Sydsvenskan > Inrikes

Sunday, 20 September, 05:38

Sydsvenskan - 16 sep 20 kl. 15:33

"Arbetet vi utför sker ofta i länder med krympande demokratiskt utrymme."Vi ser utbildning inom mänskliga rättigheter som en tyst form av aktivism.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Arbetetvi , utför, sker, oftai länder med , krympande demokratiskt utrymme
Kristianstadsbladet - 12 okt 13 kl. 10:57

Verktyg saknar ofta vibrationsfakta


Många handhållna verktyg kan ge vibrationsskador om de inte används rätt.Nu visar en genomgång som Arbetsmiljöverket gjort att det är vanligt att det saknas uppgifter om verktygens vibrationsvärden i bruksanvisningarna.Verket har undersökt bruksanvisningarna för bland annat slagborrmaskiner, vinkelslipar och häcksaxar.

BT - 12 okt 13 kl. 10:59

Verktyg saknar ofta vibrationsfakta

Många handhållna verktyg kan ge vibrationsskador om de inte används rätt. Nu visar en genomgång som Arbetsmiljöverket gjort att det är vanligt att det saknas uppgifter om verktygens vibrationsvärden i bruksanvisningarna.Verket har undersökt bruksanvisningarna för bland annat slagborrmaskiner, vinkelslipar och häcksaxar.

Skånskan - 25 jan 19 kl. 11:10

Arbetet ger meningsulla dagar

SVEDALA På Månsgatan jobbas det med fokus och det med en rad arbetsuppgifter som utförs i kommunens dagliga verksamhet.
Men fler uppdrag behövs – för att arbete ger deltagarna så väl självkänsla som en meningsull sysselsättning.I Svedalas dagliga verksamhet monteras just nu plastdetaljer till ett företag i Arlöv.

Nyan - 16 nov 16 kl. 15:03

Arbetet med Ålandsvägen kan inledas i mars

Infrastrukturnämnden har godkänt anbudshandlingarna gällande renoveringen och ombyggnadsarbetet av Ålandsvägen. Det innebär att arbetet nu kan ges ut på entreprenad.
Infrastrukturnämnden har godkänt anbudshandlingarna gällande renoveringen och ombyggnadsarbetet av Ålandsvägen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Reinfeldt utförsäkrade fel svensk och sabbade min ekonomi"

Han ringer till redaktionen nästan varje dag. Han vill diskutera publiceringar – och han har aldrig fel. Det är det alltid andra som har.

HBL - 08 jul 13 kl. 07:00

Besöksförbud utfärdas i varierande grad

Behandlingen av besöksförbud strandar ofta på att den som är i behov av skydd inte dyker upp i tingsrätten. Den stora sannolikheten för att processen torkar ihop minskar på polisens vilja att utfärda besöksförbud, säger forskardoktorn Mirka Smolej.

?

DN - 09 okt 17 kl. 23:38

”Arbetet sker under ledning och övervakning av egen personal”

Regeringskansliet kommenterar nu uppgifterna om att de anlitar företag som underhåller nätverksutrustning – utan att teckna säkerhetsskyddsavtal med dem. – Det arbete de utför hos oss sker under ledning och övervakning av egen personal, säger Ari Stenman, säkerhetschef på regeringskansliet..

DN - 09 okt 17 kl. 23:38

”Arbetet sker under ledning och övervakning av egen personal”

Regeringskansliet kommenterar nu uppgifterna om att de anlitar företag som underhåller nätverksutrustning – utan att teckna säkerhetsskyddsavtal med dem. – Det arbete de utför hos oss sker under ledning och övervakning av egen personal, säger Ari Stenman, säkerhetschef på regeringskansliet..

DalaDemokraten - 11 maj 17 kl. 06:00

Nationaldagen firar Faluns nya medborgare – prisad regissör dokumenterar arbetet

Falu kommuns arbete med att välkomna nya svenska medborgare till orten har pågått ett par år. Nu sker en förändring i själva utförandet, något som idag dokumenteras till en produktion som senare ska visas i Sveriges Television. "Vi hade en form som vi inte var nöjda med, vi gjorde om och SVT hörde av sig.

Politologerna - 26 jan 16 kl. 11:02

Går det utför? Apropå Sokrates, Dick Harrison och den högre utbildningen

Det finns en intressant sak med diskussion rörande ungdom, och det är att den som påtalar en fallande kurva, vad avser t.ex. kunskaper, så ofta bemöts med argument av typen: Ja, ja, redan de gamla grekerna tyckte att det gick utför med ungdomen.

Dalarnas tidningar - 01 mar 16 kl. 12:57

Lions klubb i Mora gör färden utför i Vasaloppsspåret säkrare

Efter Evertsberg väntar en ordentlig utförskörning ner till vägundergången vid Vasslan. Totalt handlar det om 150 fallhöjdsmeter, en bättre alpin skidbacke som jämförelse. Det är bara det att utförsåkningen sker i en relativt smal spårgata, där skidspåren snabbt plogas bort och åkningen sker på vingliga längdskidor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.