UNT > Nyheter

Monday, 21 September, 11:22

UNT - 16 sep 20 kl. 15:10

Seger: Så skulle ett jämställt avtal se utSvenska fotbollförbundet kan på egen hand döda diskussionen om icke jämställda ersättningar, säger landslagskaptenen Caroline Seger. Det är bara att dela lika på alla pengar som landslagen drar in. –Det är ganska simpelt, tycker jag..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Caroline Seger

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Seger, skulle ett , jämställt, avtalse ut
UNT - 25 sep 18 kl. 12:24

"Lång bit kvar innan det är jämställt"

En seger på 28 seriematcher i fjol..

SVT - 09 sep 19 kl. 16:22

Seger om avtalen: ”Ska vara lika för alla”

Svenska fotbollförbundet (SvFF) utreds av Diskrimineringsombudsmannen (DO) för ojämställda ersättningar till dam- och herrspelare. Ersättningarna är inte offentliga, och SvFF vill ha fortsatt sekretess kring avtalen. – Om det är jämställt är det jättebra, säger landslagskaptenen Caroline Seger till TT..

Skånskan - 11 nov 19 kl. 22:24

Diamantbollen till Caroline Seger

FOTBOLL Caroline Seger, FC Rosengård, fick ta emot Diamantbollen och Victor Nilsson Lindelöf, Manchester United, Guldbollen vid årets upplaga av Fotbollsgalan på Hovet i Stockholm.– Hör alla mig nu? 11 november 2009 fick jag emot min första diamantboll och tio år senare står jag här igen.

Skånskan - 12 nov 17 kl. 15:14

Damlandslaget bojkottar fotbollsgalan

Under hela året har spelarna förhandlat med fotbollsförbundet utan att få till något avtal.
Nu väljer man att ta till stridsåtgärder. ERWP.

Supermiljöbloggen - 19 feb 14 kl. 11:00

Mikael Gustafsson, Vänsterpartiet: Dags att ta klimatet på allvar

Soylent Green is people! Ett scenario där klimatförstöring och överpopulation lett till en polisstat och där människors föda visar sig vara, andra människor, är kanske lite överdrivet, men filmen Soylent Green och andra dystopiska berättelser är inte så fel ute som man kanske trodde på 70-talet. EU:s politik, där marknadens rätt går framför människors och företagens rätt före klimatet leder oss närmre den där dystopiska verkligheten än man kunde anat.

Skånskan - 11 nov 16 kl. 05:00

Icke-röstarna krönte Trump

ERWP.fif(0)Krönika På grund av ett absurt valsystem får Donald Trump bli president trots att Hillary Clinton fick flest röster. Åtta transtonåringar tog livet av sig första dygnet.

Sydsvenskan - 24 apr 16 kl. 20:37

Turkiet ställer tuffa krav. Det måste EU också göra.

Turkiet ställer nu krav på EU. Om inte löftet infrias om visumfrihet för turkiska medborgare som reser till unionen hotar Ankara att riva upp hela flyktingöverenskommelsen. Därmed skulle flyktingar som kommer till Grekland inte längre skickas tillbaka till Turkiet och EU hade åter kunnat stå inför en akut migrationskris.

Skånskan - 25 apr 18 kl. 11:32

Enigheten är bruten i danska avtalsrörelsen

Danmark I natt skrev de danska LO-förbunden under ett avtal på det regionala området som ger stora lönehöjningar.
Men fackförbunden Dansk Sygeplejeråd och Akademikernes Centralorganisation vill ha starkare garantier för betald lunchrast och tackade nej.Avtalet innebär att den så kallade musketörseden mellan statliga, regionala och kommunala parter i årets avtalsrörelse är bruten.

YLE - 05 dec 16 kl. 14:22

Nedslag i det självständiga Finlands historia

Nedslag i det självständiga Finlands historia Nationen Finland började skapas redan under den svenska tiden, och som storfurstendöme under Ryssland (1809-1917). Hur har den självständiga nationens historia sett ut? Vi gör några nedslag i 1900-talet och 2000-talet.

BT - 25 nov 14 kl. 20:53

Rouhani pressad över kärnsamtal

Irans president Hassan Rouhani pressas på hemmaplan för förhandlingarna om landets kärntekniska program. Tidningarnas förstasidor och majoriteten av ledarsidorna dömde på tisdagen ut samtalen som meningslösa. I parlamentet vädrades missnöje över att presidenten gjort för många eftergifter.

Cornucopia - 21 jan 15 kl. 18:36

Gästinlägg: Att jag har lyckats här i Sverige har jag mina tänder att tacka för

Nedanstående är ett gästinlägg om svensk censur skrivet av den mycket produktive författaren och regissören Vladimir Oravsky, tillika under några turbulenta månader kulturchef i Umeå 2001. En intervju med Oravsky kan man hitta hos Tidningen Kulturen, där även en del krönikor av honom finns publicerade, t ex senast Jag är svensk.

ATT JAG HAR LYCKATS HÄR I SVERIGE HAR JAG MINA TÄNDER ATT TACKA FÖR
Tankar om censur, självcensur, obefogad rädsla, nerskitna byxor och solidaritet, med utgångspunkt av mina egna erfarenheter
Friheten i kulturen finns hos Adlibris
för 177:- i danskt band eller 47:- som E-bok
Övriga böcker av Valdimir Oravsky finns här.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.