Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Tuesday, 29 September, 02:01

Vestmanlands Läns Tidning - 16 sep 20 kl. 15:21

Debatt: Miljöpartiet?Man undrar vilken miljö Miljöpartiet värnar om? De är inriktade på skatt på plastpåsar, eldrivna....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Miljöpartiet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Miljöpartiet
DalaDemokraten - 23 sep 14 kl. 11:05

Debatt: Miljöpartiet måste nu visa att de står vid sitt ord

Efter valnattens dramatik som inte lämnade några tydliga svar på någonting förutom att uppdraget att försöka bilda en någorlunda fungerande regering i Sverige kommer att gå till Socialdemokraterna och Stefan Löfven finns anledning att se tillbaka på vad de och deras tilltänkta partner Miljöpartiet har gett för utfästelser till landets småföretagare..

ÖstersundsPosten - 27 apr 20 kl. 09:33

Debatt: Miljöpartiet: Så driver vi på för en modernare lagstiftning om alunskiffer

Miljöpartiet kämpar för att ge människorna, naturen och vattnet en röst i mineralfrågorna. Det....

Vestmanlands Läns Tidning - 12 jun 20 kl. 11:32

Debatt: Miljöpartiet gör som strutsen

Strutsen stoppar ju klassiskt ner huvudet i sanden när fara hotar. Miljöpartiet gömmer sig bakom....

Dalarnas tidningar - 06 jul 20 kl. 08:56

Debatt: Miljöpartiet agerar oansvarigt i debatten om asfaltsbanan – byggstopp innebär ett slöseri med miljontals skattekronor

Replik: Företrädare för Miljöpartiet har under en tid kritiserat asfaltsbanan på Lugnet och menar....

SVT Debatt - 16 apr 14 kl. 07:00

Journalisterna måste sluta smöra för Miljöpartiet

POLITIK Miljöpartiet är det enda parti som slipper kritiska frågor från journalister. Om journalistkåren vill ha allmänhetens förtroende och med trovärdighet hänvisa till sitt demokratiska granskningsuppdrag, måste man börja behandla Miljöpartiet som vilket parti som helst. Genomtänkt.

SVT Debatt - 13 okt 13 kl. 12:00

Märkligt av Centern att skylla på Miljöpartiet

UTVECKLING Under åren som Centerpartiet varit med och styrt har inte mycket positivt skett för landsbygden. Miljöpartiet har ett flertal förslag på hur landsbygden kan stärkas och vill satsa 300 miljoner mer än regeringen på detta område. I stället för att bemöta de förslagen vill Centerpartiet bara prata om den kilometerskatt på tung lastbilstrafik som man hånfullt kallar ?

SVT Debatt - 07 jan 14 kl. 13:30

Miljöpartiet är inget landsbygdsparti

LANDSBYGD På senare tid har Miljöpartiet utmanat Centerpartiet som landsbygdsparti. Men deras politik är allt annat än landsbygdsvänlig. De vill återinföra skatt på konstgödsel, höja skatten på bekämpningsmedel och införa en ny lastbilsskatt.

SVT Debatt - 02 okt 13 kl. 16:37

Miljöpartiet förstår inte Sverige bortom Stockholms tunnelbana

LANDSBYGD Lastbilsskatten som Miljöpartiet föreslår kommer obönhörligen att slå mot landsbygdens näringar. Det är inte hållbart att utarma landsbygdens näringar och sen ?rädda?

SVT Debatt - 13 sep 18 kl. 17:12

”Miljöpartiet behövs i regeringen för att hålla SD stången”

”Erfarenheten säger ju att små partier som regerar med stora partier i koalition nästan alltid bestraffas av väljarna, även om dom gör ganska bra ifrån sig i regeringssamarbetet. Det betyder inte att Miljöpartiet inte gjort några som helst snedsteg, det har dom”, säger Per Gahrton, medgrundare av Miljöpartiet, f d språkrör..

SVT Debatt - 17 jan 19 kl. 09:28

”Idag lämnar jag Miljöpartiet”

”När rödgröna genomför högerpolitik kommer oppositionen mot de växande klyftorna komma från extremhögern”, skriver Carl Schlyter, som i protest lämnar Miljöpartiet idag..

ÖstersundsPosten - 13 jul 16 kl. 15:22

DEBATT: Miljöpartiet vill samarbeta, samverka och satsa i större regioner

Vi ser att det finns stora utvecklingsfrågor som måste drivas och samordnas, på lokal och regional nivå. Där ingår organiseringen av sjukvården, planering av infrastruktur och kommunikationer, satsningar på företagande, kompetensförsörjning och jobb, samt ökat samarbete inom kultur, utbildning och effektiva åtgärder för minskad miljöpåverkan, energiomställning och klimatanpassning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.