen går vidare med ändringar i 3:12-reglerna

Regeringen går vidare med ett kapitalandelskrav i löneunderlagsregeln i 3:12-reglerna. Men vissa förändringar har gjorts i övriga delar av regeringens förslag. Regeringen går inte fram med några skärpningar av löneuttagskravet utan sänker i stället det högsta löneuttagskravet för att få använda löneunderlagsregeln.

Regeringen - 09 feb 16 kl. 10:00

Sverige tillsammans: Nu pågår de regionala konferenserna över hela landet

Under början av 2016 arrangerar länsstyrelserna på uppdrag av regeringen 17 regionala konferenser över hela landet på temat mottagande och nyanländas etablering. Alla Sveriges kommuner och landsting bjuds in till de regionala konferenserna som är en fortsättning på den nationella samlingen Sverige tillsammans..

Regeringen - 21 mar 17 kl. 13:29

Tillsammans mot brott - ett nationellt brottsförebyggande program. Kortversion av skrivelse 2016/17:126

Det finns ett stort behov av att utveckla samhällets insatser för att förebygga brott, inte bara i rättsväsendet utan också hos andra berörda aktörer. I denna omarbetade version av regeringens skrivelse Skr. 2016/17:126 Tillsammans mot brott -ett nationellt brottsförebyggande program, presenterar regeringen ett nationellt brottsförebyggande program..

Regeringen - 22 dec 17 kl. 11:00

Uppdrag till Kriminalvården att, tillsammans med Åklagarmyndigheten och Statens institutionsstyrelse, lämna förslag på åtgärder i syfte att förbättra situationen för barn som frihetsberövas

Regeringen ger Kriminalvården i uppdrag att, tillsammans med Åklagarmyndigheten och Statens institutionsstyrelse, analysera hur situationen för barn som frihetsberövas kan förbättras inom ramen för Kriminalvårdens verksamhet, samt utifrån denna analys lämna förslag på åtgärder. Vid behov ska även författningsförslag lämnas..

Regeringen - 16 apr 18 kl. 15:57

Remiss av Betänkandet Forska tillsammans – samverkan för lärande och förbättring, SOU 2018:19

Här kan du ta del av till vilka instanser som regeringen har remitterat betänkandet Forska tillsammans – samverkan för lärande och förbättring, SOU 2018:19..

Regeringen - 09 sep 13 kl. 11:40

Regeringen presenterar jobbpaket på 3,1 miljarder för fler jobb till unga

Regeringen vill skapa nya vägar till jobb för unga. Vid en pressträff i Göteborg idag föreslog statsminister Fredrik Reinfeldt, utbildningsminister Jan Björklund, näringsminister Annie Lööf och socialminister Göran Hägglund ett samlat paket satsningar som underlättar för många att få sitt första jobb. Tillsammans uppgår satsningarna till 3,1 miljarder kronor i budgetpropositionen för 2014.

Regeringen - 09 okt 14 kl. 17:53

Regeringen föreslår höjt tak i a-kassan

Regeringen avser att i budgetpropositionen för 2015 lämna förslag om att höja taket i arbetslöshetsförsäkringen från dagens 680 kronor per dag till 910 kronor per dag de första 100 dagarna av ersättningsperioden och 760 kronor där efter.

- Jag är mycket glad över att regeringen, tillsammans med Vänsterpartiet, i dag kan föreslå ett höjt tak i a-kassan, som kommer att innebära en förbättring för löntagare mellan två olika jobb, säger arbetsmarknadsminister Ylva Johansson.

Pressmeddelande: Höjd inkomstrelaterad ersättning i arbetslöshetsförsäkringen

Arbetsmarknadsdepartementet,

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.