News55 > Nyheter

Wednesday, 23 September, 00:47

News55 - 16 sep 20 kl. 12:48

SAS pilotfack: Samtalen inte klara änSAS-piloterna har nobbat förslaget om sänkta löner, uppger den norska tidningen Dagens Näringsliv med hänvisning till SAS informationschef. Därmed skulle de tidigare varslade 560 piloterna bli av med jobbet, vilket innebär att alla anställda efter 2001. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
SAS, Dagens Näringsliv

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SAS, pilotfack, Samtaleninte , klara, än
Kristianstadsbladet - 08 feb 12 kl. 15:07

SAS ökar takten på besparingar

SAS hade hoppats på en liten vinst, men Spanairs konkurs gjorde fjolåret till ytterligare ett förlustår för flygbolaget.
Höga bränslepriser och hård konkurrens ser ut att göra 2012 till ännu ett pressat år, och SAS snabbar nu på sina sparåtgärder. ?

BT - 17 nov 12 kl. 11:48

Tyst om förhandlingar med SAS

Parterna är tystlåtna om de pågående förhandlingarna mellan SAS och facken. Fackförbundet Unionen har lämnat ett förslag till SAS, men vill inte gå in på innehållet.
- Tyvärr kan jag inte gå in på några detaljer, säger Unionens pressekreterare Jennie Zetterström, som är med vid förhandlingarna i Köpenhamn.

SvD - 12 nov 12 kl. 08:26

Anställda avgör SAS räddning

SAS lån klara ? om facken går med på lägre löner..

Barometern - 26 sep 18 kl. 17:15

Samtalen klara - ny majoritet på plats

Sjukvårdens utveckling och tillväxt för hela Kalmar län. Det är två viktiga frågor för landstingets nya majoritet. Men det finns en fråga till som förenar de tre majoritetspartierna - Sverigedemokraterna ska hållas utanför besluten.

Dagens PS - 02 maj 19 kl. 15:39

SAS-strejk och Ikeas köttbullar

Dagens nyhetsflöde har dominerats av SAS-strejken och Ikeas köttbullar – internet räds inga extremer. DAGENS VIRALA – Dagens PS samlar nätets trendande snackisar och hetaste artiklar inom affärer och näringsliv. Mest sökta på Google Facebook förhandlar om översyn av integriteten – Dagens Industri
Mer trubbel för världens populäraste sociala nätverk?

E24 - 21 maj 15 kl. 11:03

SAS-chefen mycket nöjd med nytt pilotavtal

SAS-chefen Rickard Gustafson var förstås mycket nöjd med att ha fått till ett nytt avtal även med de svenska piloterna. Det innebär att tre av fyra pilotfack nu har ett klart avtal med SAS och det blir heller ingen strejk för de svenska SAS-piloterna..

Expressen - 15 nov 12 kl. 10:10

SAS förhandlar med åtta pilotfack i dag

Klockan 12.30 i dag sätter sig SAS i förhandlingar med de åtta fackliga organisationer som representerar den flygande personalen. Enligt förhandlingsframställan från SAS kan förhandlingarna komma att pågå fram till söndag eftermiddag..

Sydsvenskan - 10 dec 13 kl. 13:18

Pilotfack tar SAS till AD

De tre pilotfacken, i Sverige, Norge och Danmark, har stämt SAS till Arbetsdomstolen. Tvisten gäller tre fridagar som pilotfacken menar finns i kollektivavtalet, något som SAS motsatt sig..

SvD - 08 maj 15 kl. 02:11

Pilotfack varslar om strid mot SAS

Pilotfacket SPF varslar om att lägga ner arbetet helt och hållet från den 21 maj. Samtidigt strandar piloterna förhandlingarna om ett nytt kollektivavtal för de svenska SAS-piloterna..

Affärsvärlden - 02 maj 19 kl. 11:14

SAS lyfter på optimistiskt pilotfack

SAS och piloternas förhandlingar i Oslo har pågått i snart ett dygn. I dag är 709 avgångar inställda på grund av strejken. Norska pilotfacket hoppas på en lösning i dag, enligt norska medier..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.