Corren > Nyheter

Wednesday, 23 September, 04:28

Corren - 16 sep 20 kl. 15:21

Åtta års fängelse efter vansinneskörningEn påkörd man skadades och en hund dog – nu döms en 44-årig man till åtta års fängelse efter en vansinnesfärd i Yngsjö strax söder om Åhus i Skåne..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Yngsjö, Åhus, Skåne

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åtta, års, fängelseefter , vansinneskörning
BT - 19 jul 13 kl. 13:35

Åtta års fängelse för mord

Den 36-årige mannen som erkänt ett 13 år gammalt mord på en 52-årig fyrabarnspappa i Skövde dömdes till åtta års fängelse för mord. 36-åringen åtalades för mordet redan 2001 men friades senare helt av Högsta domstolen. I höstas erkände mannen och efter att ha tagit upp fallet på nytt slog Göta hovrätt fast att han är skyldig.

Nyheter 24 - 11 sep 13 kl. 14:37

Ökänd biltjuv hade en miljon hemma ? taxeras med 270 000Dömd till åtta års fängelse

GÖTEBORG. Den 49-årige mannen är känd för polisen i hela Västra Götaland. När han är på fri fot är han under ständig bevakning och han har gjort sig ett namn som en av regionens största biltjuvar.

Sydsvenskan - 23 feb 16 kl. 15:47

Barnvakt får fängelse för våldtäkter

En 31-årig man från Norrtälje får åtta års fängelse för flera grova sexbrott mot fyra barn han suttit barnvakt åt, rapporterar Norrtelje Tidning. Mannen döms bland annat för grov våldtäkt mot barn vad 31 tillfällen och grovt sexuellt utnyttjande av barn vid 26 tillfällen. De flesta övergreppen skedde när barnen sov.

YA - 16 mar 17 kl. 00:01

Får fängelse för olovlig körning

Fängelse i en månad. Så lyder domen sedan en man varit inför rätta om en olovlig körning..

NT - 13 aug 12 kl. 14:17

Kräver fängelse för dödskörning

Under en polisjakt i Malmö i juni blev en 60-årig cyklist ihjälkörd av en 20-årig man. Kammaråklagare Mårten Alvinsson yrkar nu på sju till åtta års fängelse..

Nyhetskanalen - 13 aug 12 kl. 14:23

Kräver fängelse för dödskörning i Malmö

Under en polisjakt i Malmö i juni blev en 60-årig cyklist ihjälkörd av en 20-årig man. Kammaråklagare Mårten Alvinsson yrkar nu på sju till åtta års fängelse.Enligt åtalet försökte föraren även ta livet av en polis.

DalaDemokraten - 15 mar 14 kl. 05:50

Dömd till åtta år – släpptes fri av hovrätten

BORLÄNGE De båda bröderna dömdes till åtta års fängelse för en knivskärning på Tjärna Ängar i oktober förra året. På torsdagen.

Skånskan - 02 sep 16 kl. 06:00

Fängelse för multikriminell

SJÖBO Utpressning, hot, stöld, olovlig körning, skadegörelse och narkotikabrott. Det är en del av de brott en multikriminell 27-åring i Sjöbo kommun nu döms till ett års fängelse för.
Även en 40-årig kumpan och mannens 22-åriga flickvän döms till fängelse respektive skyddstillsyn.

YA - 07 apr 14 kl. 10:14

Fängelse för flera brott

En man i 50-årsåldern har dömts till fem månaders fängelse av Ystads tingsrätt för bland annat grov olovlig körning och stöld.
Mannen har dömts för tre fall av grov olovlig körning och även för ringa narkotikabrott och vårdslöshet i trafik.I höstas satte sig mannen i bilen och körde trots att han saknade körkort och trots att han var narkotikapåverkad efter att ha använt cannabis.

Skånskan - 15 feb 16 kl. 19:47

Fängelse för olovlig körning

Eslöv I oktober 2015 körde en 26-årig man bil utan att ha rätt till det på väg 13 mellan Hasslebro och Stockamöllan.
Nu döms han av Lunds tingsrätt till två veckors fängelse för grov olovlig körning.
Tingsrätten bedömer att det saknas utrymme för annat straff än fängelse eftersom mannen just nu sitter av ett åtta månader långt fängelsestraff för bland annat bland annat olovlig körning, grov stöld och narkotikabrott.

Skånskan - 13 mar 19 kl. 15:12

Körkortslös döms till fängelse

HÖRBY En 38-årig man har dömts av Lunds tingsrätt till en månads fängelse för grov olovlig körning på Häglingevägen i Södra Rörum den 31 augusti.
Mannen saknar körkort, men det hindrade honom inte från att sätta sig bakom ratten och köra en runda den aktuella dagen.
Eftersom mannen tidigare har dömts för olovlig körning rubricerar tingsrätten brottet som grovt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.