UNT > Nyheter

Thursday, 24 September, 05:51

UNT - 16 sep 20 kl. 15:00

Misstänkt miljöbrott kan ha Think Pink-kopplingDumpning av byggmaterial och ett vägbygge som misstänks vara ett miljöbrott. Händelserna i Burunge utanför Vendel misstänks ha kopplingar till sophärvan i Dannemora och utreds nu av polis och åklagare..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Think Pink, Burunge, Vendel, Dannemora

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, miljöbrottkan ha , Think, Pink-koppling
Nerikes Allehanda - 29 maj 17 kl. 18:26

Misstänkt våldtäktsman med koppling till länet jagas av polisen: "Han är jättefarlig och har hög återfallsrisk"

I fredags begärdes 38-åringen häktad i sin frånvaro men är fortfarande på fri fot. Mannen är misstänkt för flera fall av grov våldtäkt och är tidigare dömd för liknande brott..

Sydsvenskan - 23 nov 18 kl. 21:25

Misstänkt grovt brott undersöks på Norra Bulltoftavägen

Från torsdagskvällen till fredagen har polisen bevakat en industrilokal på Norra Bulltoftavägen. Polisen misstänker att platsen har koppling till ett grovt brott..

BT - 04 nov 13 kl. 15:23

Misstänkt häktad för dubbelmordet

Mannen som misstänks för dubbelmordet i Ljungsbro har häktats. Han är dömd för en räcka brott och säger själv att han sökt vård för missbruk och psykiska problem.Den 33-årige mannen häktas på sannolika skäl misstänkt för mord på en 15-årig pojke och en 57-årig kvinna i Ljungsbro utanför Linköping i lördags.

BT - 04 nov 13 kl. 18:52

Misstänkt häktad för dubbelmordet

Mannen som misstänks för dubbelmordet i Ljungsbro har häktats. Han är dömd för en räcka brott och säger själv att han sökt vård för missbruk och psykiska problem.Den 33-årige mannen häktas på sannolika skäl misstänkt för mord på en 15-årig pojke och en 57-årig kvinna i Ljungsbro utanför Linköping i lördags.

BT - 20 mar 13 kl. 08:40

12-åring flicka i Sjuhärad kan ha fallit offer för misstänkt pedofil

En 12 årig flicka i Ulricehamn kan ha råkat ut för mannen som häktats för sexbrott mot barn sedan en flicka i Kumla tog sitt liv. ? Den här typen av utredningar brukar svälla och jag blir inte förvånad om det kommer fler anmälningar, säger Ulf Strömbom vid länskriminalen i Borås.

HBL - 12 nov 13 kl. 15:34

Knarkpolischef i Helsingfors misstänkt för grova brott

Chefen för narkotikapolisen i Helsingfors Jari Aarnio är misstänkt för grovt missbruk av tjänsteställning och grovt tagande av muta. Han har gripits av polisen.Enligt Riksåklagarämbetet finns det skäl att misstänka personer i ett visst bolag för givande av muta.

BT - 15 nov 14 kl. 09:07

Misstänkt synagog-bombare i Paris

En kanadensisk akademiker, som är misstänkt för ett dödligt bombdåd mot en synagoga i Paris 1980, har landat i den franska huvudstaden. Detta efter att ha förlorat en sex år lång juridisk strid om att slippa utlämning. Mannen, som flögs från Montreal, skulle senare på lördagen ställas inför en domare specialiserad på terroristmål.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen vill ha hjälp att hitta misstänkt mördare

Polisen i Västmanland har gått ut med en bild på en man vid namn Johnny Rintanen som på sannolika skäl är misstänkt för mord. – Om man vet något om var han befinner sig ska man kontakta polisen direkt, säger Victoria Holmgren, pressekreterare vid polisen i Västmanland, till Nyheter24. Fara för allmänhetenI efterlysningen skriver polisen att han kan vara en fara för allmänheten.

SmålandsPosten - 05 sep 14 kl. 06:55

Ännu en misstänkt för grov mordbrand

En man med koppling till eldhärjade restaurang Belfast i Alvesta misstänks nu själv för inblandning i branden. Han misstänks för grov mordbrand. Åklagare Yvonne Rudinsson vill över?

Kristianstadsbladet - 15 nov 13 kl. 23:38

Misstänkt kannibal i Frankrike


I Nouilhan, en sömnig by i södra Frankrike, har en misstänkt kannibal dödat en 90-årig man. Han ska sedan, till synes i syfte att äta dem med vita bönor, tagit ut offrets hjärta och tunga, uppgav en källa med insyn i fallet på fredagen.Den misstänkta gärningsmannen, en hemlös 26-årig man, tros ha tagit sig in i offrets hus och sedan slagit ihjäl den gamle mannen.

BT - 15 nov 13 kl. 23:40

Misstänkt kannibal i Frankrike

I Nouilhan, en sömnig by i södra Frankrike, har en misstänkt kannibal dödat en 90-årig man. Han ska sedan, till synes i syfte att äta dem med vita bönor, tagit ut offrets hjärta och tunga, uppgav en källa med insyn i fallet på fredagen. Den misstänkta gärningsmannen, en hemlös 26-årig man, tros ha tagit sig in i offrets hus och sedan slagit ihjäl den gamle mannen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.