ÖstersundsPosten > Nyheter

Friday, 25 September, 02:16

ÖstersundsPosten - 16 sep 20 kl. 15:10

Ilska i Lit över IP Onlys agerande: ”Det är rena vilda västern”Axel Dettner och Gunnar Danielsson Edfalk i Klösta strax väster om Lit är besvikna på IP Only. I....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Lit, IP Onlys, Dettner, Gunnar Danielsson Edfalk, Klösta, IP Only

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ilskai , Litöver IP , Onlys, agerandeDet är , rena vilda västern
GöteborgsPosten - 18 aug 18 kl. 22:00

Ilska och sorg efter katastrofen i Genua

Det var en sorgens dag i Italien, där en statsbegravning hölls för offren för brokollapsen i Genua. Men många anhöriga känner också ilska över regeringens agerande och vägrade att delta. Det officiella antalet dödsoffer är nu uppe i 40 – och väntas stiga..

GöteborgsPosten - 20 sep 13 kl. 11:27

Ilska över polisens agerande

Rasmus Risedal var en av Gais-supportrarna på Tele2 arena i går. Han är besviken på polisen, som han menar använde övervåld..

ÖstersundsPosten - 19 jun 17 kl. 21:29

Ilska mot politiker från Lit: "Ni behandlar oss som andra klassens medborgare"

Slalombacken i Lit är hotad. Det föranledde på måndagen många Litsbor att åka till Östersund för att protestera. Politikerna i fullmäktige fick ta emot mycket ris..

Sydöstran - 04 okt 18 kl. 15:50

Ilska över försenat fiber – ”En stor soppa”

Flera av IP-onlys kunder i Blekinge är frustrerade över att företagets fiberprojekt är försenade. På Aspö har nu andra företag visat intresse för att gräva fiber. .

YLE - 13 maj 16 kl. 20:13

Många kända nutidsförfattare på Helsinki Lit

Bokevenemanget Helsinki Lit har lockat många kända nutidsförfattare till Helsingfors över helgen. En av författarna som ska tala på evenemanget är svenska Jonas Hassan Khemiri. Khemiris nyaste bok "Allt jag inte minns" har nyss utkommit på finska.

Helsingborgs Dagblad - 22 sep 11 kl. 23:01

PSL tipsar: Fresh and Onlys

Torsdagens festligheter slutar inte när bokmässan stänger portarna - tvärtom. Det är då nöjeslivet tar fart. Nöjesredaktionen tog rygg på PSL som guidade till Pustervik där amerikanska bandet Fresh And Onlys gjorde sitt första gästspel i Sverige.

Kristianstadsbladet - 12 dec 13 kl. 20:08

Ilska över bild på död Mandela


En bild som sägs föreställa den döde landsfadern Nelson Mandela har rört upp starka känslor i Sydafrika. Fotografiet, som ska visa Mandelas ansikte när han ligger på lit de parade i Pretoria, uppges ha spridits på nätet och i sociala medier."Om bilden existerar så ber regeringen människor att inte titta på den och att radera den från sina tidslinjer", hette det i ett uttalande från regeringen.

BT - 12 dec 13 kl. 20:10

Ilska över bild på död Mandela

En bild som sägs föreställa den döde landsfadern Nelson Mandela har rört upp starka känslor i Sydafrika. Fotografiet, som ska visa Mandelas ansikte när han ligger på lit de parade i Pretoria, uppges ha spridits på nätet och i sociala medier. "Om bilden existerar så ber regeringen människor att inte titta på den och att radera den från sina tidslinjer", hette det i ett uttalande från regeringen.

UNT - 12 dec 13 kl. 20:08

Ilska över bild på död Mandela

En bild som sägs föreställa den döde landsfadern Nelson Mandela har rört upp starka känslor i Sydafrika. Fotografiet, som uppges visa Mandelas ansikte när han ligger på lit de parade i Pretoria, ska ha spridits på nätet.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 12 dec 13 kl. 20:14

Ilska över bild på död Mandela

En bild som sägs föreställa den döde landsfadern Nelson Mandela har rört upp starka känslor i Sydafrika. Fotografiet, som ska visa Mandelas ansikte när han ligger på lit de parade i Pretoria, uppges ha spridits på nätet och i sociala medier. "Om bilden existerar så ber regeringen människor att inte titta på den och att radera den från sina tidslinjer", hette det i ett uttalande från regeringen..

NT - 12 dec 13 kl. 20:08

Ilska över bild på död Mandela

En bild som sägs föreställa den döde landsfadern Nelson Mandela har rört upp starka känslor i Sydafrika. Fotografiet, som ska visa Mandelas ansikte när han ligger på lit de parade i Pretoria, uppges ha spridits på nätet och i sociala medier..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.