ÖstersundsPosten > Nyheter

Friday, 25 September, 01:27

ÖstersundsPosten - 16 sep 20 kl. 14:27

Årets glögg – det blir smakenÅrets glögg har en smak av mynta och grönt te som blandas med traditionella glöggkryddor, det....
Läs mer på ÖstersundsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Årets glöggdet blir , smaken
YLE - 17 mar 16 kl. 15:04

Lamm - mild i smaken och i hjärtat

Gräset är högt, det surrar i luften av flugor och sländor. Luften står alldeles stilla och det doftar högsommar i hagen. Rasslet från ämbaret med foder får lammen att bräka i kör.

YLE - 17 jun 16 kl. 13:02

Lamm - mild i smaken och i hjärtat

Gräset är högt, det surrar i luften av flugor och sländor. Luften står alldeles stilla och det doftar högsommar i hagen. Rasslet från ämbaret med foder får lammen att bräka i kör.

Jönköpingsnytt - 14 mar 11 kl. 17:19

"Det här föll oss i smaken"

City Godis i Jönköping har fått nya ägare och man planerar att bli större. - Det här föll oss i smaken, konstaterar Roger Wannling som tillsammans med hustrun Ann-Marie tagit över godisbutiken..

SR - 29 apr 11 kl. 07:16

Gas förstör smaken på kött

Den syremättade gasen som ska göra kött rött och lockande i förpackningen förstör smaken. Den gör biffen seg, torr och förkortar hållbarheten. Det visar en avhandling av Uppsalaforskaren Åsa Lagerstedt Norström..

GöteborgsPosten - 14 jul 11 kl. 04:00

Stärk smaken med glaze

Alla var ganska tunna i smaken. Men till slut väckte ändå tre av tio testade glaze-sorter grillmästarens behag..

Hela Gotland - 18 maj 13 kl. 23:56

Finska piroger föll inte i smaken

Karelska piroger, en av Finlands nationalrätter, föll inte gotlänningen Mikael Swenson i smaken..

P3 - 14 jun 13 kl. 09:09

"Rimligt att vi bestämmer smaken"

I förhandlingarna om EU:s tobaksdirektiv måste EU:s hälsoministrar och Euroapaparlamentet komma överens. Miljöpartisten Carl Schlyter som är de grönas förhandlare är övertygad om att parlamentet kommer att säga nej till alla försök att reglera smaken på svenskt snus..

Kristianstadsbladet - 11 jul 13 kl. 09:16

Jakten på den perfekta smaken

Foto: Lasse Ottosson
Stark vilja och bred smak. Gun Klevås valde tidigt ett mansdominerat yrke och har smakat sig vidare in i livsmedelsbranschen. De sista åren har hon tillbringat på smakföretaget pappa Sune skapade, Culinar.

Kristianstadsbladet - 18 jul 14 kl. 06:14

Lång bärsommar kan försämra smaken

Den svenska jordgubbssäsongen blir allt längre, och på sina håll går det att få tag i jordgubbar så sent som i september. Men när sorterna blir fler och sätten att odla utvecklas, kan odlarnas intressen krocka med konsumenternas.
- Jordgubbar i september vill bara de riktigt trogna konsumenterna ha.

BT - 18 jul 14 kl. 06:14

Lång bärsommar kan försämra smaken

Den svenska jordgubbssäsongen blir allt längre, och på sina håll går det att få tag i jordgubbar så sent som i september. Men när sorterna blir fler och sätten att odla utvecklas, kan odlarnas intressen krocka med konsumenternas. - Jordgubbar i september vill bara de riktigt trogna konsumenterna ha.

BT - 18 jul 14 kl. 08:02

Lång bärsommar kan försämra smaken

Den svenska jordgubbssäsongen blir allt längre. Och på sina håll går det att få tag i jordgubbar så sent som i september. Men när sorterna blir fler och sätten att odla utvecklas, kan odlarnas intressen krocka med konsumenternas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.