UNT > Nyheter

Saturday, 19 September, 01:52

UNT - I förrgår: 15:47

Stefan Hanna går diktaturens ärendenStefan Hanna, partipolitiskt obundet kommunalråd i Uppsala, måste lämna posten som kommunalråd efter att ha skämt ut Uppsala genom att upplåta en propagandaplattform för Kinas ambassadör, skriver Kerstin Lundgren och Mattias Johansson..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Hanna, Uppsala, Kinas, Kerstin Lundgren, Mattias Johansson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stefan, Hanna, går, diktaturens, ärenden
Alliansfritt Sverige - 15 sep 12 kl. 13:30

Stefan Hanna: alla som är emot mig är med i konspirationen mot mig

Stefan Hanna. Kräver respekt.KONSPIRATION.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Jag skäms över att ha dig som statsminister, Stefan LöfvenKarl-Anders Lindahl

Sveriges statsminister har ett problem. Han vill av någon jävla anledning sälja vapen till ett av världens grymmaste, mest hänsynslösa och mest ofria diktaturer, Saudiarabien.Det borde vara enkelt.

Expressen - 21 feb 17 kl. 05:32

Stefan Löfven – ett tämjt lejon i bur

Stefan Löfven gör så gott han kan och lite till. Han gör ett fantastiskt jobb där ute i världen och särskilt i mötena och affärerna med diktaturens kreatur, vilket han självklart själv inte skulle kalla dem, och det är här han gör det där lilla extra, precis som Fredrik Reinfeldt och Göran Persson gjorde innan honom… ett klassiskt svenskt limbotrick som nästan inget annat land i världen klarar av..

GöteborgsPosten - 16 jan 17 kl. 16:39

Löfven till diktaturens Iran

Statsminister Stefan Löfven (S) besöker Iran på inbjudan av president Hassan Rouhani. På dagordningen står handelsfrågor och Syrien, enligt regeringskansliet..

UNT - 16 jan 17 kl. 16:39

Löfven till diktaturens Iran

Statsminister Stefan Löfven (S) besöker Iran på inbjudan av president Hassan Rouhani..

Cornucopia - 14 jan 18 kl. 13:30

Regeringen går vidare med ny myndighet för psykologiskt försvar

Regeringen och Stefan Löfven lämnar nu beskedet att man går vidare med att skapa en separat myndighet för psykologiskt försvar, och alltså bryta ut detta från MSB som har kvar de sista spillrorna av detta. I övrigt höll Löfven ett tal med många eftergifter för diktaturen i Kreml.
Statsminister Stefan Löfven.

Cornucopia - 17 jan 19 kl. 07:07

Dålig demokratisyn hos S och V - redovisa er överenskommelse

Hemliga överenskommelser mellan folkvalda riksdagspartier hör inte hemma i svensk demokrati, och säger en del om inblandade partiers demokratisyn. Regeringsbildande överenskommelser ska redovisas för svenska folket, det är de folkvaldas förbannade skyldighet mot väljarkåren i ett öppet demokratiskt samhälle.
Kan någon ringa 112?

BT - 12 jan 15 kl. 18:09

FOI-rapport om Kinaaffär underkänns

Ett försök att sopa problemet under mattan? Nu riktas kritik mot den utredning som FOI beställde om licensieringen till Kina av en potentiellt militär programvara. Men försvarsmyndighetens chef slår ifrån sig.

BT - 09 nov 14 kl. 06:38

När muren föll, föll de för varandra

"Halt! Här får ingen passera. Här kommer ingen förbi.

Kristianstadsbladet - 08 dec 11 kl. 06:30

Fabriker, varsel, vård och Stasi

Två kvarvarande fabriker i Malmö hamn tvingas flytta om några år: Kockums Industrier, tillverkare av?
Två kvarvarande fabriker i Malmö hamn tvingas flytta om några år: Kockums Industrier, tillverkare av godsvagnar för järnväg, ska till hamnen i Trelleborg och har inga problem med myndigheter och lokalbefolkning. EWP vindkrafttorn stöter dock på lokalt motstånd i Ystad, fabriken hamnar 250 meter från närmsta sommarstugor, drygt 600 meter från permanentbostäder, och nu hotar företaget att flytta utomlands istället.

Kristianstadsbladet - 08 dec 11 kl. 06:30

Fabriker, varsel, vård och Stasi

Två kvarvarande fabriker i Malmö hamn tvingas flytta om några år: Kockums Industrier, tillverkare av?
EWP vindkrafttorn stöter dock på lokalt motstånd i Ystad, fabriken hamnar 250 meter från närmsta sommarstugor, drygt 600 meter från permanentbostäder, och nu hotar företaget att flytta utomlands istället. Kommunalråd Ulf Bingsgård (M) säger att i hans Trelleborg har folk lättare att acceptera industriell verksamhet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.