Aftonbladet > Sport

Tuesday, 22 September, 20:28

Aftonbladet - 16 sep 20 kl. 14:30

”Vet praktiskt taget allt om Hammarby”▸ Inför kvällens drabbning – svenske anfallaren källa ✓ Billborn: ”De kommer vara jävligt bra”.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Hammarby

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vet, praktiskt, tagetallt om , Hammarby
Expressen - 03 jan 11 kl. 23:07

"De ger praktiskt taget bort målet"

Sverige var inte med på noterna när Ryssland utökade sin ledning till 2-0. Backarna stod och sov och trodde att domaren skulle blåsa av för icing. - De var oerhört passiva.

BT - 23 dec 12 kl. 07:39

SMHI: "Vi varnar för snöhalka i praktiskt taget hela landet"

Intensivt snöande och hårda vindar kan ställa till med stora problem i jultrafiken. Det framförallt i Skåne, där SMHI har utfärdat en klass 2-varning för söndagen. ?

VA - 11 apr 17 kl. 10:18

Här visar en designfirma varför Trumps mur vore praktiskt taget omöjlig att genomföra

President Trump har lovat att bygga en "vacker" mur mot Mexiko. Här slår en designfirma hål på planerna –  och pekar på varför projektet är praktiskt taget omöjligt. .

DI - 08 maj 20 kl. 16:32

”Praktiskt taget omöjligt” att hålla tidsschemat för brexit

Coronapandemin har gjort ett redan från början utmanande tidsschema för brexit praktiskt taget omöjligt, varnar den irländske….

Eurosport - 10 jun 12 kl. 16:41

Hästkapplöpning - Gentildonna praktiskt taget kejserlig i Japan

Genom att vinna japanska Oaks för två veckor sedan, fortsätter Gentildonna sin nästan fläckfria karriär under 2012..

GöteborgsPosten - 23 jul 14 kl. 16:30

Är Västlänken praktiskt taget gratis?

Västlänken, med alla nödvändiga tilläggsinvesteringar och räntekostnader samt uppräknat till dagens penningvärde är med råge det mest olönsamma projekt som någonsin har planerats i Sverige. Men det bryr sig inte Trafikverkets Håkan Wennerström om, skriver bland andra Theo Papaioannou, Vägvalet..

SvD - 08 nov 14 kl. 12:03

”Han har helt enkelt fel i praktiskt taget allt han säger”

Den verbala striden mellan ekonomiprofessorerna Lars Jonung och Lars E O Svensson hårdnar. Nyligen fick Svensson hård kritik av Jonung som menar att hans beräkningar inte stämmer. Nu ger han svar på tal.

SvD - 08 nov 14 kl. 12:03

”Han har helt enkelt fel i praktiskt taget allt han säger”

Den verbala striden mellan ekonomiprofessorerna Lars Jonung och Lars E O Svensson hårdnar. Nyligen fick Svensson hård kritik av Jonung som menar att hans beräkningar inte stämmer. Nu ger han svar på tal.

SvD - 27 nov 14 kl. 21:55

”Det finns praktiskt taget ingen dokumentation”

Problemen i utrikesdepartementets hantering av Sveriges biståndsmiljarder är så allvarliga att regeringen helt bör ta över beslutsansvaret, menar Riksrevisionen. Biståndsministern vill dock avvakta – och utlovar en egen åtgärdsplan..

DN - 12 dec 14 kl. 16:02

”Deras åsikt strider mot praktiskt taget all empirisk forskning”

Det är riktigt att aktivt och passivt förvaltade fonder gav ungefär samma bruttoavkastning 2002–2013. Det väsentliga för spararna är emellertid inte brutto- utan nettoavkastningen, skriver Harry Flam och Roine Vestman som svar till Fondbolagens förening..

YLE - 10 aug 15 kl. 16:26

Söderberg slog till genast – säkrade praktiskt taget VM-biljetten

Släggkastaren David Söderberg inledde friidrottstävlingarna i Esbo med ett kast på 75,90 meter – tio centimeter från VM-gränsen. Resultatet är det 29:e bästa i världen då de 32 bästa får biljett till Peking. Vöråkastaren visade framfötterna och slog till redan under den första omgången.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.