Dalarnas tidningar > Nyheter

Thursday, 24 September, 14:09

Dalarnas tidningar - 16 sep 20 kl. 15:00

Ny bok ute nu – minnesexpert från Hedemora lär dig att bli skärmsmart: "Vi är slavar under apptillverkarna"Få bort det slentrianmässiga skrollandet men utan förbud. Minnesexperten Mattias Ribbing är skarp....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Hedemora, Mattias Ribbing

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny bok, utenu , minnesexpertfrån , Hedemora, lärdig , att bli skärmsmart Vi är slavar under apptillverkarna
SmålandsPosten - 26 maj 18 kl. 09:50

Ny bok ute om torp i bygden

Hjördis Thörnqvist ger ut en ny bok, den fjärde på fyra år. Den här gången skildrar hon 49 numrerade torp utmed vägen mellan Åseda och Mösjöhult. I "Den gamla kyrkvägen" varvas fakta med muntliga berättelser runt torpares livsöden..

Magazin24 - 27 feb 13 kl. 14:36

Ny bok och boksignering med rockstjärnefika

Nyligen släppte livsstilsdesignern, författaren och föreläsaren Cecilia Kärvegård från Arboga sin första tryckta bok. Det firas under torsdagen med boksignering på Två Skator. Cecilia Kärvegård har tidigare släppt e-böckerna Rockstjärnestatus i Din vardag!

Sydsvenskan - 27 sep 12 kl. 13:48

JK Rowlings nya bok ute nu

Succeförfattaren JK Rowlings gör debut med en vuxenbok. Efter Harry Potter-serien kommer The Casual Vacancy som nu står på de brittiska bokhandlarnas hyllor..

Aftonbladet - 05 maj 15 kl. 23:13

Nu är stjärnans selfie-bok ute

Kim Kardashian kränger fler bilder på sig själv.

DalaDemokraten - 19 nov 15 kl. 14:24

Clara Henry slog lokalt signeringsrekord med sin bok om mens

På onsdagseftermiddagen kom videobloggaren Clara Henry till Hedemora för att signera sin nya bok "Ja jag har mens, hurså?". På onsdagskvällen var hon även med om att inviga Tjejforum i Hedemora, vilket ingick i den pågående Kärleksveckan.

Dalarnas tidningar - 19 nov 15 kl. 14:24

Clara Henry slog lokalt signeringsrekord med sin bok om mens

På onsdagseftermiddagen kom videobloggaren Clara Henry till Hedemora för att signera sin nya bok "Ja jag har mens, hurså?". På onsdagskvällen var hon även med om att inviga Tjejforum i Hedemora, vilket ingick i den pågående Kärleksveckan.

Cornucopia - 10 sep 17 kl. 11:41

Topplistor: Höstsol sjätte mest sålda e-bok i augusti - på bara två dagar

Dags för en uppdatering av topplistorna för Höstsol, med anledning av att den första officiella månadstopplistan för Sverige i augusti har kommit - nämligen e-böcker. På bara två dagars handel lyckades Höstsol bli den sjätte mest sålda e-boken i augusti, rapporterar bokbranschsajten Boktugg. In på övriga officiella topplistor för hela Sverige lyckades boken inte ta sig på två dagar.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Nu kan Arteks och Aaltos historia ses i Hedemora

Böjträmöbler, köksinredningar, bilder och ritningar. Det är något av det som viss i den utställning som Artek och Alvar Aalto som just nu pågår i Hedemora.
Dessutom har i dagarna en bok om Alvar Aalto och Artek släppts.

Supermiljöbloggen - 09 apr 18 kl. 14:13

Klimatbluffen – hur bra är egentligen Kinas miljöarbete? Utdrag ur Jojje Olssons nya bok

Sedan USA trädde ur Parisavtalet, så är det allt oftare till Kina som omvärlden sätter sitt hopp vad gäller klimatet. Men hur många har egentligen koll på var Parisavtalet innebär för Kinas del? Hur ser landets målsättningar ut på klimatområdet, och när är man beredd att alls börja minska utsläppen?

DalaDemokraten - 6 timmar sedan

Imponerande bok om folkmusiken och legenderna

Folkmusiken i Dalarna och legenderna bland spelmännen skildras i Thomas Fahlanders nya bok "Gift....

YLE - 09 aug 16 kl. 18:34

Ny forskning: Surfplattan kan ge lika bra nattsömn som en bok

Att stirra på en surfplatta eller mobiltelefon innan man går och lägger sig behöver inte påverka nattsömnen mer än att läsa en bok. Forskare vid Uppsala universitet tror att tillräckligt solljus under dagen kompenserar för eventuella negativa effekter av surfplattornas blåa ljus. Tidigare studier har visat att det både blir svårare att somna och att nattsömnens kvalitet lider om man stirrar på sin surfplatta, dator eller smarttelefon med full ljusstyrka sent på kvällen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.